X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pop.gif powiedz, że to prawda a nie kolejna wkrętka
    ale jaja!

inessa, pepapig, Andzia33, bliska77, caffe, szczęśliwa 2, Nati74, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki szczęsliwa2 za zainteresowanie moją osobą :) :D wytrzymam jakos do wieczora ide do endo ale pierwszy raz i będe wyduszac z niego co sie da .. ;)

szczęśliwa 2, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepa jak dla mnie to wyniki masz w normie :-) więc działaj :-)

pepapig, Andzia33, caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola kochana co słychać? Mało bywasz :-(
    Viola wrote:
    no wlasnie a M wie? w koncu przyczynil sie do tego!;-)

caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe czyli ten flak to była owulka :-)
    powiem Wam, że ja nie wiem jak lekarze na tych mazach w usg widzą strzępy nie strzępy
    oko ludzkie może się mylić ;-)

p.s. dzień dobry, bo z wrazenia nie przywitałam się
    no kogo jak kogo ale Caffe w tym cyklu się nie spodziewałam obstawiałam Bozię :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 12:50

bliska77, caffe, inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pepa jak dla mnie to wyniki masz w normie :-) więc działaj :-)
    kochana działam działam i czekam na to co caffe :D z utęsknieniem :D

Reni, szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    tak zauważyłam a fajnie to wyszło bo czytałam od wczesniejszych wpisów i tak doszłam dalej i kliknelam w twoj wykres patrze kropa jak wól zielona :-)
    wiesz bardzo sie ciesze , i widze ze tez zaingurowałas sezon na "nie picie "
    kurcze suuuper
    i pisałam ze bym Ci gratulowała gdyby nie to ze mowilas ze usg pokazuje lipe
    ale wiecie co ja to do usg do konca tez nie jestem przekonana :-)
    bo Ci lekarze to tez kazdy mowi i widzi cos innego na co Caffe jestes dowodem
    tak czy siak jest suuuuuper :-)
    A ja dzisiaj dostałam od koleżanki dwa wina, które ktoś nam przywiózł na zamówienie z Litwy hehehe pójdą na półkę, ale całe szczęście na razie mnie nie ciągnie do alko tak jak w poprzedniej ciąży :)

Na usg to on nie powiedział, że na 100% bezowulacyjny, tylko nic na to nie wskazuje. Nie było owulacji kilka dni wcześniej, ewentualnie była nazwijmy to przed chwilą i jeszcze nic nie widział. Takie były jego slowa. Ale dodał potem, ze medycyna to nie jest jak matematyka gdzie 2+2=4 :)

szczęśliwa 2, Andzia33, inessa, anek42, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ja mogę te wina przejąć ;-) żeby Cię nie kusiły

ale się cieszę ..noooo która nastepna? Aga jest Bozia jest to może ja ;-)

pepapig, Andzia33, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe i dobrze idź na bete a luteine CI zwiekszył?
    Zadzwoniłam własnie zapytac co z tą luteiną, bo wczoraj ostatni dzień brałam. Powiedział, że nadal mam ją brać 2x1, ale ja sobie zwiększyłam tak jak mialam poprzednio, czyli 2x2.

Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Cafeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pop.gif powiedz, że to prawda a nie kolejna wkrętka
    ale jaja!
    Jaja sobie robiłam na początku tego cyklu :P

A teraz nie żartuję :) Ale spokojnie dziewczyny, spokojnie ;)

szczęśliwa 2, Reni, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie, w końcu udało mi się dorwać do neta (ten komputer na zastępstwie jakiś lewy) i co ja czytam!!!!! Caffe GRATULACJE!!!!!tylko się nie denerwuj. bo teraz musisz dbać już nie tylko o niską prolaktynę ;-)

pepapig, szczęśliwa 2, Andzia33, caffe, inessa, anek42, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez chce do kolejki chce byc po Reni :) ;)

szczęśliwa 2, Reni, Andzia33, inessa, Nati74 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Ale jaja Cafe nam tu wkręcała,że bezowulacyjny,a pierwsza zazieleniła.Gratulacje ogromne!

Aga ty tez testuj w dniu w którym odstawiasz luteinę ,bo gdy robisz to póżniej to poziom progesteronu spada i wtedy może byc zapózno!
    Nati wracając do wczorajszej rozmowy,moja ginka tez zajmuje się npr i naprotechnologią i gdy pytałam jej ,czy możliwe ,że u tej koleżanki jest taka różnica ,powiedziała,że bardzo żadko ,ale tak.Teraz gdy ja miałam owulke w pon ,u niej byłam we wtorek i w drugim jajniku miałam pęcherzyk 21 powiedziała,że raczej nie pęknie,bo progesteron już działa,ale może się tak zdarzyc ,że zdąży nim ten progesteron będzie na tyle wysoki,żeby to zablokowac.Zobaczymy co z tego wyjdzie.A koleżankę nie obchodzi jak to się stało,tylko cieszy się ,ze wtedy wyszła dwójka ,bo choruje na stwardnienie rozsiane i gin odradza jej kolejną ciążę.

szczęśliwa 2, caffe, inessa, Reni, Nati74, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mówił, że sflaczały i nie ma strzępów więc widziałby chyba poszarpany pęcherzyk jakby było świeżo po owulacji czy płyn
    sama już nie wiem raz mówią tak raz tak
    dlatego to mój ostatni monitoring cyklu
    do trzech razy sztuka wystarczy
    caffe wrote:
    Na usg to on nie powiedział, że na 100% bezowulacyjny, tylko nic na to nie wskazuje. QUOTE]

Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe czyli ten flak to była owulka :-)
    powiem Wam, że ja nie wiem jak lekarze na tych mazach w usg widzą strzępy nie strzępy
    oko ludzkie może się mylić ;-)

p.s. dzień dobry, bo z wrazenia nie przywitałam się
    no kogo jak kogo ale Caffe w tym cyklu się nie spodziewałam obstawiałam Bozię :-)

ten flak to był pęcherzyk chyba tuż po owu, albo cholera wie co, bo nawet jeszcze nie było widac tego co powinno być widać po owu i gin mi tak mówił, że mogła być załóżmy przed chwilą (chociaż nie takich słów użył, ale w takim znaczeniu).
    Tak naprawdę, to jeszcze zrobię test jutro, bo jakoś nie wierzę.

Reni, Andzia33, szczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a proszę proszę zapraszam mam termos z kawą, herbatą i ciastka
    postoimy, poczekamy czekam.gif
    pepapigg wrote:
    ja tez chce do kolejki chce byc po Reni :) ;)

pepapig, Andzia33, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:46

pepapig, Reni, Andzia33, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Witajcie
    Ale jaja Cafe nam tu wkręcała,że bezowulacyjny,a pierwsza zazieleniła.Gratulacje ogromne!

Aga ty tez testuj w dniu w którym odstawiasz luteinę ,bo gdy robisz to póżniej to poziom progesteronu spada i wtedy może byc zapózno!
    Nati wracając do wczorajszej rozmowy,moja ginka tez zajmuje się npr i naprotechnologią i gdy pytałam jej ,czy możliwe ,że u tej koleżanki jest taka różnica ,powiedziała,że bardzo żadko ,ale tak.Teraz gdy ja miałam owulke w pon ,u niej byłam we wtorek i w drugim jajniku miałam pęcherzyk 21 powiedziała,że raczej nie pęknie,bo progesteron już działa,ale może się tak zdarzyc ,że zdąży nim ten progesteron będzie na tyle wysoki,żeby to zablokowac.Zobaczymy co z tego wyjdzie.A koleżankę nie obchodzi jak to się stało,tylko cieszy się ,ze wtedy wyszła dwójka ,bo choruje na stwardnienie rozsiane i gin odradza jej kolejną ciążę.
    Andzia, nie wkręcałam, tylko byłam o tym przekonana. Ale całe szczęście, ze lekarz mi powiedzial o tym w 18dc, bo gdyby powiedział mi wcześniej to byśmy się do <3 nie przykładali i by pewnie nie wyszlo. A tak, to wcelowaliśmy się idealnie.

Andzia33, szczęśliwa 2, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa możesz byc po Reni a potem ja
    Zresztą robiłam listę ,tylko muszę ją znależc

pepapig, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwielbiam Was dziewczyny jesteście cudne :) a miałam złych humor od rana juz mi lepiej ...

bliska77, Andzia33, Reni, inessa, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 1361 1362 1363 1364 1365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ