35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj słyszałam w radiu,że szukają rodziny zastępczej dla 5 dzieci 13,12,11,9,3 nie chca ich rozdzielac i to całkowicie rozumiem ,ale podziwiac kogoś kto weżmie taką gromadkę ,a tym bardziej z takimi starszymi może nie byc łatwo.
Tak wieczorem myśleliśmy o tych dzieciach i niestety nie mamy miejsca dla 6[i tak naprawdę jak już to wolałabym małe]Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Powinno się robic w 7 dpo,i jak wynik jest niski to brac progesteron[luteina lub dupchaston],a teraz juz wiesz ,że masz z nim problem ,więc w następnym cyklu od 3 dpo musisz brac progesteron
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Na chwile sie polozylam a tu juz po drugiej a ja nic nie zrobilam, jak ten czas leci. Obiadu nie bedzie, rodzina dostanie danie z mrozonek. Chyba tradycyjnie jakom mis, mam faze zimowego snu, a snil mi sie znowu seks, o matko co ze mna jest.... Bursztyn co na to profesjonalista?
polarmiś lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bursztyn a ja tam Twojej wyniki? Wiem, ze mialas w Polsce robic badania ale nie wiem czy sie nimi dzielilas na forum jesli tak to cos mi umknelo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 17:54
polarmiś lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witajcie kobietki!
Pozdrawiam wszystkie!
Dogoniłam Was; a właśnie wkleiłam 400 zdjęc i na dzisiaj mam dosc.Kiedy będzie listopad i te ch...e śluby się zkończą[w pracy]
Bursztyn,Polarmiś witajcie po przerwie.
Ja testuję w pon.Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nic. Zanizylysmy srednia wieku w hotelu ii z moich obliczen wychodzi, ze byla ok 70 lat. Fakt raz spojrzalam na mlodego slicznego kapitana statku i westchnelam, ze nawet na romans jestem juz za stara. I wiecej juz nie patrzylam.
romanse swietnie pobudzaja krazenie krwi i doskonale wplywaja na cere, a ta ostatnia znowu mi sie psuje, wiec...
Andzia33, polarmiś, Reni, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:na romans NIGDY nie jest sie za starym, a juz na pewno nie w naszym mlodym wieku
romanse swietnie pobudzaja krazenie krwi i doskonale wplywaja na cere, a ta ostatnia znowu mi sie psuje, wiec...
[/QUOTE
Mowisz, ze tak dobrze robi romans? Nawet myslalam ale ja nie lubie gry wstepnej i tej calej otoczki. Znowu trzeba by bylo sie uczuc nowego . A stary mnie jeszcze milo moze zaskoczyc i ostatnio tak jest. Ale popatrzylam na tego kapitana i po prostu poczulam sie staro. -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tak, robilam, wszystkie w normie, stosunek LH do FSH 0.97, jedyne co nie w normie to OB po podskoczylo z 15 na 22 a ostatnio na 29, nie zdazylam isc z tym do lekarza. I troche mnie to martwi. A norma jest do 15
caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Odebrała wyniki z bety i progesteronu.
Wciągu 48h:
beta z 500,0 na 1184,7 mIU/ml
progesteron z 60,8 na 61,3 ng/ml[/QUOTE
No to wszystko gra. Fajnie zajsc w ciazy w cyklu bezowulacyjnym .caffe, Reni, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
[/QUOTE]
a ja chyba wlasnie ta otoczke lubiei teraz pewnie wyszlo na to ze romansuje
Jesli stary moze milo zaskoczyc to starego nalezy sie trzymac
A poczucie sie staro przeloz na za jakies 10 latnarazie nie ma wskazan, zeby sie tak czuc:)
Ostatnio w necie natknelam sie na info, ze Urszula , ta od "dmuchawce, latawce, wiatr..." urodzila drugiego syna w wieku 43 latfakt, miala nowego chlopa (i nadal ma) o 20 lat mlodszego, ale tak czy inaczej.....mozna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 18:35
caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:wzrost OB pojawia się, gdy występuje nadczynność tarczycy czy stan zapalny .
bliska77 lubi tę wiadomość