35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pepapigg wrote:nie zdążyłam was poczytac ale odebrałam wynik progesteronu i ma 7... załamana jestem bo czytaam że minimum to ok 20 , chyba zaraz się rozpłacze...co robić?..
caffe, bliska77, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale się POlarmis nam rozszalał..i widzicie...bądź tu dobry dla kobiety..CHłop się stara, dogadza coraz lepiej...orgazmy wspomina i odczuwa po kilka dni....i tak ją rozkręcił - że teraz ogląda się za młodymi kapitanami i śnią się jej romanse....
Bursztyn, caffe, bliska77, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czy ma sens robienie badania progesteronu w 7dpo gdy od 4dpo biorę duposława?
caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale się POlarmis nam rozszalał..i widzicie...bądź tu dobry dla kobiety..CHłop się stara, dogadza coraz lepiej...orgazmy wspomina i odczuwa po kilka dni....i tak ją rozkręcił - że teraz ogląda się za młodymi kapitanami i śnią się jej romanse....
bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak Reni - bo dupek nie zaburza wyniku - on nie ma wpływu na wynik - zrób i się przekonamy co z tym ciałkiem
Jak teraz piszę o cyklu bezowulacyjnym w odniesieniu obojętnie do czego, to jestem mało wiarygodna, wiemReni, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaffe, super wyniki, wyrabiasz normę za nas wszystkie
właśnie zdałam sobie sprawę, że mój M dużo więcej oczekiwał po IUI, niby liczył się z tym że mała skuteczność itp ale widzę, że od momentu kiedy powiedziałam mu o negatywnym teście, wyraźnie przygasł, do końca wierzył, że się uda, tym bardziej, ze pracuje z koleżanką której IUI udała sie za pierwszym podejściem i niepotrzebnie go nakręcała, że będzie na pewno okReni, caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni dupek jest syntetycznym pro-progesteronem niewykrywalnym we krwi, tak wiec jak pisala Bozia spokojnie mozesz zrobic sobie badanie. Bedziesz wiedziala jak Twoj wlasny progesteron pracuje czyt. Cialko zolte.
Jeszcze raz powtarzam, ze do owulacji dochodzi przy poziomie progeseronu powyzej 3,5 i z tego ciaze tez sa. Lepiej jednak jak sa wyzsze ale kazdy organizm jest inny.bliska77, Reni, caffe, pepapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny