X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet to surowe ciasto lubię...i wyjadam zanim zrobię pierogi..:)

Reni, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wylowimy ją w Warszawie ;-)
    polarmiś wrote:
    Tylko jakby co nie skacz do Wisly!!!! Wszystko da sie przezyc.

polarmiś, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wylowimy ją w Warszawie ;-)
    Dobre!

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak wytłumaczysz to kotom
    polarmiś wrote:
    Z synem tez pogadam!!! Krakow uwielbiam, dawno nie bylam. A rodzicom sie wytlumaczy jakby co.

Bursztyn, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to znowu ja właśnie wróciłam od ginekologa... Widoczne ciałko żółte i ten progesteron też a jest 7 nie dostałam żadnych lekòw... Czekam co bedzie ciąża nie wykluczona ...

polarmiś, Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to znowu ja właśnie wróciłam od ginekologa... Widoczne ciałko żółte i ten progesteron też a jest 7 nie dostałam żadnych lekòw... Czekam co bedzie ciąża nie wykluczona ...

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa to dobra wiadomość. To teraz czekamy

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wpadłam na pewien pomysł. Każda z nas założy sobie konto na gg i wtedy możemy rozmawiać w czasie rzeczywistym. Można utworzyć konferencję i rozmawiać tak jak tu, ale będziemy widziały kto obecnie jest.

Co Wy na to?

grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gg tez jest rozumiem przez internet? Jesli tak to nic to nie zmieni bo nie siedzimy caly czas przy kompie - no dzisiaj ja jestem wyjatkiem ale to dlatego ze mi Was brakowalo i musialam nadrobic okres milczenia.

grosza, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa ale co,powiedzial,Gin?

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez internet, ale można zainstalować aplikację nawet na telefon i w każdej chwili zobaczyć kto jest i się odezwać. Tu podejrzewamy że ktoś czyta, ale nie mamy pewności

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choc kimalam dzisiaj slodko w ciagu dnia to chyba pojde na swoje legowisko. Do zobaczenia jutro, az sie boje o Bozie jak matka szmata przez dupe jej da.

Pepe, glowa do gory, ja wiem ze cie gin zmartwil ta ewentualna ciaza ale nie boj sie dasz rade....

Reni, bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Przez internet, ale można zainstalować aplikację nawet na telefon i w każdej chwili zobaczyć kto jest i się odezwać. Tu podejrzewamy że ktoś czyta, ale nie mamy pewności
    Oczywiscie na forum mozna wejsc nawet bez logowania i czytac wszystko .

Jestem za choc widze wielkie niebezpieczenstwo niewychodzenia w ogole z forum....

Bursztyn lubi tę wiadomość

• maja35 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj u ginekologa i okazalo się,że mam coś na macicy,być może to jest polip albo być może byłam w ciązy i coś tam zostało dlatego mam cały czas wzdęty brzuch i bolesne miesiączki.Lekarz ma wysłać skierowanie do szpitala i mam czekać na termin ale uprzedził mnie,że moge czekac od miesiąca do 6 miesięcy.Mają mi tam zrobic badanie ultrasonografem czy coś takiego i zobaczą co to jest i będą musieli usunąć.Mówił też że mamy dalej próbować robić dzidziusia i jeśli będe miała zajsc w ciaze to zajde a jeśli nie to nie zajde dopoki tego nie usuna :-(

bliska77, pepapig, Iwone, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co to ja mam gg w komputerze i w telefonie,tylko,że w pracy mamy zakaz uzywania tel.chyba,że na przerwie :-)

bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Choc kimalam dzisiaj slodko w ciagu dnia to chyba pojde na swoje legowisko. Do zobaczenia jutro, az sie boje o Bozie jak matka szmata przez dupe jej da.

Pepe, glowa do gory, ja wiem ze cie gin zmartwil ta ewentualna ciaza ale nie boj sie dasz rade....
    Ale bym chciała bardzo temu poszłam przy okazji z badaniami i pytam sie czy jest oki a p doktor ze jak najbardziej...wyniki oki i pytałam o progesteron tylko7 i nie dała na zwiekszenie...teraz czekać owulacja była tylko co teraz z tym ciałkiem żółtym?...

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z samego rana...:) Wszystko mi opadło....cycki, emocje i tempka..;) Więc idę spokojnie do pracy, bo w tej sytuacji nie ma się co szarpać...Przynajmniej ominie mnie awantura u mamuni...;).

bliska77, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Bozia, kurcze no!!!! (u mnie jutro pewnie będzie to samo)
    Maja, mam nadzieję, że w szpitalu zrobią to co jest niezębne i potem będzie już tylko lepiej :-)
    Pepa głowa do góry, sama widzisz, że jeszcze nic straconego w tym cyklu :-)

miłego dnia dziewuszki

Bursztyn, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaspałam nie zmierxyłam temp ...aa miłego dnia może bedzie spokojniej..

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1413 1414 1415 1416 1417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ