X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No własnie zwiększyłam, bo gin powiedział, że mam nadal brać 2x1, a ja zwiększyłam do 2x2, tak jak w poprzedniej ciąży mi kazali. Zobaczymy co sie będzie działo.

PO co dziewczyny mierzą temperaturę w ciąży?
    dobre pytanie, może z ciekawości???????

caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dobre pytanie, może z ciekawości???????
    Może :) zastanowiło mnie to kiedyś, ale odpowiedzi nie znam :) ale ja nie będę mierzyła :) Pomierzę jeszcze kilka dni i game over ;)

bliska77, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Może :) zastanowiło mnie to kiedyś, ale odpowiedzi nie znam :) ale ja nie będę mierzyła :) Pomierzę jeszcze kilka dni i game over ;)
    bardzo dobre podejście ;-)

caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    bardzo dobre podejście ;-)
    hehehe, coś takiego dziwnego było przez prawie ostatni tydzień: nie mogłam sobie wsadzić termometru bo coś mi blokowało :P to znaczy nie mogłam sobie wsadzić na odpowiednią, stałą głębokość bo coś stało na przeszkodzie :)

bliska77, pepapig, Iwone, Mango, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehe, coś takiego dziwnego było przez prawie ostatni tydzień: nie mogłam sobie wsadzić termometru bo coś mi blokowało :P to znaczy nie mogłam sobie wsadzić na odpowiednią, stałą głębokość bo coś stało na przeszkodzie :)
    pewnie wszystko w środku jest już od tygodnia rozpulchnione ;-)

caffe, Iwone, Mango, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    pewnie wszystko w środku jest już od tygodnia rozpulchnione ;-)
    Pewnie tak, ale w ogóle mi to nie dało nic do myślenia, tylko rano na śpiąco zastanawiała się co jest i stwierdziłam, ze źle ze mną skoro nie potrafię sobie ucelować :P

bliska77, Iwone, Mango, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pewnie tak, ale w ogóle mi to nie dało nic do myślenia, tylko rano na śpiąco zastanawiała się co jest i stwierdziłam, ze źle ze mną skoro nie potrafię sobie ucelować :P
    no to teraz już wiesz, Caffe bardzo się cieszę, naprawdę, aż oczy mokre mi się zrobiły ;-) Ściskam z całych sił

caffe, Mango, inessa, Andzia33, MoniaT lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:53

bliska77, caffe, inessa, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:53

bliska77, inessa, Andzia33, MoniaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja mam takie dziwne pytanie nawet nie wiem jak je ująć.. sporadycznie sprawdzam szyjkę a dzisiaj pokusiło mnie rano aby cos pogmyrać.. ;) no i moja szyjka jest taka rozpulchniona miękka i pofałdowana takie wertepki na około ..i otwarta chyba sporo. mo i sporo śluzu kremowego białego i ciekawi mnie kiedy ona sie zamyka jak sie jest już w ciąży?

caffe, Mango, inessa, MoniaT lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no to teraz już wiesz, Caffe bardzo się cieszę, naprawdę, aż oczy mokre mi się zrobiły ;-) Ściskam z całych sił
    Ja też zawsze przeżywam każde szczęście i nieszczęście dziewczyn z forum.

Wytworzyła się tu między nami specyficzna więź i dlatego tak się wzruszamy swoimi historiami :)

pepapig, bliska77, inessa, MoniaT, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wiecie co, wydaje mi się, że dziewczyny mierzą temp. po to by ew. wykryć jakieś nieprawidłowości. W ciąży temperatura utrzymuje się na wyższym poziomie a jakby spadała to ... Sama nie wiem.
    Spadnie mi i się będę nakręcała :) i pewnie nigdzie wyjaśnień nie znajdę :) odpuszczę w 14 dpo :)

bliska77, inessa, MoniaT, Andzia33, Iwone, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    dziewczyny ja mam takie dziwne pytanie nawet nie wiem jak je ująć.. sporadycznie sprawdzam szyjkę a dzisiaj pokusiło mnie rano aby cos pogmyrać.. ;) no i moja szyjka jest taka rozpulchniona miękka i pofałdowana takie wertepki na około ..i otwarta chyba sporo. mo i sporo śluzu kremowego białego i ciekawi mnie kiedy ona sie zamyka jak sie jest już w ciąży?
    Ja nie pomogę, bo nawet nie wiem gdzie mam tę szyjkę :P

Ale rozpulchnienie totalne miałam ostatnio, tak jak pisałam wyżej :)

pepapig, bliska77, inessa, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe hehe :) ty pieronie chce taką ja TY szyjkę hahah:D

bliska77, inessa, caffe, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    widzę, że to u Was rodzinne jednak...;)

bliska77, inessa, caffe, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cieszę się bardzo caffe - rano dziś od 7.00 już tu kukałam, ze strachem, że Twój wykres się zmieni, na przemian z nadzieją, że jednak nie..:)
    Oby to trwało..:)

bliska77, inessa, caffe, MoniaT, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej kochane u nas zaczyna sie chmurzyć ale sobota pospałam dłużej bo w nocy nonstop latałam do kibelka mam taki czestomocz :P
    Odpocznijcie sobie dzisiaj :D

Caffe dziewczyny na poczatku mierzą aby zobaczyć czy jest wszystko ok ale ja uważam,zę za długo nie warto bo potem strasznie sie nakrecają każdym skokiem w dłół czy w góre i są załamki. A luteine jeżeli masz niski porgesteron to dobrze,że zwiekszyłaś :)

Peppa wiesz wydaje mi sie,ze jest to indywidualna sprawa kobiety bo jak obserwuje tu wykresy dziewczyn to jest tak różnie,ze szok niektóre mają ją wysoką zamknietą niektóre niską zamknietą i twarda jedne rozpulchnioną a inne twardą no ale wszystkie z tego co pamietam zamknietą.

caffe, bliska77, Mango, MoniaT, Andzia33, Iwone, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie dziewczynki,
    my już od 6 nie śpimy obecnie z córcią puzzle układamy ;-)
    ciekawe jak Caffe, daj nam szybko znać ;-)
    U mnie już objawy typowo na @ jak co miesiąc, trudno, nie ja pierwsza i nie ostatnia
    Miłego dnia dla wszystkich ;-)
    Aga może jeszcze się nie poddawaj.... Ja w sumie też chyba odpuszczam pomału temat tego cyklu- mam za niską tempkę - chyba powinna być jednak 37 lub wyżej....ale czekajmy spokojnie do @ - co ma być to i tak będzie..

inessa, caffe, bliska77, MoniaT lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    caffe hehe :) ty pieronie chce taką ja TY szyjkę hahah:D
    Poważnie nie wiem, bo jak mam sobie tam wkładać tabletki to mnie otrzepuje jak tam jest niemiło :P

inessa, MoniaT, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    widzę, że to u Was rodzinne jednak...;)
    hehehe, tyż prowda :P

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ