Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki i progesteron urósł mi o 2 jednostki czyli mam 11,48 a estradiol troszke spadł. Od dziś biore Dupka dwa razy dziennie.
    Anna Maria witaj co u Ciebie?

Andzia33, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska wykres masz ładniutki,może coś z tego będzie?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Odebrałam wyniki i progesteron urósł mi o 2 jednostki czyli mam 11,48 a estradiol troszke spadł. Od dziś biore Dupka dwa razy dziennie.
    No widzisz i dobrze...może właśnie z progesteronem po prostu miałaś problem, a szukałaś go zupełnie gdzie indziej....

nick nieaktualny, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - na co Ty czekasz...ja na Twoim miejscu kupiłabym ze 3 testy jeszcze w aptece różnych firm i sprawdziła...jak się potwierdzi, to wiadomo, że to przynajmniej dobry test był.....

Kupiłam dwa rodzaje. Zrobiłam dzisiaj ten Pink Test, a jutro zrobię jakimś takim innym, ale nie znam go. W domu zobaczyłam, że w pudełku testy sa dwa, więc zrobię jutro i może po jutrze. Już sobie nie zostawię żadnego testu, tak jak zrobiłam w poprzedniej ciąży. Został mi jeden i stwierdziłam, że go nie wyrzuce bo... może się przydać. Więc pierniczę, zużyję wszystkie jakie mam.

nick nieaktualny, Andzia33, Nati74, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Cieszę się, że wyniki sa ok :) To dobrze wróży :P ;)

nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dziekuje ale na razie to Ty zazieleniłaś sie potem czekam na Age i Bozie ja raczej musze poczekać.
    Ty teraz bardzo dbaj o siebie i nie pracuj tyle ile wcześniej :)

Andzia33, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest Caffe teraz będzie odpoczywała i wygrzewała się w misiowej piżamce,a te testy już nie będą Ci więcej potrzebne.No hyba ,że za jakis czas zapragniesz jeszcze jednego malca.

caffe, nick nieaktualny, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    no jeszcze nie skończone hehe w lutym będą urodziny :) oby z brzuszkiem ha! nie poddam sie tak łatwo!!

weź mnie nie dobijaj. Ja za parę dni skończę 39, a są tu dziewczyny po 40-tce :)
    W maju moja psiapsiuła urodziła zdrowego synka - a kończyła w tym roku 44 lata.

Ty się wiekiem nie zasłaniaj tylko weź do roboty. Wyiki tez nie są złe.

nick nieaktualny, Andzia33, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe dziekuje ale na razie to Ty zazieleniłaś sie potem czekam na Age i Bozie ja raczej musze poczekać.
    Ty teraz bardzo dbaj o siebie i nie pracuj tyle ile wcześniej :)
    Inessa, Ty też musisz dbac o siebie, bo po pierwsze możesz być teraz w ciąży, a jeśli nie daj Boże nie jesteś, to musisz o siebie dbać, żeby stworzyć domek dla dzieciątka. Pierwsze kroki już poczyniłas, bo byłas u sensownej ginki ;)

nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - tak ten kot sprał tego koguta u Ciebie, że wreszcie przestał celować nie tam gdzie trzeba i zobacz jaki efekt....nic tylko lać te nasze koguty.....;)

caffe, Andzia33, nick nieaktualny, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Tak jest Caffe teraz będzie odpoczywała i wygrzewała się w misiowej piżamce,a te testy już nie będą Ci więcej potrzebne.No hyba ,że za jakis czas zapragniesz jeszcze jednego malca.
    Obiecałam sobie, że ja będę na pierwszym miejscu, a praca na dalszym. I postaram się slowa dotrzymać, chociaż to będzie ciężkie. Jeśli wytrzymam pierwszy trymestr to wracam do pracy. Nie planuję brac zwolnienia tylko dlatego, ze nie chce mi się chodzić do pracy :)

Andzia33, nick nieaktualny, Mango, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - tak ten kot sprał tego koguta u Ciebie, że wreszcie przestał celować nie tam gdzie trzeba i zobacz jaki efekt....nic tylko lać te nasze koguty.....;)
    A wiesz, że ja to samo dzisiaj rano pomyślałam :P planowalam Wam poradzić żeby kogutom wpierdziel spuścić :P

Andzia33, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A wiesz, że ja to samo dzisiaj rano pomyślałam :P planowalam Wam poradzić żeby kogutom wpierdziel spuścić :P
    cholera..ale wtedy już żołnierzyki mogą się całkiem osłabić...lub paść...może jednak lepiej nie..;)

nick nieaktualny, Mango, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dzieki CI kochana :)
    Jak ja sie ciesze,ze Tobie sie udało nawet mój mąż wie i gratuluje Tobie i mezowi :D :D :D
    A ja mam takie nerwy,ze szok jak przy PMSie a dziś zmarzłam bo byłam w UP i było rano masakrycznie zimno. A na rekach nogach i brzuchu siniaki wrwrrwr
    Powiedziano,ze moge ubiegać sie o szkolenie aby założyć firme ale w tym roku chyba już nic nie bedzie bo kasa sie kończy tak samo moge biegać sie o dotacje ale mam wnieść swój wkład. Ja im na to a skad ja mam mieć ten wkłąd jak nie pracuje a ona mi na to,że nie wie ale jak chce mieć dotacje to musze mieć wkłąd i koniec a reszta ich nie interesuje. Poprostu wkurwek mnie wziął.

Andzia33, nick nieaktualny, caffe, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska olej to Tobie nie wolno sie denerwowac,a do końca roku już bliziutko

nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Andzia ale wiesz najpierw super propozycja a potem kubeł zimnej wody wrwrwrwwr
    A wiecie jak mnie od wczoraj cycki bolą nawetprzytulić do meza sie nie moge :P :P :P

Andzia33, nick nieaktualny, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też strasznie

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe nic dodac nic ujac....nie gratuluje zeby nie zapeszyc ale baaaaaardzo sie ciesze razem z toba. Slipka otworzylam po nocce, dopadlam kompa i rogal na twarzy od ucha do ucha. Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    Chciec to moc..........zajefajnie super super:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Andzia33, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, caffe, anek42, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jesteście niemożliwe, znowu tyle czytania, póki jest widno idę z córką na strych szukać zimowych rzeczy a potem nadrobię ;-)

nick nieaktualny, caffe, anek42, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie moge zagladam tu co jakiś czas sprawdzić czy mi sie nie śniła zieleninka u Caffe no piękny wspaniały szok :D :D :D

nick nieaktualny, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1365 1366 1367 1368 1369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ