35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mango wrote:Też tak myślę, ale jakoś nie dawało mi to spokoju. Mnie raczej pomoże cud
caffe, bliska77, Mango, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Od wczoraj chodzi mi po głowie myśl związana z poradą dnia, że należy brać minimum 0,4 mg kwasu foliowego, bo to ułatwia zajście
Ile bierzecie tego kwasu
? Może brać dwie tablety? Sama już nie wiem co kombinuję
bliska77, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Nie cud - tylko badania - musisz wiedzieć co jest nie tak...u CIebie, a może u M. i wtedy zadziałać - a tak to walczysz z wiatrakami....Ty lepiej bierz przykład z Inessy...
Najpierw trzeba ogarnąć swój organizm, zbadać, podrasować. Bo czasami można żyć złudzeniami, tracić nerwy niepotrzebnie, a wystarczy mała ingerencja w organizm i się może udać
Mango, wspieram Cię mocno dziewczynkobliska77, Mango, inessa, pepapig, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Zgadzam się w 100% z Bozią.
Najpierw trzeba ogarnąć swój organizm, zbadać, podrasować. Bo czasami można żyć złudzeniami, tracić nerwy niepotrzebnie, a wystarczy mała ingerencja w organizm i się może udać
Mango, wspieram Cię mocno dziewczynkoMango, caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Problemy raczej są, bo efekty działań marne. Wezmę się za badania w nowym cyklu (ze względu na wizytę u gin), ale boję się strasznie co usłyszę. Zresztą Caffe już mnie rozszyfrowała
caffe, bliska77, inessa, pepapig, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Problemy raczej są, bo efekty działań marne. Wezmę się za badania w nowym cyklu (ze względu na wizytę u gin), ale boję się strasznie co usłyszę. Zresztą Caffe już mnie rozszyfrowała
Jak chcesz, to ja Cię pogonię do lekarzabliska77, inessa, pepapig, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane dobrego słonecznego dnia ja od rana na badaniach potem UP a popołudniu odbiór wyników i odbiór nowych okularów.
A noc miałam nieprzespaną wiec stwierdziłam,że nie mierze tempki bo i tak bedzie zaburzona, a z ciąży w tym cyklu raczej nici ale ważniejsze są tym razem wyniki!!!
caffe, pepapig, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane dobrego słonecznego dnia ja od rana na badaniach potem UP a popołudniu odbiór wyników i odbiór nowych okularów.
A noc miałam nieprzespaną wiec stwierdziłam,że nie mierze tempki bo i tak bedzie zaburzona, a z ciąży w tym cyklu raczej nici ale ważniejsze są tym razem wyniki!!!bliska77, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane dobrego słonecznego dnia ja od rana na badaniach potem UP a popołudniu odbiór wyników i odbiór nowych okularów.
A noc miałam nieprzespaną wiec stwierdziłam,że nie mierze tempki bo i tak bedzie zaburzona, a z ciąży w tym cyklu raczej nici ale ważniejsze są tym razem wyniki!!!inessa, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie tez ważny dzień idę do endokrynologa moje badnia cos marnie wyszły, może to to żed nie ma dzidzi? a to moja ostatnia szansa... nie młoda jestem mój mąz tez nie i jak się nie uda do końca roku poprostu sobie odpuszczę... ale tak bardzo chciałabym dzidziusia choc mam juz dwójke dzieci , .. pisze to już setny raz tutaj ale jest mi tak źle... i b ęde musiała się jakos pozbierać....
dam znać jutro co u endo co mi powiedzieli... wpisze moje wyniki może ktos się zna i rzuci okiem ...
TSH 0,373 (0,27-4,2)
fT4 1,120 (0,900-1,700)
fT3 2,98 (2,0-4,4)
prolaktyna 7,15 (4,79-23,30)
FSH 6,06 mIU ( 3,5-12,5) w 3 dn cyklu
LH 3,75mIU (2,4- 12,6)
nie robiłam jeszcze progesteronu dopiero w poniedziałek tzn 7 dni po owulce ...
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
pepapigg wrote:u mnie tez ważny dzień idę do endokrynologa moje badnia cos marnie wyszły, może to to żed nie ma dzidzi? a to moja ostatnia szansa... nie młoda jestem mój mąz tez nie i jak się nie uda do końca roku poprostu sobie odpuszczę... ale tak bardzo chciałabym dzidziusia choc mam juz dwójke dzieci , .. pisze to już setny raz tutaj ale jest mi tak źle... i b ęde musiała się jakos pozbierać....
dam znać jutro co u endo co mi powiedzieli... wpisze moje wyniki może ktos się zna i rzuci okiem ...
TSH 0,373 (0,27-4,2)
fT4 1,120 (0,900-1,700)
fT3 2,98 (2,0-4,4)
prolaktyna 7,15 (4,79-23,30)
FSH 6,06 mIU ( 3,5-12,5) w 3 dn cyklu
LH 3,75mIU (2,4- 12,6)
nie robiłam jeszcze progesteronu dopiero w poniedziałek tzn 7 dni po owulce ...
Ja się na wynikach nie znam, ale wspieram mocno i życzę żeby wszystko było po Twojej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 11:20
pepapig, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki,
ja sie nie udzielam bo chce sie zdystansowac od tego wszystkiego ale dzisiaj nie wytrzymalam, zajrzalam i co widze? Caffe jest w ciaze a nikt tego nie zauwazyl!!!!!!!!!!!
CAFFE GRATULACJE!!!!!!!!! Oby wszystko teraz poszlo dobrze i bez przygod:-)inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, bliska77, Nati74, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Hej Dziewczynki,
ja sie nie udzielam bo chce sie zdystansowac od tego wszystkiego ale dzisiaj nie wytrzymalam, zajrzalam i co widze? Caffe jest w ciaze a nikt tego nie zauwazyl!!!!!!!!!!!
CAFFE GRATULACJE!!!!!!!!! Oby wszystko teraz poszlo dobrze i bez przygod:-)
Nie dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 12:07
inessa, szczęśliwa 2, Andzia33, Nati74 lubią tę wiadomość
-
Jakie watplikowsci dziołcha?! testy w te strone nidy sie nie myla, moga Ci nie pokazac ciazy ale w druga strone to nie dziala, zeby pokazaly ciaze a jej nie ma, no co Ty! ja mam do ciebie osobiste pytanie....w ktorym dniu wspolzyliscie ze trafiliscie? jesli nie chcesz nie odpowiadaj, a pytam pod katem mojego wykresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 12:24
pepapig, inessa, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, bliska77, Nati74 lubią tę wiadomość