35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola wrote:Jakie watplikowsci dziołcha?! testy w te strone nidy sie nie myla, moga Ci nie pokazac ciazy ale w druga strone to nie dziala, zeby pokazaly ciaze a jje nie ma, no co Ty! ja mam do ciebie osobiste pytanie....w ktorym dniu wspolzyliscie ze trafiliscie? jesli nie chcesz nie odpowiadaj, a pytam pod katem mojego wykresu.
caffe, inessa, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:dla ścisłości: kiedyś, gdy już będziesz mogła to Ci zaproponuję, bo tyle czekac to ja nie mogę, język by mi uciekł
w przyszłości
nie mozesz sie powstrzymywac bo to nie zdrowocaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Też mi lekarz mówił, żeby na początku ciąży się nie objadać, bo dziecko do czasu wytworzenia łożyska jeszcze nie korzysta z tych posiłków i smakołyków
Czyli strzeliłas sobie drinka na dobry początekinessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Jakie watplikowsci dziołcha?! testy w te strone nidy sie nie myla, moga Ci nie pokazac ciazy ale w druga strone to nie dziala, zeby pokazaly ciaze a jje nie ma, no co Ty! ja mam do ciebie osobiste pytanie....w ktorym dniu wspolzyliscie ze trafiliscie? jesli nie chcesz nie odpowiadaj, a pytam pod katem mojego wykresu.
Viola, co doto było tak, podaję w dniach cyklu:
- przy testach owu (-): 6,7,9
- nie robiłam testu, alebyło: 13 i 15 dc
- przy testach (+) 17 i 17 dc
- 18dc test (+) ale mi sie już nie chciało, mino namowy męża na "poprawkę", bo 17dc źle się czuł i myślał, że się nie udało.inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:CAFFE to nie jest Prima Aprilis prawda????????????????
hehehe
Uszczypnij mnie Inessainessa, szczęśliwa 2, Andzia33, bliska77, pepapig, Nati74, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Szczypie Cie Caffe i to bardzo mocno a maż wie już????
Ja się na początku trochę zdenerwowałam, ale teraz zupełnie na spokojnie do tego podchodzę.
Mój się denerwuje, ze ja się będę denerwowała, ale mu obiecałam , że wszystko na zimno przyjmuję. I postaram się tego trzymaćinessa, szczęśliwa 2, pepapig, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe to po cichutku ciesze sie z Tobą
Powiedziałam ginowi, że powtórzę jutro test, a on powiedział, że nie ma sensu, tylko mam iść zrobić betę w polowie przyszlego tygodnia, a w niedzielę (za tydzień) na wizytę i mi powiedział, że wyśle mnie na zwolnienie... może się jakoś uda nie pójść na L4szczęśliwa 2, inessa, Andzia33, bliska77, Nati74 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny