35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Odebrałam wyniki i progesteron urósł mi o 2 jednostki czyli mam 11,48 a estradiol troszke spadł. Od dziś biore Dupka dwa razy dziennie.
Anna Maria witaj co u Ciebie?inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - na co Ty czekasz...ja na Twoim miejscu kupiłabym ze 3 testy jeszcze w aptece różnych firm i sprawdziła...jak się potwierdzi, to wiadomo, że to przynajmniej dobry test był.....
Kupiłam dwa rodzaje. Zrobiłam dzisiaj ten Pink Test, a jutro zrobię jakimś takim innym, ale nie znam go. W domu zobaczyłam, że w pudełku testy sa dwa, więc zrobię jutro i może po jutrze. Już sobie nie zostawię żadnego testu, tak jak zrobiłam w poprzedniej ciąży. Został mi jeden i stwierdziłam, że go nie wyrzuce bo... może się przydać. Więc pierniczę, zużyję wszystkie jakie mam.inessa, Andzia33, Nati74, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Odebrałam wyniki i progesteron urósł mi o 2 jednostki czyli mam 11,48 a estradiol troszke spadł. Od dziś biore Dupka dwa razy dziennie.
Anna Maria witaj co u Ciebie?To dobrze wróży
inessa, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jest Caffe teraz będzie odpoczywała i wygrzewała się w misiowej piżamce,a te testy już nie będą Ci więcej potrzebne.No hyba ,że za jakis czas zapragniesz jeszcze jednego malca.
caffe, inessa, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
pepapigg wrote:no jeszcze nie skończone hehe w lutym będą urodziny
oby z brzuszkiem ha! nie poddam sie tak łatwo!!
weź mnie nie dobijaj. Ja za parę dni skończę 39, a są tu dziewczyny po 40-tce
W maju moja psiapsiuła urodziła zdrowego synka - a kończyła w tym roku 44 lata.
Ty się wiekiem nie zasłaniaj tylko weź do roboty. Wyiki tez nie są złe.inessa, Andzia33, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe dziekuje ale na razie to Ty zazieleniłaś sie potem czekam na Age i Bozie ja raczej musze poczekać.
Ty teraz bardzo dbaj o siebie i nie pracuj tyle ile wcześniejinessa, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Tak jest Caffe teraz będzie odpoczywała i wygrzewała się w misiowej piżamce,a te testy już nie będą Ci więcej potrzebne.No hyba ,że za jakis czas zapragniesz jeszcze jednego malca.
Andzia33, inessa, Mango, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - tak ten kot sprał tego koguta u Ciebie, że wreszcie przestał celować nie tam gdzie trzeba i zobacz jaki efekt....nic tylko lać te nasze koguty.....
planowalam Wam poradzić żeby kogutom wpierdziel spuścić
Andzia33, inessa, Mango, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A wiesz, że ja to samo dzisiaj rano pomyślałam
planowalam Wam poradzić żeby kogutom wpierdziel spuścić
inessa, Mango, caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe dzieki CI kochana
Jak ja sie ciesze,ze Tobie sie udało nawet mój mąż wie i gratuluje Tobie i mezowi
A ja mam takie nerwy,ze szok jak przy PMSie a dziś zmarzłam bo byłam w UP i było rano masakrycznie zimno. A na rekach nogach i brzuchu siniaki wrwrrwr
Powiedziano,ze moge ubiegać sie o szkolenie aby założyć firme ale w tym roku chyba już nic nie bedzie bo kasa sie kończy tak samo moge biegać sie o dotacje ale mam wnieść swój wkład. Ja im na to a skad ja mam mieć ten wkłąd jak nie pracuje a ona mi na to,że nie wie ale jak chce mieć dotacje to musze mieć wkłąd i koniec a reszta ich nie interesuje. Poprostu wkurwek mnie wziął.Andzia33, bliska77, caffe, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe nic dodac nic ujac....nie gratuluje zeby nie zapeszyc ale baaaaaardzo sie ciesze razem z toba. Slipka otworzylam po nocce, dopadlam kompa i rogal na twarzy od ucha do ucha. Trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Chciec to moc..........zajefajnie super super:-)Andzia33, inessa, Mango, bliska77, caffe, anek42, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny