35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No widzisz i dobrze...może właśnie z progesteronem po prostu miałaś problem, a szukałaś go zupełnie gdzie indziej....inessa wrote:Odebrałam wyniki i progesteron urósł mi o 2 jednostki czyli mam 11,48 a estradiol troszke spadł. Od dziś biore Dupka dwa razy dziennie.
Anna Maria witaj co u Ciebie?
inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - na co Ty czekasz...ja na Twoim miejscu kupiłabym ze 3 testy jeszcze w aptece różnych firm i sprawdziła...jak się potwierdzi, to wiadomo, że to przynajmniej dobry test był.....
Kupiłam dwa rodzaje. Zrobiłam dzisiaj ten Pink Test, a jutro zrobię jakimś takim innym, ale nie znam go. W domu zobaczyłam, że w pudełku testy sa dwa, więc zrobię jutro i może po jutrze. Już sobie nie zostawię żadnego testu, tak jak zrobiłam w poprzedniej ciąży. Został mi jeden i stwierdziłam, że go nie wyrzuce bo... może się przydać. Więc pierniczę, zużyję wszystkie jakie mam.
inessa, Andzia33, Nati74, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, że wyniki sa okinessa wrote:Odebrałam wyniki i progesteron urósł mi o 2 jednostki czyli mam 11,48 a estradiol troszke spadł. Od dziś biore Dupka dwa razy dziennie.
Anna Maria witaj co u Ciebie?
To dobrze wróży
inessa, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jest Caffe teraz będzie odpoczywała i wygrzewała się w misiowej piżamce,a te testy już nie będą Ci więcej potrzebne.No hyba ,że za jakis czas zapragniesz jeszcze jednego malca.
caffe, inessa, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
pepapigg wrote:no jeszcze nie skończone hehe w lutym będą urodziny
oby z brzuszkiem ha! nie poddam sie tak łatwo!!
weź mnie nie dobijaj. Ja za parę dni skończę 39, a są tu dziewczyny po 40-tce
W maju moja psiapsiuła urodziła zdrowego synka - a kończyła w tym roku 44 lata.
Ty się wiekiem nie zasłaniaj tylko weź do roboty. Wyiki tez nie są złe.
inessa, Andzia33, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Inessa, Ty też musisz dbac o siebie, bo po pierwsze możesz być teraz w ciąży, a jeśli nie daj Boże nie jesteś, to musisz o siebie dbać, żeby stworzyć domek dla dzieciątka. Pierwsze kroki już poczyniłas, bo byłas u sensownej ginkiinessa wrote:Caffe dziekuje ale na razie to Ty zazieleniłaś sie potem czekam na Age i Bozie ja raczej musze poczekać.
Ty teraz bardzo dbaj o siebie i nie pracuj tyle ile wcześniej
inessa, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Obiecałam sobie, że ja będę na pierwszym miejscu, a praca na dalszym. I postaram się slowa dotrzymać, chociaż to będzie ciężkie. Jeśli wytrzymam pierwszy trymestr to wracam do pracy. Nie planuję brac zwolnienia tylko dlatego, ze nie chce mi się chodzić do pracyAndzia33 wrote:Tak jest Caffe teraz będzie odpoczywała i wygrzewała się w misiowej piżamce,a te testy już nie będą Ci więcej potrzebne.No hyba ,że za jakis czas zapragniesz jeszcze jednego malca.
Andzia33, inessa, Mango, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
A wiesz, że ja to samo dzisiaj rano pomyślałamBozia3 wrote:caffe - tak ten kot sprał tego koguta u Ciebie, że wreszcie przestał celować nie tam gdzie trzeba i zobacz jaki efekt....nic tylko lać te nasze koguty.....

planowalam Wam poradzić żeby kogutom wpierdziel spuścić
Andzia33, inessa, Mango, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
cholera..ale wtedy już żołnierzyki mogą się całkiem osłabić...lub paść...może jednak lepiej nie..caffe wrote:A wiesz, że ja to samo dzisiaj rano pomyślałam
planowalam Wam poradzić żeby kogutom wpierdziel spuścić 
inessa, Mango, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe dzieki CI kochana

Jak ja sie ciesze,ze Tobie sie udało nawet mój mąż wie i gratuluje Tobie i mezowi

A ja mam takie nerwy,ze szok jak przy PMSie a dziś zmarzłam bo byłam w UP i było rano masakrycznie zimno. A na rekach nogach i brzuchu siniaki wrwrrwr
Powiedziano,ze moge ubiegać sie o szkolenie aby założyć firme ale w tym roku chyba już nic nie bedzie bo kasa sie kończy tak samo moge biegać sie o dotacje ale mam wnieść swój wkład. Ja im na to a skad ja mam mieć ten wkłąd jak nie pracuje a ona mi na to,że nie wie ale jak chce mieć dotacje to musze mieć wkłąd i koniec a reszta ich nie interesuje. Poprostu wkurwek mnie wziął.
Andzia33, bliska77, caffe, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe nic dodac nic ujac....nie gratuluje zeby nie zapeszyc ale baaaaaardzo sie ciesze razem z toba. Slipka otworzylam po nocce, dopadlam kompa i rogal na twarzy od ucha do ucha. Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Chciec to moc..........zajefajnie super super:-)
Andzia33, inessa, Mango, bliska77, caffe, anek42, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH