35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Tak zrobię. dzisiaj robiłam test na luzaka, a jutro będę podminowana
Masz se nerwy...
bliska77, Mango, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:I tak Cię podziwiam za cierpliwość - ja na Twoim miejscu byłabym już dziś po co najmniej 3-4 testach...
Masz se nerwy...
No może obudziły się we mnie głęboko zagrzebane pokłady cierpliwości
co do mnie niepodobne
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inessko to może razem, to będzie raźniej
Chyba już wiem dlaczego ostatnio wszystko widzę na czarno - abonament mi się skończyłinessa wrote:Mango to ja za Tobą bo mam czas bo abonament mam na rok
Polarmisiu odpoczywaj ile wlezieinessa, bliska77, caffe, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki,
my już od 6 nie śpimy obecnie z córcią puzzle układamy
ciekawe jak Caffe, daj nam szybko znać
U mnie już objawy typowo na @ jak co miesiąc, trudno, nie ja pierwsza i nie ostatnia
Miłego dnia dla wszystkichpepapig, Iwone, caffe, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam wszystkie kobity wstał dzień
moja tempka w górę nic nie czuje póki co sie nie nakręcam. Byłam u lekarza prywatnie i czułam sie zbyta, olana.. zapłaciłam 140 zł i nic... pan doktor szanowny poświęcił mi 5 minut chyba nawet tyle nie.. i powiedział że wyniki w nnormie ja mu o tym, że niskie to tsh a on że oki ...i tyle pogadali...nic nie chciał wytłumaczyć ani podyskutować..o stosunku procentowym tsh ft3 i ft4 o którym się tyle oczytałam na forum tarczycowym, tragedia..ja czuje sie krótko mówiąc śpiaca, bez energii i to mnie denerwuje szukam przyczyny, jakbym miała nawracajacą depresje co miesiąc.. ehh...
bliska77, Iwone, caffe, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypepapigg wrote:witam wszystkie kobity wstał dzień
moja tempka w górę nic nie czuje póki co sie nie nakręcam. Byłam u lekarza prywatnie i czułam sie zbyta, olana.. zapłaciłam 140 zł i nic... pan doktor szanowny poświęcił mi 5 minut chyba nawet tyle nie.. i powiedział że wyniki w nnormie ja mu o tym, że niskie to tsh a on że oki ...i tyle pogadali...nic nie chciał wytłumaczyć ani podyskutować..o stosunku procentowym tsh ft3 i ft4 o którym się tyle oczytałam na forum tarczycowym, tragedia..ja czuje sie krótko mówiąc śpiaca, bez energii i to mnie denerwuje szukam przyczyny, jakbym miała nawracajacą depresje co miesiąc.. ehh...
Iwone, caffe, pepapig, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Dzień dobry
Mam dla Was ciekawą lekturę. Wklejam, bo uważam że warto przeczytać.
http://www.nasz-bocian.pl/node/18550
Caffe gratulacje!
Oby to był początek zielonego wysypubliska77, Iwone, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Caffe, zwiększ sobie dawkę luteiny o jedną tabletkę w ciągu dnia, tak na wszelki wypadek
PO co dziewczyny mierzą temperaturę w ciąży?bliska77, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość