35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Caffe! Ty Klaro jedna... a pytałam rano o test (miałam czuja) to mnie zbyłaś odpowiedzią....
Gratuluje CI z całego serca i mam nadzieję, że rozpoczynasz wysyp zielonek na naszym forum...A mówiłam dziewczyny, że jesień jest nasza....
Jak ja coś rozpoczynam, to rozpoczynamdo boju dziewczyny
szczęśliwa 2, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:ha cos w tym jest ja jak posprzatam w torebce to nic znależć nie moge a jak mam bałagan to wszystko zanjduje to samo z dupą nie wiesz co jest niby pęcherzyk sflaczały , niby brak strzepków a tu prosze kropka sie znalazła czasami zbytni porządek do niczego nie prowadzi
caffe teraz w weekend leż jak jako w puchowym ubranku :-)tym bardziej ,ze lekarz nakazałdół jest w kolorze takiego biskupiego różu, a góra kremowa z naszytymi misiami polarnymi
Mogłabym w niej nawet do pracy chodzić, bo taka jest ciepła i milutka, bo sierść jest dluga
Także szczęśliwa2, będę leżała w weekend na misiuAndzia33, inessa, bliska77, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Pepa - ty się nie wygłupiaj. Wyniki masz w normie. A wiek? Masz już 2 dzieci, wiec kolejna ciaża to teoretycznie możliwa nawet w okolicach 50-tki (jedna moja ciotka tak rodziła
). Ile ty masz właściwie lat? Tu wszystkie jesteśmy już po 20-tce
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Miałam kiedyś napisać, w odniesieniu do Polarmiśka i jej szlafroka, ja dostałam od teściowej taką piżamę z misia
dół jest w kolorze takiego biskupiego różu, a góra kremowa z naszytymi misiami polarnymi
Mogłabym w niej nawet do pracy chodzić, bo taka jest ciepła i milutka, bo sierść jest dluga
Także szczęśliwa2, będę leżała w weekend na misiucaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:Pepa - ty się nie wygłupiaj. Wyniki masz w normie. A wiek? Masz już 2 dzieci, wiec kolejna ciaża to teoretycznie możliwa nawet w okolicach 50-tki (jedna moja ciotka tak rodziła
). Ile ty masz właściwie lat? Tu wszystkie jesteśmy już po 20-tce
wiec nie wiem czemu marudzi ,że jest za stara
Pepa TY bierz sie do pracy a nie szukaj ile masz tam latAndzia33, caffe, pepapig, Nati74, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Cos mnie tknelo i wpadam tu na chwile i co widza moje oczy Caffe jest zielona!!!!!!!!!!!!!!! Cudo gratulacje.Pozdrawiam wszystkie dziewczynki .
ale przeczucie....
pozdrowienia dla CIebie...
Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:a nie to skoro na misiu bedziesz leżeć to w porządku to lepiej jak jajo w puchu
bo dała mi tę piżamę 22 września, czyli przed wyznaczoną owu
to znaczy, że wygrzane jajo temperatury nie wytrzymalo i nastąpiła detonacja
Andzia33, szczęśliwa 2, pepapig, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Jakie watplikowsci dziołcha?! testy w te strone nidy sie nie myla, moga Ci nie pokazac ciazy ale w druga strone to nie dziala, zeby pokazaly ciaze a jej nie ma, no co Ty!
Wiecie co tak się nad tym zastanawiam na ,,pażdziernikowym ,,jest dziewczyna Basiulka której test wyszedł pozytywny ,a beta nie i co?caffe, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Viola wrote:Jakie watplikowsci dziołcha?! testy w te strone nidy sie nie myla, moga Ci nie pokazac ciazy ale w druga strone to nie dziala, zeby pokazaly ciaze a jej nie ma, no co Ty!
Wiecie co tak się nad tym zastanawiam na ,,pażdziernikowym ,,jest dziewczyna Basiulka której test wyszedł pozytywny ,a beta nie i co?
Poza tym, test mógł byc wadliwy.
Dlatego też sama się nie nakręcam nie wiadomo jak.Andzia33, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:hehehehe, teściowa "przeczuła"
bo dała mi tę piżamę 22 września, czyli przed wyznaczoną owu
to znaczy, że wygrzane jajo temperatury nie wytrzymalo i nastąpiła detonacja
inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Nati ,Pepa chyba gdzieś pisała ze ma 37 chyba w watku lista
wiec nie wiem czemu marudzi ,że jest za stara
Pepa TY bierz sie do pracy a nie szukaj ile masz tam lat
to ja jej chyba w 4 litery nakopię. Co to jest 37 lat???Andzia33, inessa, pepapig, caffe, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bo testy wychodza pozytywne przy jakiś schorzeniach i ogólnie to nie jest dobrze, gdy ciąży nie ma, a testy sa pozytywne.
Poza tym, test mógł byc wadliwy.
Dlatego też sama się nie nakręcam nie wiadomo jak.pepapig, inessa, Andzia33, caffe, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny