35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
myślałam, ze wypisałaś jej kiedy testy owu robiłaś ..no nie doczytałam..wybacz emocje robią swoje
caffe wrote:na poprzedniej stronie na prośbę Violi wypisałam kiedy były bzykoserca , zerknij jak chceszinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A czemu?
kazał mi całkowicie odostawić. Nie myślalam, ze jego się stopniowo odstawia tak jak progesteron, tylko byłam przekonana, ze trzeba odstawić gdy się czlowiek dowie o ciąży.
Dzięki za info, zainteresuję się głębiej tematem
Dużo dziewczyn jak odstawiło nagle to traciły ciążę poniewaz prolaktyna skacze ,ale tez co lekarz to inne metodycaffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
szczęśliwa 2 wrote:właśnie wcelować się idealnie to 100 % sukcesu
caffe to wypadałoby dziewczynke bo serduszkowałas przed ovu to plemniki powinny te cięższe ospałe dotrzec ciekawe czy sie sprawdzibliska77, Andzia33, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Reni za pamiec. Ja oczywiscie dzialam, tempke mierze, ale postanowilam wybyc stad bo zle to na mnie dzialalo, nic nie robilam tylko siedzialam na forum, nakrecalam sie, wszystko bylo objawem ciazy itd i kazda @ bylam tragedia....tak wiec niby chcialam sie zdystansowac ale jednak do konca sie nie dalo i zagladalam od czasu do czasu....ale jak dzisiaj zobaczylam zielona krope u Caffe to musialam sie odezwac bo to pierwsza zielona kropa od bardzo dlugiego czasu....!
Reni wrote:Viola kochana co słychać? Mało bywaszbliska77, Reni, caffe, Andzia33, inessa, pepapig, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Ale czy wtedy nie powinnas dłużej brac luteiny?
Wiesz boję się ,ze jeżeli ten progesteron masz niski[jak ja]i jak odstawisz a nie zrobisz testu to sobie zaszkodzisz,a tego bym nie chciała.Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:i to by się sprawdziło odpuszczasz jest ciąża spinasz się jest dupa
Andzia33, inessa, pepapig, szczęśliwa 2, anek42, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe, ja luteinę biorę zawsze 12-14 dni
nigdy 10
a dzięki progesteronowi moja obecnie 5,5 letnia córcia utrzymała sie w moim brzuchu, brałam do końca 7go m-ca ciąża była zagrożona i wcześniej poroniłam, zawsze b. mało progesteronu miałam i jakby co to i tym razem mam zakaz odstawiania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 13:33
Andzia33, caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Dużo dziewczyn jak odstawiło nagle to traciły ciążę poniewaz prolaktyna skacze ,ale tez co lekarz to inne metody
bliska77, Andzia33, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe, ja luteinę biorę zawsze 12-14 dni
nigdy 10
a dzięki progesteronowi moja obecnie 5,5 letnia córcia utrzymała sie w moim brzuchu, brałam do końca 7go m-ca ciąża była zagrożona i wcześniej poroniłam, zawsze b. mało progesteronu miałam i jakby co to i tym razem mam zakaz odstawiania
A jaką dawkę masz teraz brać i w sytuacji gdybyś zaszła?bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No widzisz, a u mnie poniewaz to mialo być na wyregulowanie cykli, to miałam brać przez 10 dni.
A jaką dawkę masz teraz brać i w sytuacji gdybyś zaszła?inessa, szczęśliwa 2, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe - GRATULACJE!!!!!
Bardzo się cieszę. Uważaj na siebie.Andzia33, szczęśliwa 2, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Caffe! Ty Klaro jedna... a pytałam rano o test (miałam czuja) to mnie zbyłaś odpowiedzią....
Gratuluje CI z całego serca i mam nadzieję, że rozpoczynasz wysyp zielonek na naszym forum...A mówiłam dziewczyny, że jesień jest nasza....
szczęśliwa 2, caffe, Andzia33, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość