35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no to znowu na zakupki pobiegniesz
po spodenki ciążowe
caffe wrote:Zimą w barchanach jakiś będe chodziłaale dzisiaj to nawet rajstopy mnie w pasie ściskały. Poprzednio tez tak miałam, było mi niewygodnie nawet w leginsach. Jak jutro test wyjdzie pozytywny, to sobie zamówię na allegro jakieś gacie, a dopiero co wczoraj sobie kupiłam 2 pary spodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 20:00
inessa, bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Caffe, ja chętnie wejdę przez te drzwi wrota czy co tam jeszcze otworzyłaś
Inessa, ja też mogę poczekać, tyle już czekałam że miesiąc w tą czy w tą nie robi różnicy
Ja to mam uczucie teraz takie, że wariatkę z siebie zrobiłam jak jutro tej kreski drugiej nie będzieno ale ślepa nie jestem, tak z drugiej strony. No nic poczekam do jutra, albo potem jeszcze kilka dni. Normalnie jakoś tak nie wiem co mam myśleć i czy to okaże się być prawdą.
bliska77, Mango, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny jak ruch zapanował na naszym forum i jaka radosna atmosfera, oby tak już pozostało
potem wszystkie będziemy kontynuowały naszą znajomość na forum "mamuśki po 35 roku życia"
Mango, caffe, pepapig, inessa, Iwone, Andzia33, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana Caffe - pisze z gratulacjami z dalekiego poludnia. Zawsze wiedzialam ze polarki -pizamki przynosza szczescie. Wielkie gratulacje i trzymam k iuki za kosmiczny przyrost Bety-hcg .
Wszystkie Was mocno pozdrawiam! Tesknie za forumowymi dyskusjami . Wygrzewam jajka, endometrium od winska mam powyzej 2 cm! Szkoda ze zolnierzykow zabraklo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 19:37
bliska77, caffe, gosia7122, inessa, anek42, grosza, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Otwieram wszystko co się da
Ja to mam uczucie teraz takie, że wariatkę z siebie zrobiłam jak jutro tej kreski drugiej nie będzieno ale ślepa nie jestem, tak z drugiej strony. No nic poczekam do jutra, albo potem jeszcze kilka dni. Normalnie jakoś tak nie wiem co mam myśleć i czy to okaże się być prawdą.
Mango, caffe, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Kochana Caffe - pisze z gratulacjami z dalekiego poludnia. Zawsze wiedzialam ze polarki -pizamki przynosza szczescie. Wielkie gratulacje i trzymam k iuki za kosmiczny przyrost Bety-hcg .
Wszystkie Was mocno pozdrawiam! Tesknie za forumowymi dyskusjami . Wygrzewam jajka, endometrium od winska mam powyzej 2 cm! Szkoda ze zolnierzykow zabraklo.caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Kochana Caffe - pisze z gratulacjami z dalekiego poludnia. Zawsze wiedzialam ze polarki -pizamki przynosza szczescie. Wielkie gratulacje i trzymam k iuki za kosmiczny przyrost Bety-hcg .
Wszystkie Was mocno pozdrawiam! Tesknie za forumowymi dyskusjami . Wygrzewam jajka, endometrium od winska mam powyzej 2 cm! Szkoda ze zolnierzykow zabraklo.Dziewczyny, kupujcie polarki
Życzę Ci udanego wypoczynku i wygrzania piękny jaj
Nie dziękuję za gratulacjebliska77, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość