35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No własnie zwiększyłam, bo gin powiedział, że mam nadal brać 2x1, a ja zwiększyłam do 2x2, tak jak w poprzedniej ciąży mi kazali. Zobaczymy co sie będzie działo.
PO co dziewczyny mierzą temperaturę w ciąży?caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:bardzo dobre podejście
to znaczy nie mogłam sobie wsadzić na odpowiednią, stałą głębokość bo coś stało na przeszkodzie
bliska77, pepapig, Iwone, Mango, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:hehehe, coś takiego dziwnego było przez prawie ostatni tydzień: nie mogłam sobie wsadzić termometru bo coś mi blokowało
to znaczy nie mogłam sobie wsadzić na odpowiednią, stałą głębokość bo coś stało na przeszkodzie
caffe, Iwone, Mango, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:pewnie wszystko w środku jest już od tygodnia rozpulchnione
bliska77, Iwone, Mango, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pewnie tak, ale w ogóle mi to nie dało nic do myślenia, tylko rano na śpiąco zastanawiała się co jest i stwierdziłam, ze źle ze mną skoro nie potrafię sobie ucelować
Ściskam z całych sił
caffe, Mango, inessa, Andzia33, MoniaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny ja mam takie dziwne pytanie nawet nie wiem jak je ująć.. sporadycznie sprawdzam szyjkę a dzisiaj pokusiło mnie rano aby cos pogmyrać..
no i moja szyjka jest taka rozpulchniona miękka i pofałdowana takie wertepki na około ..i otwarta chyba sporo. mo i sporo śluzu kremowego białego i ciekawi mnie kiedy ona sie zamyka jak sie jest już w ciąży?
caffe, Mango, inessa, MoniaT lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no to teraz już wiesz, Caffe bardzo się cieszę, naprawdę, aż oczy mokre mi się zrobiły
Ściskam z całych sił
Wytworzyła się tu między nami specyficzna więź i dlatego tak się wzruszamy swoimi historiamipepapig, bliska77, inessa, MoniaT, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wiecie co, wydaje mi się, że dziewczyny mierzą temp. po to by ew. wykryć jakieś nieprawidłowości. W ciąży temperatura utrzymuje się na wyższym poziomie a jakby spadała to ... Sama nie wiem.
i pewnie nigdzie wyjaśnień nie znajdę
odpuszczę w 14 dpo
bliska77, inessa, MoniaT, Andzia33, Iwone, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
pepapigg wrote:dziewczyny ja mam takie dziwne pytanie nawet nie wiem jak je ująć.. sporadycznie sprawdzam szyjkę a dzisiaj pokusiło mnie rano aby cos pogmyrać..
no i moja szyjka jest taka rozpulchniona miękka i pofałdowana takie wertepki na około ..i otwarta chyba sporo. mo i sporo śluzu kremowego białego i ciekawi mnie kiedy ona sie zamyka jak sie jest już w ciąży?
Ale rozpulchnienie totalne miałam ostatnio, tak jak pisałam wyżejpepapig, bliska77, inessa, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Pewnie tak, ale w ogóle mi to nie dało nic do myślenia, tylko rano na śpiąco zastanawiała się co jest i stwierdziłam, ze źle ze mną skoro nie potrafię sobie ucelować
bliska77, inessa, caffe, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo hej kochane u nas zaczyna sie chmurzyć ale sobota pospałam dłużej bo w nocy nonstop latałam do kibelka mam taki czestomocz
Odpocznijcie sobie dzisiaj
Caffe dziewczyny na poczatku mierzą aby zobaczyć czy jest wszystko ok ale ja uważam,zę za długo nie warto bo potem strasznie sie nakrecają każdym skokiem w dłół czy w góre i są załamki. A luteine jeżeli masz niski porgesteron to dobrze,że zwiekszyłaś
Peppa wiesz wydaje mi sie,ze jest to indywidualna sprawa kobiety bo jak obserwuje tu wykresy dziewczyn to jest tak różnie,ze szok niektóre mają ją wysoką zamknietą niektóre niską zamknietą i twarda jedne rozpulchnioną a inne twardą no ale wszystkie z tego co pamietam zamknietą.
caffe, bliska77, Mango, MoniaT, Andzia33, Iwone, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie dziewczynki,
my już od 6 nie śpimy obecnie z córcią puzzle układamy
ciekawe jak Caffe, daj nam szybko znać
U mnie już objawy typowo na @ jak co miesiąc, trudno, nie ja pierwsza i nie ostatnia
Miłego dnia dla wszystkichinessa, caffe, bliska77, MoniaT lubią tę wiadomość