35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Też po cichutku
Powiedziałam ginowi, że powtórzę jutro test, a on powiedział, że nie ma sensu, tylko mam iść zrobić betę w polowie przyszlego tygodnia, a w niedzielę (za tydzień) na wizytę i mi powiedział, że wyśle mnie na zwolnienie... może się jakoś uda nie pójść na L4bliska77, inessa, caffe, grosza, anek42, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuż jestem
Inessa, zadbaj przede wszystkim o swoje zdrowie, to najważniejsze, inne rzeczy przyjdą później
Caffe, wiesz że co kilka minut podchodzę do komputera tylko po to żeby spojrzeć na Twój wykres i gęba mi się sama śmiejedopiero o mówiłyśmy o bezowulacyjnych wzorowych wykresach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 18:21
gosia7122, inessa, inessa, caffe, grosza, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe dzieki CI kochana
Jak ja sie ciesze,ze Tobie sie udało nawet mój mąż wie i gratuluje Tobie i mezowi
A ja mam takie nerwy,ze szok jak przy PMSie a dziś zmarzłam bo byłam w UP i było rano masakrycznie zimno. A na rekach nogach i brzuchu siniaki wrwrrwr
Powiedziano,ze moge ubiegać sie o szkolenie aby założyć firme ale w tym roku chyba już nic nie bedzie bo kasa sie kończy tak samo moge biegać sie o dotacje ale mam wnieść swój wkład. Ja im na to a skad ja mam mieć ten wkłąd jak nie pracuje a ona mi na to,że nie wie ale jak chce mieć dotacje to musze mieć wkłąd i koniec a reszta ich nie interesuje. Poprostu wkurwek mnie wziął.
Inessa, a zapytaj czy można wycenic wkład własny materialny, np. "wnieść" na potrzeby działalności swój sprzęt komputerowy, drukarkę itp. lub jakiś niematerialny, np. czyjaś praca.inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Caffe nic dodac nic ujac....nie gratuluje zeby nie zapeszyc ale baaaaaardzo sie ciesze razem z toba. Slipka otworzylam po nocce, dopadlam kompa i rogal na twarzy od ucha do ucha. Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Chciec to moc..........zajefajnie super super:-)inessa, bliska77, grosza, Mango, gosia7122, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:już jestem
Inessa, zadbaj przede wszystkim o swoje zdrowie, to najważniejsze, inne rzeczy przyjdą później
Caffe, wiesz że co kilka minut podchodzę do komputera tylko po to żeby spojrzeć na Twój wykres i gęba mi się sama śmiejedopiero o mówiłyśmy o bezowulacyjnych wzorowych wykresach
Aga, teraz czekamy na wieści od CiebieJak się czujesz?
inessa, grosza, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe a o jakiej czułosci miałąś test? bo nie wiem czy ktoś pytał a jak tak to przpraszam bo chyba sie już dzisiaj pogubiłąm???
grosza, grosza, inessa, bliska77, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe nie własnie ma być kasa
ALe to teraz nie jest ważne ważna jesteś TY no szok ale cudny
To trzeba pokazać tylko konto, ze się ma tę kasę (bo chyba tego wymagają), a kasę można wcześniej pożyczyć np. Zawsze możesz dostać darowiznę, ale to trzeba zgłosić do US, jeśli od rodziny to nie płacisz podatku.inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Caffe kochaniutka dopiero weszłam i dostałam pozytywnego szoku nie masz pojęcia jak się cieszę !!!!!!!!
grosza, inessa, bliska77, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe dziekuje za podpowiedź i za odpowiedź bo musisz mieć niezły skok hcg skoro tak wczesnie wyszedł CI test i to o takiej czułości no i szybko zagnieżdżenie
ale cudnie no nie moge
no dosłownie jakbym mogłą to bym CIe wyściskała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 18:54
grosza, bliska77, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe, u mnie bez zmian ;-)na moją "przyjaciółkę" @ czekam jeszcze 4 dni, jeśli się nie pojawi pewnie zacznę się nakręcać
właśnie Inesska, szkoda że nie możemy się spotkać to byłby jeden zbiorowy uścisk!!!!!!!!!!!!inessa, caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny