35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe jak wytłumaczysz to kotompolarmiś wrote:Z synem tez pogadam!!! Krakow uwielbiam, dawno nie bylam. A rodzicom sie wytlumaczy jakby co.
Bursztyn, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wpadłam na pewien pomysł. Każda z nas założy sobie konto na gg i wtedy możemy rozmawiać w czasie rzeczywistym. Można utworzyć konferencję i rozmawiać tak jak tu, ale będziemy widziały kto obecnie jest.
Co Wy na to?grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle gg tez jest rozumiem przez internet? Jesli tak to nic to nie zmieni bo nie siedzimy caly czas przy kompie - no dzisiaj ja jestem wyjatkiem ale to dlatego ze mi Was brakowalo i musialam nadrobic okres milczenia.
grosza, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChoc kimalam dzisiaj slodko w ciagu dnia to chyba pojde na swoje legowisko. Do zobaczenia jutro, az sie boje o Bozie jak matka szmata przez dupe jej da.
Pepe, glowa do gory, ja wiem ze cie gin zmartwil ta ewentualna ciaza ale nie boj sie dasz rade....Reni, bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Przez internet, ale można zainstalować aplikację nawet na telefon i w każdej chwili zobaczyć kto jest i się odezwać. Tu podejrzewamy że ktoś czyta, ale nie mamy pewności
Jestem za choc widze wielkie niebezpieczenstwo niewychodzenia w ogole z forum....Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj u ginekologa i okazalo się,że mam coś na macicy,być może to jest polip albo być może byłam w ciązy i coś tam zostało dlatego mam cały czas wzdęty brzuch i bolesne miesiączki.Lekarz ma wysłać skierowanie do szpitala i mam czekać na termin ale uprzedził mnie,że moge czekac od miesiąca do 6 miesięcy.Mają mi tam zrobic badanie ultrasonografem czy coś takiego i zobaczą co to jest i będą musieli usunąć.Mówił też że mamy dalej próbować robić dzidziusia i jeśli będe miała zajsc w ciaze to zajde a jeśli nie to nie zajde dopoki tego nie usuna
bliska77, pepapig, Iwone, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Jakby co to ja mam gg w komputerze i w telefonie,tylko,że w pracy mamy zakaz uzywania tel.chyba,że na przerwie
bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Choc kimalam dzisiaj slodko w ciagu dnia to chyba pojde na swoje legowisko. Do zobaczenia jutro, az sie boje o Bozie jak matka szmata przez dupe jej da.
Pepe, glowa do gory, ja wiem ze cie gin zmartwil ta ewentualna ciaza ale nie boj sie dasz rade....bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Bozia, kurcze no!!!! (u mnie jutro pewnie będzie to samo)
Maja, mam nadzieję, że w szpitalu zrobią to co jest niezębne i potem będzie już tylko lepiej
Pepa głowa do góry, sama widzisz, że jeszcze nic straconego w tym cyklu
miłego dnia dziewuszkiBursztyn, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny