X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki i progesteron urósł mi o 2 jednostki czyli mam 11,48 a estradiol troszke spadł. Od dziś biore Dupka dwa razy dziennie.
    Anna Maria witaj co u Ciebie?

Andzia33, pepapig, caffe, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska wykres masz ładniutki,może coś z tego będzie?

pepapig, inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Odebrałam wyniki i progesteron urósł mi o 2 jednostki czyli mam 11,48 a estradiol troszke spadł. Od dziś biore Dupka dwa razy dziennie.
    No widzisz i dobrze...może właśnie z progesteronem po prostu miałaś problem, a szukałaś go zupełnie gdzie indziej....

inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - na co Ty czekasz...ja na Twoim miejscu kupiłabym ze 3 testy jeszcze w aptece różnych firm i sprawdziła...jak się potwierdzi, to wiadomo, że to przynajmniej dobry test był.....

Kupiłam dwa rodzaje. Zrobiłam dzisiaj ten Pink Test, a jutro zrobię jakimś takim innym, ale nie znam go. W domu zobaczyłam, że w pudełku testy sa dwa, więc zrobię jutro i może po jutrze. Już sobie nie zostawię żadnego testu, tak jak zrobiłam w poprzedniej ciąży. Został mi jeden i stwierdziłam, że go nie wyrzuce bo... może się przydać. Więc pierniczę, zużyję wszystkie jakie mam.

inessa, Andzia33, Nati74, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Cieszę się, że wyniki sa ok :) To dobrze wróży :P ;)

inessa, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dziekuje ale na razie to Ty zazieleniłaś sie potem czekam na Age i Bozie ja raczej musze poczekać.
    Ty teraz bardzo dbaj o siebie i nie pracuj tyle ile wcześniej :)

Andzia33, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest Caffe teraz będzie odpoczywała i wygrzewała się w misiowej piżamce,a te testy już nie będą Ci więcej potrzebne.No hyba ,że za jakis czas zapragniesz jeszcze jednego malca.

caffe, inessa, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    no jeszcze nie skończone hehe w lutym będą urodziny :) oby z brzuszkiem ha! nie poddam sie tak łatwo!!

weź mnie nie dobijaj. Ja za parę dni skończę 39, a są tu dziewczyny po 40-tce :)
    W maju moja psiapsiuła urodziła zdrowego synka - a kończyła w tym roku 44 lata.

Ty się wiekiem nie zasłaniaj tylko weź do roboty. Wyiki tez nie są złe.

inessa, Andzia33, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe dziekuje ale na razie to Ty zazieleniłaś sie potem czekam na Age i Bozie ja raczej musze poczekać.
    Ty teraz bardzo dbaj o siebie i nie pracuj tyle ile wcześniej :)
    Inessa, Ty też musisz dbac o siebie, bo po pierwsze możesz być teraz w ciąży, a jeśli nie daj Boże nie jesteś, to musisz o siebie dbać, żeby stworzyć domek dla dzieciątka. Pierwsze kroki już poczyniłas, bo byłas u sensownej ginki ;)

inessa, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - tak ten kot sprał tego koguta u Ciebie, że wreszcie przestał celować nie tam gdzie trzeba i zobacz jaki efekt....nic tylko lać te nasze koguty.....;)

caffe, Andzia33, inessa, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Tak jest Caffe teraz będzie odpoczywała i wygrzewała się w misiowej piżamce,a te testy już nie będą Ci więcej potrzebne.No hyba ,że za jakis czas zapragniesz jeszcze jednego malca.
    Obiecałam sobie, że ja będę na pierwszym miejscu, a praca na dalszym. I postaram się slowa dotrzymać, chociaż to będzie ciężkie. Jeśli wytrzymam pierwszy trymestr to wracam do pracy. Nie planuję brac zwolnienia tylko dlatego, ze nie chce mi się chodzić do pracy :)

Andzia33, inessa, Mango, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - tak ten kot sprał tego koguta u Ciebie, że wreszcie przestał celować nie tam gdzie trzeba i zobacz jaki efekt....nic tylko lać te nasze koguty.....;)
    A wiesz, że ja to samo dzisiaj rano pomyślałam :P planowalam Wam poradzić żeby kogutom wpierdziel spuścić :P

Andzia33, inessa, Mango, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A wiesz, że ja to samo dzisiaj rano pomyślałam :P planowalam Wam poradzić żeby kogutom wpierdziel spuścić :P
    cholera..ale wtedy już żołnierzyki mogą się całkiem osłabić...lub paść...może jednak lepiej nie..;)

inessa, Mango, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dzieki CI kochana :)
    Jak ja sie ciesze,ze Tobie sie udało nawet mój mąż wie i gratuluje Tobie i mezowi :D :D :D
    A ja mam takie nerwy,ze szok jak przy PMSie a dziś zmarzłam bo byłam w UP i było rano masakrycznie zimno. A na rekach nogach i brzuchu siniaki wrwrrwr
    Powiedziano,ze moge ubiegać sie o szkolenie aby założyć firme ale w tym roku chyba już nic nie bedzie bo kasa sie kończy tak samo moge biegać sie o dotacje ale mam wnieść swój wkład. Ja im na to a skad ja mam mieć ten wkłąd jak nie pracuje a ona mi na to,że nie wie ale jak chce mieć dotacje to musze mieć wkłąd i koniec a reszta ich nie interesuje. Poprostu wkurwek mnie wziął.

Andzia33, bliska77, caffe, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska olej to Tobie nie wolno sie denerwowac,a do końca roku już bliziutko

inessa, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Andzia ale wiesz najpierw super propozycja a potem kubeł zimnej wody wrwrwrwwr
    A wiecie jak mnie od wczoraj cycki bolą nawetprzytulić do meza sie nie moge :P :P :P

Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też strasznie

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe nic dodac nic ujac....nie gratuluje zeby nie zapeszyc ale baaaaaardzo sie ciesze razem z toba. Slipka otworzylam po nocce, dopadlam kompa i rogal na twarzy od ucha do ucha. Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    Chciec to moc..........zajefajnie super super:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Andzia33, inessa, Mango, bliska77, caffe, anek42, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jesteście niemożliwe, znowu tyle czytania, póki jest widno idę z córką na strych szukać zimowych rzeczy a potem nadrobię ;-)

inessa, caffe, anek42, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie moge zagladam tu co jakiś czas sprawdzić czy mi sie nie śniła zieleninka u Caffe no piękny wspaniały szok :D :D :D

bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1365 1366 1367 1368 1369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ