35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Caffe czyli ten flak to była owulka
powiem Wam, że ja nie wiem jak lekarze na tych mazach w usg widzą strzępy nie strzępy
oko ludzkie może się mylić
p.s. dzień dobry, bo z wrazenia nie przywitałam się
no kogo jak kogo ale Caffe w tym cyklu się nie spodziewałam obstawiałam BozięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 12:50
bliska77, caffe, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczęśliwa 2 wrote:tak zauważyłam a fajnie to wyszło bo czytałam od wczesniejszych wpisów i tak doszłam dalej i kliknelam w twoj wykres patrze kropa jak wól zielona
wiesz bardzo sie ciesze , i widze ze tez zaingurowałas sezon na "nie picie "
kurcze suuuper
i pisałam ze bym Ci gratulowała gdyby nie to ze mowilas ze usg pokazuje lipe
ale wiecie co ja to do usg do konca tez nie jestem przekonana
bo Ci lekarze to tez kazdy mowi i widzi cos innego na co Caffe jestes dowodem
tak czy siak jest suuuuuper
Na usg to on nie powiedział, że na 100% bezowulacyjny, tylko nic na to nie wskazuje. Nie było owulacji kilka dni wcześniej, ewentualnie była nazwijmy to przed chwilą i jeszcze nic nie widział. Takie były jego slowa. Ale dodał potem, ze medycyna to nie jest jak matematyka gdzie 2+2=4szczęśliwa 2, Andzia33, inessa, anek42, Mango lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe i dobrze idź na bete a luteine CI zwiekszył?
Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Cafeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
powiedz, że to prawda a nie kolejna wkrętka
ale jaja!
A teraz nie żartujęAle spokojnie dziewczyny, spokojnie
szczęśliwa 2, Reni, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno nie, w końcu udało mi się dorwać do neta (ten komputer na zastępstwie jakiś lewy) i co ja czytam!!!!! Caffe GRATULACJE!!!!!tylko się nie denerwuj. bo teraz musisz dbać już nie tylko o niską prolaktynę
pepapig, szczęśliwa 2, Andzia33, caffe, inessa, anek42, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ale jaja Cafe nam tu wkręcała,że bezowulacyjny,a pierwsza zazieleniła.Gratulacje ogromne!
Aga ty tez testuj w dniu w którym odstawiasz luteinę ,bo gdy robisz to póżniej to poziom progesteronu spada i wtedy może byc zapózno!
Nati wracając do wczorajszej rozmowy,moja ginka tez zajmuje się npr i naprotechnologią i gdy pytałam jej ,czy możliwe ,że u tej koleżanki jest taka różnica ,powiedziała,że bardzo żadko ,ale tak.Teraz gdy ja miałam owulke w pon ,u niej byłam we wtorek i w drugim jajniku miałam pęcherzyk 21 powiedziała,że raczej nie pęknie,bo progesteron już działa,ale może się tak zdarzyc ,że zdąży nim ten progesteron będzie na tyle wysoki,żeby to zablokowac.Zobaczymy co z tego wyjdzie.A koleżankę nie obchodzi jak to się stało,tylko cieszy się ,ze wtedy wyszła dwójka ,bo choruje na stwardnienie rozsiane i gin odradza jej kolejną ciążę.szczęśliwa 2, caffe, inessa, Reni, Nati74, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
ale mówił, że sflaczały i nie ma strzępów więc widziałby chyba poszarpany pęcherzyk jakby było świeżo po owulacji czy płyn
sama już nie wiem raz mówią tak raz tak
dlatego to mój ostatni monitoring cyklu
do trzech razy sztuka wystarczycaffe wrote:Na usg to on nie powiedział, że na 100% bezowulacyjny, tylko nic na to nie wskazuje. QUOTE]Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe czyli ten flak to była owulka
powiem Wam, że ja nie wiem jak lekarze na tych mazach w usg widzą strzępy nie strzępy
oko ludzkie może się mylić
p.s. dzień dobry, bo z wrazenia nie przywitałam się
no kogo jak kogo ale Caffe w tym cyklu się nie spodziewałam obstawiałam Bozię
ten flak to był pęcherzyk chyba tuż po owu, albo cholera wie co, bo nawet jeszcze nie było widac tego co powinno być widać po owu i gin mi tak mówił, że mogła być załóżmy przed chwilą (chociaż nie takich słów użył, ale w takim znaczeniu).
Tak naprawdę, to jeszcze zrobię test jutro, bo jakoś nie wierzę.Reni, Andzia33, szczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość
-
a proszę proszę zapraszam mam termos z kawą, herbatą i ciastka
postoimy, poczekamypepapigg wrote:ja tez chce do kolejki chce byc po Renipepapig, Andzia33, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witajcie
Ale jaja Cafe nam tu wkręcała,że bezowulacyjny,a pierwsza zazieleniła.Gratulacje ogromne!
Aga ty tez testuj w dniu w którym odstawiasz luteinę ,bo gdy robisz to póżniej to poziom progesteronu spada i wtedy może byc zapózno!
Nati wracając do wczorajszej rozmowy,moja ginka tez zajmuje się npr i naprotechnologią i gdy pytałam jej ,czy możliwe ,że u tej koleżanki jest taka różnica ,powiedziała,że bardzo żadko ,ale tak.Teraz gdy ja miałam owulke w pon ,u niej byłam we wtorek i w drugim jajniku miałam pęcherzyk 21 powiedziała,że raczej nie pęknie,bo progesteron już działa,ale może się tak zdarzyc ,że zdąży nim ten progesteron będzie na tyle wysoki,żeby to zablokowac.Zobaczymy co z tego wyjdzie.A koleżankę nie obchodzi jak to się stało,tylko cieszy się ,ze wtedy wyszła dwójka ,bo choruje na stwardnienie rozsiane i gin odradza jej kolejną ciążę.nie przykładali i by pewnie nie wyszlo. A tak, to wcelowaliśmy się idealnie.
Andzia33, szczęśliwa 2, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny