35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Zycze Ci bys nie musiala nabierac doswiadczenia w tych tematach i abys musiala szybko tlumaczyc sie swoim rodzicom z brzucha:-)
bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Polarmisiu - ale przychodziła @ do Ciebie, pomimo tego, że nie odstawiałaś luteinę czy dupka? Z tego co wiem... to jeśli się nie odstawi luteiny - to nie dostanie się okresu?
Lucky, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Skuterek wrote:Zawsze jak miałam jakieś wątpliwości to szukałam po necie i zawsze coś innego pisali aż tu trafiłam tu na ovufriend i tu dowiaduje sie ciekawych rzeczy
Lucky, polarmiś, grosza, bliska77, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu - ale przychodziła @ do Ciebie, pomimo tego, że nie odstawiałaś luteinę czy dupka? Z tego co wiem... to jeśli się nie odstawi luteiny - to nie dostanie się okresu?
Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Cafe ale masz wyniki!!!!! daj trochę, na początek może być i 70
może masz dwójeczkę, bo ten przyrost jest ponad normę
gratuluje kochana!
Polarmisiu, ale Cię dzisiaj dużo, fajnie
ja też miałam @ na luteinie, nie zdążyłam odstawić
moj gin zawsze mówi żeby brać, nie odstawiać,bo niebezpieczniejsze odstawienie gdy jest ciąża, niż branie gdy jej nie ma, a @ tak wtedy przyjdzie gdy ma przyjść
a w ogóle to miło Was znowu poczytaćpolarmiś, caffe, bliska77, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skuterek wrote:A mogę zapytać dlaczego
ja myślę (czyli to tylko moje skromne zdanie) że jakoś trzeba sobie radzić ze stresem
te owulacje, testy, fazy, okresy, termometry... to wszystko często przyprawia mnie o ból głowy i czarną rozpacz, a jak sobie tu poczytam czy popiszę o jajach, kogutach czy grzybkach w occie, to nabieram dystansu i relaksuję się, czyli mam czego mi potrzebapolarmiś, Skuterek, caffe, bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:No to teraz się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam, że odstawiłam dupka....nigdy nie wiadomo, jak zadziałać....cholera
dlatego mnie gin nakazuje definitywnie robić betę zamiast testów, bo każde drgnięcie typu 3,4,10 czego nie wykaże żaden test, będzie sygnałem, że coś się jednak dziej i ta luteina jest niezbędnacaffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:No to teraz się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam, że odstawiłam dupka....nigdy nie wiadomo, jak zadziałać....cholera
Jesli do jutra nie dostaniesz okresu, rano zrob test, jesli bedzie cien cienia, zrob bete i progesteron.caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość