35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Caffe dziekuje za podpowiedź i za odpowiedź bo musisz mieć niezły skok hcg skoro tak wczesnie wyszedł CI test i to o takiej czułości no i szybko zagnieżdżenie
ale cudnie no nie moge
no dosłownie jakbym mogłą to bym CIe wyściskała
Mnie poprzednio test wyszedł też albo w 10, albo w 11dpo. Nie pamiętam kiedy zrobiłam dokładnie.inessa, bliska77, grosza, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Caffe, u mnie bez zmian ;-)na moją "przyjaciółkę" @ czekam jeszcze 4 dni, jeśli się nie pojawi pewnie zacznę się nakręcać
właśnie Inesska, szkoda że nie możemy się spotkać to byłby jeden zbiorowy uścisk!!!!!!!!!!!!
Mnie wczoraj trochę ćmiły cycki, a dzisiaj trochę bardziej. Ale nie cały czas. Nie miałam tez typowego "bulgotania" w brzuchu, które zawsze mam przed @, stąd tez bałam się, zeby znowu mi się cykl nie wydłużył. Poza tym byłam ostatnio senna.
Ale żadnego z tych objawów nie powiązałam z ciążą nawet w najśmielszych marzeniach.bliska77, inessa, grosza, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:AGuś a Ty idziesz na jakąś wizyte do lekarza w najbliższym czasie czy masz czekać na termin testowania?
inessa, caffe, grosza, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe, Ty nasza Wariatko, na pewno jest wszystko ok i lekarz to tylko potwierdzi
, cieszę sie tak jakby to mnie dotyczyło
bliska77, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Kurcze, oby @ nie przyszła
Mnie wczoraj trochę ćmiły cycki, a dzisiaj trochę bardziej. Ale nie cały czas. Nie miałam tez typowego "bulgotania" w brzuchu, które zawsze mam przed @, stąd tez bałam się, zeby znowu mi się cykl nie wydłużył. Poza tym byłam ostatnio senna.
Ale żadnego z tych objawów nie powiązałam z ciążą nawet w najśmielszych marzeniach.
mnie biust pobolewa ale jak co miesiąccaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:czekać mam 14 dni po IUI i testować, jeśli będzie pozytywny test mam zwiększyć dawkę luteiny i pokazać się około 15 października, jeśli będzie negatywny luteiny mam nie odstawiać i po dwóch dniach zrobić z krwi, jeśli będzie negatyw, luteinkę odstawiamy i kończymy przygodę ze staraniami, przynajmniej tymi z lekarską pomocą - nie będę od nowa zaczynała wszystkiego u innego lekarza a moja gin ok 10 listopada ma termin porodu
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:oj Caffe Caffe, to naprawdę cudowna wiadomość,nie mogę się nacieszyć
mnie biust pobolewa ale jak co miesiącale rozumiem Ciebie, ze nie chcesz sobie wmawiać objawów
bo w końcu bierzemy tyle hormonów, że różne objawy mogą być.
inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe chyba nie, bo to w sumie 200, ja mam teraz 300 ale ja miałam zawsze niski progesteron
Inessa, Caffe właśnie nam tą drogę otworzyła
ja Wam bramę i wrota i drzwi i okna i wszystko otwieraminessa, bliska77, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:No ja tez miałam niski progesteron własnie. Ale zbadam sobie go w tygodniu, razem z betą.
ja Wam bramę i wrota i drzwi i okna i wszystko otwieramcaffe, inessa, bliska77, Mango, gosia7122, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale jak nam te okna otwierasz? w stringach? Chłe chłe...już niedługo będziesz latała w szerokich porach...skończy się paradowanie po parapetach w nieprzyzwoitej odzieży....
ale dzisiaj to nawet rajstopy mnie w pasie ściskały. Poprzednio tez tak miałam, było mi niewygodnie nawet w leginsach. Jak jutro test wyjdzie pozytywny, to sobie zamówię na allegro jakieś gacie, a dopiero co wczoraj sobie kupiłam 2 pary spodni
inessa, grosza, bliska77, Mango, pepapig, gosia7122, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość