Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Cafe przypomnij dlaczego luteinke brałaś ?
    Bo mi się najpierw @ zatrzymała i brałam ją na uregulowanie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe dziekuje za podpowiedź i za odpowiedź bo musisz mieć niezły skok hcg skoro tak wczesnie wyszedł CI test i to o takiej czułości no i szybko zagnieżdżenie :D ale cudnie no nie moge :D :D :D no dosłownie jakbym mogłą to bym CIe wyściskała :D
    To przyjedź to się wyściskamy :)

Mnie poprzednio test wyszedł też albo w 10, albo w 11dpo. Nie pamiętam kiedy zrobiłam dokładnie.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wiosne wybieram sie do Warszawy do znajomych :)
    To wtedy moze sie uda nam spotkać :)

nick nieaktualny, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, u mnie bez zmian ;-)na moją "przyjaciółkę" @ czekam jeszcze 4 dni, jeśli się nie pojawi pewnie zacznę się nakręcać
    właśnie Inesska, szkoda że nie możemy się spotkać to byłby jeden zbiorowy uścisk!!!!!!!!!!!!
    Kurcze, oby @ nie przyszła <3
    Mnie wczoraj trochę ćmiły cycki, a dzisiaj trochę bardziej. Ale nie cały czas. Nie miałam tez typowego "bulgotania" w brzuchu, które zawsze mam przed @, stąd tez bałam się, zeby znowu mi się cykl nie wydłużył. Poza tym byłam ostatnio senna.
    Ale żadnego z tych objawów nie powiązałam z ciążą nawet w najśmielszych marzeniach.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    AGuś a Ty idziesz na jakąś wizyte do lekarza w najbliższym czasie czy masz czekać na termin testowania?
    czekać mam 14 dni po IUI i testować, jeśli będzie pozytywny test mam zwiększyć dawkę luteiny i pokazać się około 15 października, jeśli będzie negatywny luteiny mam nie odstawiać i po dwóch dniach zrobić z krwi, jeśli będzie negatyw, luteinkę odstawiamy i kończymy przygodę ze staraniami, przynajmniej tymi z lekarską pomocą - nie będę od nowa zaczynała wszystkiego u innego lekarza a moja gin ok 10 listopada ma termin porodu ;-)

nick nieaktualny, caffe, grosza, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, Ty nasza Wariatko, na pewno jest wszystko ok i lekarz to tylko potwierdzi ;-), cieszę sie tak jakby to mnie dotyczyło :-)
    hehehe, staram się na zimno podchodzić do wszystkiego, ale się nie da tak bez emocji :P

nick nieaktualny, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Na wiosne wybieram sie do Warszawy do znajomych :)
    To wtedy moze sie uda nam spotkać :)
    To super zapraszam serdecznie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kurcze, oby @ nie przyszła <3
    Mnie wczoraj trochę ćmiły cycki, a dzisiaj trochę bardziej. Ale nie cały czas. Nie miałam tez typowego "bulgotania" w brzuchu, które zawsze mam przed @, stąd tez bałam się, zeby znowu mi się cykl nie wydłużył. Poza tym byłam ostatnio senna.
    Ale żadnego z tych objawów nie powiązałam z ciążą nawet w najśmielszych marzeniach.
    oj Caffe Caffe, to naprawdę cudowna wiadomość,nie mogę się nacieszyć
    mnie biust pobolewa ale jak co miesiąc ;-)

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGuś musi sie teraz udać, musicie otworzyć nam droge do zieloności :D :P

nick nieaktualny, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    czekać mam 14 dni po IUI i testować, jeśli będzie pozytywny test mam zwiększyć dawkę luteiny i pokazać się około 15 października, jeśli będzie negatywny luteiny mam nie odstawiać i po dwóch dniach zrobić z krwi, jeśli będzie negatyw, luteinkę odstawiamy i kończymy przygodę ze staraniami, przynajmniej tymi z lekarską pomocą - nie będę od nowa zaczynała wszystkiego u innego lekarza a moja gin ok 10 listopada ma termin porodu ;-)
    A własnie, miałam napisać jaką mam luteinę - 50mg. To mało czy ok jeśli będe brała 2x2?

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe chyba nie, bo to w sumie 200, ja mam teraz 300 ale ja miałam zawsze niski progesteron
    Inessa, Caffe właśnie nam tą drogę otworzyła ;-)

caffe, nick nieaktualny, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Ale przecież w ciąży też bolą więc jest dwa w jednym ;) ale rozumiem Ciebie, ze nie chcesz sobie wmawiać objawów :) bo w końcu bierzemy tyle hormonów, że różne objawy mogą być.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe chyba nie, bo to w sumie 200, ja mam teraz 300 ale ja miałam zawsze niski progesteron
    Inessa, Caffe właśnie nam tą drogę otworzyła ;-)
    No ja tez miałam niski progesteron własnie. Ale zbadam sobie go w tygodniu, razem z betą.

ja Wam bramę i wrota i drzwi i okna i wszystko otwieram :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jest kolejka do tej bramy to wiesz poczekam :D :P

caffe, grosza, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to na trzy cztery wirtualne uściski :)

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe normalnie fantastycznie :)

Aga u mnie też standardowe objawy @
    agafbh wrote:

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    no to na trzy cztery wirtualne uściski :)
    Aż poczułam, dzięki ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No ja tez miałam niski progesteron własnie. Ale zbadam sobie go w tygodniu, razem z betą.

ja Wam bramę i wrota i drzwi i okna i wszystko otwieram :)
    ale jak nam te okna otwierasz? w stringach? Chłe chłe...już niedługo będziesz latała w szerokich porach...skończy się paradowanie po parapetach w nieprzyzwoitej odzieży....;)

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, gosia7122, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie zerkam na wykres caffe czy kropka nie zniknęła hehehe

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale jak nam te okna otwierasz? w stringach? Chłe chłe...już niedługo będziesz latała w szerokich porach...skończy się paradowanie po parapetach w nieprzyzwoitej odzieży....;)
    Zimą w barchanach jakiś będe chodziła :P ale dzisiaj to nawet rajstopy mnie w pasie ściskały. Poprzednio tez tak miałam, było mi niewygodnie nawet w leginsach. Jak jutro test wyjdzie pozytywny, to sobie zamówię na allegro jakieś gacie, a dopiero co wczoraj sobie kupiłam 2 pary spodni :)

nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, gosia7122, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

‹‹ 1367 1368 1369 1370 1371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ