SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No własnie zwiększyłam, bo gin powiedział, że mam nadal brać 2x1, a ja zwiększyłam do 2x2, tak jak w poprzedniej ciąży mi kazali. Zobaczymy co sie będzie działo.

PO co dziewczyny mierzą temperaturę w ciąży?
    dobre pytanie, może z ciekawości???????

caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dobre pytanie, może z ciekawości???????
    Może :) zastanowiło mnie to kiedyś, ale odpowiedzi nie znam :) ale ja nie będę mierzyła :) Pomierzę jeszcze kilka dni i game over ;)

bliska77, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Może :) zastanowiło mnie to kiedyś, ale odpowiedzi nie znam :) ale ja nie będę mierzyła :) Pomierzę jeszcze kilka dni i game over ;)
    bardzo dobre podejście ;-)

caffe, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    bardzo dobre podejście ;-)
    hehehe, coś takiego dziwnego było przez prawie ostatni tydzień: nie mogłam sobie wsadzić termometru bo coś mi blokowało :P to znaczy nie mogłam sobie wsadzić na odpowiednią, stałą głębokość bo coś stało na przeszkodzie :)

bliska77, pepapig, Iwone, Mango, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehe, coś takiego dziwnego było przez prawie ostatni tydzień: nie mogłam sobie wsadzić termometru bo coś mi blokowało :P to znaczy nie mogłam sobie wsadzić na odpowiednią, stałą głębokość bo coś stało na przeszkodzie :)
    pewnie wszystko w środku jest już od tygodnia rozpulchnione ;-)

caffe, Iwone, Mango, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    pewnie wszystko w środku jest już od tygodnia rozpulchnione ;-)
    Pewnie tak, ale w ogóle mi to nie dało nic do myślenia, tylko rano na śpiąco zastanawiała się co jest i stwierdziłam, ze źle ze mną skoro nie potrafię sobie ucelować :P

bliska77, Iwone, Mango, inessa, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pewnie tak, ale w ogóle mi to nie dało nic do myślenia, tylko rano na śpiąco zastanawiała się co jest i stwierdziłam, ze źle ze mną skoro nie potrafię sobie ucelować :P
    no to teraz już wiesz, Caffe bardzo się cieszę, naprawdę, aż oczy mokre mi się zrobiły ;-) Ściskam z całych sił

caffe, Mango, inessa, Andzia33, MoniaT lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:53

bliska77, caffe, inessa, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:53

bliska77, inessa, Andzia33, MoniaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja mam takie dziwne pytanie nawet nie wiem jak je ująć.. sporadycznie sprawdzam szyjkę a dzisiaj pokusiło mnie rano aby cos pogmyrać.. ;) no i moja szyjka jest taka rozpulchniona miękka i pofałdowana takie wertepki na około ..i otwarta chyba sporo. mo i sporo śluzu kremowego białego i ciekawi mnie kiedy ona sie zamyka jak sie jest już w ciąży?

caffe, Mango, inessa, MoniaT lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no to teraz już wiesz, Caffe bardzo się cieszę, naprawdę, aż oczy mokre mi się zrobiły ;-) Ściskam z całych sił
    Ja też zawsze przeżywam każde szczęście i nieszczęście dziewczyn z forum.

Wytworzyła się tu między nami specyficzna więź i dlatego tak się wzruszamy swoimi historiami :)

pepapig, bliska77, inessa, MoniaT, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wiecie co, wydaje mi się, że dziewczyny mierzą temp. po to by ew. wykryć jakieś nieprawidłowości. W ciąży temperatura utrzymuje się na wyższym poziomie a jakby spadała to ... Sama nie wiem.
    Spadnie mi i się będę nakręcała :) i pewnie nigdzie wyjaśnień nie znajdę :) odpuszczę w 14 dpo :)

bliska77, inessa, MoniaT, Andzia33, Iwone, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    dziewczyny ja mam takie dziwne pytanie nawet nie wiem jak je ująć.. sporadycznie sprawdzam szyjkę a dzisiaj pokusiło mnie rano aby cos pogmyrać.. ;) no i moja szyjka jest taka rozpulchniona miękka i pofałdowana takie wertepki na około ..i otwarta chyba sporo. mo i sporo śluzu kremowego białego i ciekawi mnie kiedy ona sie zamyka jak sie jest już w ciąży?
    Ja nie pomogę, bo nawet nie wiem gdzie mam tę szyjkę :P

Ale rozpulchnienie totalne miałam ostatnio, tak jak pisałam wyżej :)

pepapig, bliska77, inessa, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe hehe :) ty pieronie chce taką ja TY szyjkę hahah:D

bliska77, inessa, caffe, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    widzę, że to u Was rodzinne jednak...;)

bliska77, inessa, caffe, MoniaT, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cieszę się bardzo caffe - rano dziś od 7.00 już tu kukałam, ze strachem, że Twój wykres się zmieni, na przemian z nadzieją, że jednak nie..:)
    Oby to trwało..:)

bliska77, inessa, caffe, MoniaT, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej kochane u nas zaczyna sie chmurzyć ale sobota pospałam dłużej bo w nocy nonstop latałam do kibelka mam taki czestomocz :P
    Odpocznijcie sobie dzisiaj :D

Caffe dziewczyny na poczatku mierzą aby zobaczyć czy jest wszystko ok ale ja uważam,zę za długo nie warto bo potem strasznie sie nakrecają każdym skokiem w dłół czy w góre i są załamki. A luteine jeżeli masz niski porgesteron to dobrze,że zwiekszyłaś :)

Peppa wiesz wydaje mi sie,ze jest to indywidualna sprawa kobiety bo jak obserwuje tu wykresy dziewczyn to jest tak różnie,ze szok niektóre mają ją wysoką zamknietą niektóre niską zamknietą i twarda jedne rozpulchnioną a inne twardą no ale wszystkie z tego co pamietam zamknietą.

caffe, bliska77, Mango, MoniaT, Andzia33, Iwone, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie dziewczynki,
    my już od 6 nie śpimy obecnie z córcią puzzle układamy ;-)
    ciekawe jak Caffe, daj nam szybko znać ;-)
    U mnie już objawy typowo na @ jak co miesiąc, trudno, nie ja pierwsza i nie ostatnia
    Miłego dnia dla wszystkich ;-)
    Aga może jeszcze się nie poddawaj.... Ja w sumie też chyba odpuszczam pomału temat tego cyklu- mam za niską tempkę - chyba powinna być jednak 37 lub wyżej....ale czekajmy spokojnie do @ - co ma być to i tak będzie..

inessa, caffe, bliska77, MoniaT lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    caffe hehe :) ty pieronie chce taką ja TY szyjkę hahah:D
    Poważnie nie wiem, bo jak mam sobie tam wkładać tabletki to mnie otrzepuje jak tam jest niemiło :P

inessa, MoniaT, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    widzę, że to u Was rodzinne jednak...;)
    hehehe, tyż prowda :P

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ