X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero zajrzałam i zrobiło mi się zielono :) Gratulacje i czekam na wiruski ;)

bliska77, inessa, caffe, grosza, anek42, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Też po cichutku :)

Powiedziałam ginowi, że powtórzę jutro test, a on powiedział, że nie ma sensu, tylko mam iść zrobić betę w polowie przyszlego tygodnia, a w niedzielę (za tydzień) na wizytę i mi powiedział, że wyśle mnie na zwolnienie... może się jakoś uda nie pójść na L4
    normalnie w szoku jestem Caffe uściski dla Ciebie i trzymam kciuki.

bliska77, inessa, caffe, grosza, anek42, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już jestem
    Inessa, zadbaj przede wszystkim o swoje zdrowie, to najważniejsze, inne rzeczy przyjdą później
    Caffe, wiesz że co kilka minut podchodzę do komputera tylko po to żeby spojrzeć na Twój wykres i gęba mi się sama śmieje ;-) dopiero o mówiłyśmy o bezowulacyjnych wzorowych wykresach ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 18:21

gosia7122, inessa, inessa, caffe, grosza, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    cholera..ale wtedy już żołnierzyki mogą się całkiem osłabić...lub paść...może jednak lepiej nie..;)
    W końcu gdzieś granice wytrzymałości są i lańsko trzeba zrobić :P

inessa, grosza, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja też już pisałam,ze tu wchodze i sprawdzam wykres Caffe :D

bliska77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe dzieki CI kochana :)
    Jak ja sie ciesze,ze Tobie sie udało nawet mój mąż wie i gratuluje Tobie i mezowi :D :D :D
    A ja mam takie nerwy,ze szok jak przy PMSie a dziś zmarzłam bo byłam w UP i było rano masakrycznie zimno. A na rekach nogach i brzuchu siniaki wrwrrwr
    Powiedziano,ze moge ubiegać sie o szkolenie aby założyć firme ale w tym roku chyba już nic nie bedzie bo kasa sie kończy tak samo moge biegać sie o dotacje ale mam wnieść swój wkład. Ja im na to a skad ja mam mieć ten wkłąd jak nie pracuje a ona mi na to,że nie wie ale jak chce mieć dotacje to musze mieć wkłąd i koniec a reszta ich nie interesuje. Poprostu wkurwek mnie wziął.
    Bardzo mi miło i pozdrów męża :)

Inessa, a zapytaj czy można wycenic wkład własny materialny, np. "wnieść" na potrzeby działalności swój sprzęt komputerowy, drukarkę itp. lub jakiś niematerialny, np. czyjaś praca.

inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Caffe nic dodac nic ujac....nie gratuluje zeby nie zapeszyc ale baaaaaardzo sie ciesze razem z toba. Slipka otworzylam po nocce, dopadlam kompa i rogal na twarzy od ucha do ucha. Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    Chciec to moc..........zajefajnie super super:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    No jaja jak berety. Sama byłam w szoku, a co dopiero Wy :)

inessa, bliska77, grosza, Mango, gosia7122, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    normalnie w szoku jestem Caffe uściski dla Ciebie i trzymam kciuki.
    Trzymaj trzymaj :) a ja za Ciebie będę trzymała :)

inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe nie własnie ma być kasa :(

ALe to teraz nie jest ważne ważna jesteś TY no szok ale cudny :)

caffe, grosza, bliska77, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe a o jakiej czułosci miałąś test? bo nie wiem czy ktoś pytał a jak tak to przpraszam bo chyba sie już dzisiaj pogubiłąm???

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    już jestem
    Inessa, zadbaj przede wszystkim o swoje zdrowie, to najważniejsze, inne rzeczy przyjdą później
    Caffe, wiesz że co kilka minut podchodzę do komputera tylko po to żeby spojrzeć na Twój wykres i gęba mi się sama śmieje ;-) dopiero o mówiłyśmy o bezowulacyjnych wzorowych wykresach ;-)
    Bo to w ogóle jakieś dziwne wszystko jest. Po prostu nie ma reguł i trudno coś racjonalnego napisać i wytłumaczyć :)

Aga, teraz czekamy na wieści od Ciebie :) Jak się czujesz? :)

inessa, grosza, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe kochaniutka dopiero weszłam i dostałam pozytywnego szoku nie masz pojęcia jak się cieszę !!!!!!!!

inessa, caffe, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe a o jakiej czułosci miałąś test? bo nie wiem czy ktoś pytał a jak tak to przpraszam bo chyba sie już dzisiaj pogubiłąm???
    Aż poszłam sprawdzić. Ten, który robiłam to jest Pink Test o czułości 25mIU i można go robić o każdej porze dnia. Napisane jest też na opakowaniu, ze wykrywa ciążę już 6 dni po zapłodnieniu.

grosza, grosza, inessa, bliska77, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe nie własnie ma być kasa :(

ALe to teraz nie jest ważne ważna jesteś TY no szok ale cudny :)

To trzeba pokazać tylko konto, ze się ma tę kasę (bo chyba tego wymagają), a kasę można wcześniej pożyczyć np. Zawsze możesz dostać darowiznę, ale to trzeba zgłosić do US, jeśli od rodziny to nie płacisz podatku.

inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Caffe kochaniutka dopiero weszłam i dostałam pozytywnego szoku nie masz pojęcia jak się cieszę !!!!!!!!
    hehehe, ja już ochłonęłam. Do czasu potwierdzenia wszystkiego przez gina, będę w tzw. zawieszeniu :)

grosza, inessa, bliska77, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe przypomnij dlaczego luteinke brałaś ?

inessa, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dziekuje za podpowiedź i za odpowiedź bo musisz mieć niezły skok hcg skoro tak wczesnie wyszedł CI test i to o takiej czułości no i szybko zagnieżdżenie :D ale cudnie no nie moge :D :D :D no dosłownie jakbym mogłą to bym CIe wyściskała :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 18:54

grosza, bliska77, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, u mnie bez zmian ;-)na moją "przyjaciółkę" @ czekam jeszcze 4 dni, jeśli się nie pojawi pewnie zacznę się nakręcać
    właśnie Inesska, szkoda że nie możemy się spotkać to byłby jeden zbiorowy uścisk!!!!!!!!!!!!

inessa, caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, Ty nasza Wariatko, na pewno jest wszystko ok i lekarz to tylko potwierdzi ;-), cieszę sie tak jakby to mnie dotyczyło :-)

inessa, caffe, grosza, Mango, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGuś a Ty idziesz na jakąś wizyte do lekarza w najbliższym czasie czy masz czekać na termin testowania?

bliska77, caffe, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 1366 1367 1368 1369 1370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ