35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Samirka ciesze sie,ze sie odezwałaś bo już sie martwiłam co u CIebie
Gratulacje i zyczenia dla syna
Ja właśnie jestem na kuroniówce!
Iwone wiesz właśnie też to myśle no i od wczoraj oprócz warzyw i owoców musiałam dołożyć moje chleby i troche miesa i jest troche lepiej. Poprostu musze jeść dużo warzyw i owoców ale oprócz tego musze dojadać po trochu innym jedzeniem bo mój organizm jest chyba za słaby na dodatkową diete.
No cóż widocznie nie moge żadnych diet rygorystycznych stosować!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 13:14
Mango, Iwone, caffe lubią tę wiadomość
-
Też kiedyś jakiś lekarz kazał mi zrobić jednodniową dietę i jeść tylko grejfruty - w połowie dnia głowa mnie bolała jak nigdy w życiu i do tego było mi niedobrze. Tak na logikę - jaki żołądek lubi sam kwas?! Tak więc z tą dietą Inessko ostrożnie.
inessa, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Inessa, mnie się wydaje, ze za dużo tego jak na jeden raz, bo i dieta i nowe leki. Każda z tych rzeczy z osobna powoduje szok dla organizmu, a co dopiero łącznie.
Wydaje mi się, że jeśli już musisz przejść na tę dietę i jest ona niezbędna dla prawidłowego funkcjonowania Twojego organizmu, to wprowadzaj ją stopniowo, a z drugiej strony stopniowo eliminuj to co jest zbędne. Tym sposobem w Twoim przypadku może wszystko przebiegnie dobrze, bez komplikacji.
Z każdą dietą trzeba uważać, nawet z pozornie niewinnymi warzywami i owocamiMango, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Działaj Gosia, działaj...sama widzisz na przykładzie Caffe, że tyle wiemy co nic...i natura jak zawsze zaskakuje....
Mango, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Caffe kochana GRATULACJE
a ja jestem tu rzadko bo nie mam co pisać ,poza tym @ nie przylazła jeszcze po plamieniach 9.07 ,miałam tez sporo sprzatania bo impra w domu i mamy z G spitolony system w naszym kompie i piszę z syna lapka ...
A DZIŚ MÓJ SYN DAWID SKOŃCZYŁ 18 LAT !!!!!!!!!!
P.S. jestem bezrobotna,zlikwidowałam firmę i muszę się stawić do PUP
pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne zieloności :*
Za gratulacje nie dziękuję
Samirka, może znajdziesz szybko pracę i tego Ci życzęinessa lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ale mnie roznosi...
Wczoraj mogłam się chociaż kosiarką wyżyć, a dziś niedziela i nie wypada
Jeszcze na dodatek boli mnie ucho od zęba i jutro czeka mnie dentysta.
Jeśli w tym cyklu się uda i będę w ciąży, to potwierdzi się wcześniejsze, że przy każdej ciąży zanim się zorientowałam, traciłam zębaMango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
O to może i ja tą metodą mam szansę
Ostatnio boli mnie ząb, a po rozwierceniu okazało się, że jest ok - jakaś nadwrażliwość powstała. Leczyłam go dwa tygodnie, potem został zamknięty i teraz po tygodniu znowu się odzywa
Ale jeżeli to na ciążę pomoże to ok
inessa, caffe, Iwone lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:O to może i ja tą metodą mam szansę
Ostatnio boli mnie ząb, a po rozwierceniu okazało się, że jest ok - jakaś nadwrażliwość powstała. Leczyłam go dwa tygodnie, potem został zamknięty i teraz po tygodniu znowu się odzywa
Ale jeżeli to na ciążę pomoże to ok
inessa lubi tę wiadomość
-
Nie raczej jest to taki słaby tępy ból
Myślę, że w ten sposób objawiają się moje nerwy
Kiedyś podczas egzaminów (dawno temu
) też tak miałam.
caffe wrote:A pobolewa Cię gdy dostanie się zimne bądź ciepłe?caffe, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Nie raczej jest to taki słaby tępy ból
Myślę, że w ten sposób objawiają się moje nerwy
Kiedyś podczas egzaminów (dawno temu
) też tak miałam.
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:To coś w stylu lakowania u dzieci?
Druga ewentualność, ząb jest zepsuty głęboko i tylko prześwietlenie moze to wykazać.inessa lubi tę wiadomość
-
No to niestety też jest możliwe
Tak czy siak z tego ciąży nie będzie
caffe wrote:Nie wiem jak się lakuje, ale u mnie to trwało 5 sekund. Po prostu przejechał mi po zębie pędzelkiem i było po wszystkim. Możliwe, ze gdzieś pomiędzy dziąsłem a zębem coś dostaje się do środka i dlatego boli.
Druga ewentualność, ząb jest zepsuty głęboko i tylko prześwietlenie moze to wykazać.caffe, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Olena wrote:Kochane miłej niedzieli. Mnie dziś nerwy noszą, nie mogę sobie miejsca znaleźć. Chodzę z kąta w kąt, jakaś okropna chandra.
My coś tak obie nerwowe jesteśmy, takie same spadki mamy i zwyżki no i w tym samym dniu owulka. Mam nadzieję, że wróży to nam zielony koniecMango, caffe, inessa, Olena, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Skoro tak prawidłowość, to kochana pozbądź się nawet dwóch, na cholerę Ci te z tyłu
Niestety, tych ósemek nie chcą mi leczyć, bo podobno nadają sie tylko do wyrwaniacaffe, inessa lubią tę wiadomość