X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero zajrzałam i zrobiło mi się zielono :) Gratulacje i czekam na wiruski ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, grosza, anek42, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Też po cichutku :)

Powiedziałam ginowi, że powtórzę jutro test, a on powiedział, że nie ma sensu, tylko mam iść zrobić betę w polowie przyszlego tygodnia, a w niedzielę (za tydzień) na wizytę i mi powiedział, że wyśle mnie na zwolnienie... może się jakoś uda nie pójść na L4
    normalnie w szoku jestem Caffe uściski dla Ciebie i trzymam kciuki.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, grosza, anek42, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już jestem
    Inessa, zadbaj przede wszystkim o swoje zdrowie, to najważniejsze, inne rzeczy przyjdą później
    Caffe, wiesz że co kilka minut podchodzę do komputera tylko po to żeby spojrzeć na Twój wykres i gęba mi się sama śmieje ;-) dopiero o mówiłyśmy o bezowulacyjnych wzorowych wykresach ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 18:21

gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, grosza, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    cholera..ale wtedy już żołnierzyki mogą się całkiem osłabić...lub paść...może jednak lepiej nie..;)
    W końcu gdzieś granice wytrzymałości są i lańsko trzeba zrobić :P

nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja też już pisałam,ze tu wchodze i sprawdzam wykres Caffe :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe dzieki CI kochana :)
    Jak ja sie ciesze,ze Tobie sie udało nawet mój mąż wie i gratuluje Tobie i mezowi :D :D :D
    A ja mam takie nerwy,ze szok jak przy PMSie a dziś zmarzłam bo byłam w UP i było rano masakrycznie zimno. A na rekach nogach i brzuchu siniaki wrwrrwr
    Powiedziano,ze moge ubiegać sie o szkolenie aby założyć firme ale w tym roku chyba już nic nie bedzie bo kasa sie kończy tak samo moge biegać sie o dotacje ale mam wnieść swój wkład. Ja im na to a skad ja mam mieć ten wkłąd jak nie pracuje a ona mi na to,że nie wie ale jak chce mieć dotacje to musze mieć wkłąd i koniec a reszta ich nie interesuje. Poprostu wkurwek mnie wziął.
    Bardzo mi miło i pozdrów męża :)

Inessa, a zapytaj czy można wycenic wkład własny materialny, np. "wnieść" na potrzeby działalności swój sprzęt komputerowy, drukarkę itp. lub jakiś niematerialny, np. czyjaś praca.

nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Caffe nic dodac nic ujac....nie gratuluje zeby nie zapeszyc ale baaaaaardzo sie ciesze razem z toba. Slipka otworzylam po nocce, dopadlam kompa i rogal na twarzy od ucha do ucha. Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    Chciec to moc..........zajefajnie super super:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    No jaja jak berety. Sama byłam w szoku, a co dopiero Wy :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Mango, gosia7122, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    normalnie w szoku jestem Caffe uściski dla Ciebie i trzymam kciuki.
    Trzymaj trzymaj :) a ja za Ciebie będę trzymała :)

nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe nie własnie ma być kasa :(

ALe to teraz nie jest ważne ważna jesteś TY no szok ale cudny :)

caffe, grosza, nick nieaktualny, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe a o jakiej czułosci miałąś test? bo nie wiem czy ktoś pytał a jak tak to przpraszam bo chyba sie już dzisiaj pogubiłąm???

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    już jestem
    Inessa, zadbaj przede wszystkim o swoje zdrowie, to najważniejsze, inne rzeczy przyjdą później
    Caffe, wiesz że co kilka minut podchodzę do komputera tylko po to żeby spojrzeć na Twój wykres i gęba mi się sama śmieje ;-) dopiero o mówiłyśmy o bezowulacyjnych wzorowych wykresach ;-)
    Bo to w ogóle jakieś dziwne wszystko jest. Po prostu nie ma reguł i trudno coś racjonalnego napisać i wytłumaczyć :)

Aga, teraz czekamy na wieści od Ciebie :) Jak się czujesz? :)

nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe kochaniutka dopiero weszłam i dostałam pozytywnego szoku nie masz pojęcia jak się cieszę !!!!!!!!

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe a o jakiej czułosci miałąś test? bo nie wiem czy ktoś pytał a jak tak to przpraszam bo chyba sie już dzisiaj pogubiłąm???
    Aż poszłam sprawdzić. Ten, który robiłam to jest Pink Test o czułości 25mIU i można go robić o każdej porze dnia. Napisane jest też na opakowaniu, ze wykrywa ciążę już 6 dni po zapłodnieniu.

grosza, grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe nie własnie ma być kasa :(

ALe to teraz nie jest ważne ważna jesteś TY no szok ale cudny :)

To trzeba pokazać tylko konto, ze się ma tę kasę (bo chyba tego wymagają), a kasę można wcześniej pożyczyć np. Zawsze możesz dostać darowiznę, ale to trzeba zgłosić do US, jeśli od rodziny to nie płacisz podatku.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Caffe kochaniutka dopiero weszłam i dostałam pozytywnego szoku nie masz pojęcia jak się cieszę !!!!!!!!
    hehehe, ja już ochłonęłam. Do czasu potwierdzenia wszystkiego przez gina, będę w tzw. zawieszeniu :)

grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe przypomnij dlaczego luteinke brałaś ?

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dziekuje za podpowiedź i za odpowiedź bo musisz mieć niezły skok hcg skoro tak wczesnie wyszedł CI test i to o takiej czułości no i szybko zagnieżdżenie :D ale cudnie no nie moge :D :D :D no dosłownie jakbym mogłą to bym CIe wyściskała :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 18:54

grosza, nick nieaktualny, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, u mnie bez zmian ;-)na moją "przyjaciółkę" @ czekam jeszcze 4 dni, jeśli się nie pojawi pewnie zacznę się nakręcać
    właśnie Inesska, szkoda że nie możemy się spotkać to byłby jeden zbiorowy uścisk!!!!!!!!!!!!

nick nieaktualny, caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, Ty nasza Wariatko, na pewno jest wszystko ok i lekarz to tylko potwierdzi ;-), cieszę sie tak jakby to mnie dotyczyło :-)

nick nieaktualny, caffe, grosza, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGuś a Ty idziesz na jakąś wizyte do lekarza w najbliższym czasie czy masz czekać na termin testowania?

nick nieaktualny, caffe, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 1366 1367 1368 1369 1370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: