35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Trzeba bylo urozmaicic ten babyseks czyms i zaczelismy odkrywac rozne inne mozliwosci, choc zawsze bylismy otwarci . Moze to ten wyjazd bez meza tak na mnie podziala? Sama nie wiem.
Boziu opisywac tego nie bede bo musialybysmy zmienic forum.
mozw otworzymy nowy watek
bliska77, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:No ja myślę, że nie ma co o szczegółach.....
jeszcze by się okazało, że zrezygnujemy ze starań o dzieci na rzecz rozwoju naszych żyć seksualnych...caffe, bliska77, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
No wiec dzien dobry Panienki
Za oknem cale 10 stopni, zachmurzenie umiarkowane, wiatr w porywach do 100 km/h, cisnienie 950hP i nadal spada , biometr niekorzystny
Czyli tak, wszystko wrocilo do normy
Promyk, czuje sie bardziej jak ryjowka niz wilczyca
Reni, zamiast kkozetki moge narazie lozko polowe rozlozycale calkiem wygodne
poza tym pomyslalam, ze przynajmniej wiesz jaki jest problem i istnieje na to konkretne rozwiazanie. To o czym mowila Miska ma sens- chodzi mi o podkarmianie jaj. A Ty z kolei bedziesz sobie zbijac prolaktyne i lykac dupka i pewnie tyle wystarczy zeby Natanek sie pojawil, bez zadnych monitoringow.
Agus, tak samo- swietny pomysl ta przerwa do wiosny.
Bozia, wiesz, ze ja te kciuki nadal trzymam?
bliska77, Reni lubią tę wiadomość
-
ooo dziękuję bardzo
pamiętam jak teściowa po pierwszej imprezie u nich leczyła mnie taką nalewką.. rz..dalej niż widziałam
nigdy więcejBursztyn wrote:przepic to nalewka ziolowa na spirytusie, na trawienie
i prosze nie mowic ze zamieni sie w alkoholizmbliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ooo dziękuję bardzo
pamiętam jak teściowa po pierwszej imprezie u nich leczyła mnie taką nalewką.. rz..dalej niż widziałam
nigdy więcejbliska77, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu - to Twój kogut ma bardzo dobre wyniki - biorąc pod uwagę wiek i obecne normy...
Reni - to bardzo dziwne, że macie wyniki bez morfologii, bo czasami właśnie tu jest ten pies, czy kot, czy ktoś tam pogrzebany...polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
I co do rozszerzonych to znów zabiorę głos, pomimo że kiedyś pisałam.
TRZEBA ROBIC BADANIE NASIENIA R O Z S Z E R Z O N E !!!!
Moj M w podstawowym badaniu ma wyniki dobre naprawdę dobre, wszystkie parametry w normie, natomiast w rozszerzonym badaniu czyli morfologii wyszło ze ma kiepską budowę głownie głowki - teratozoospermia czy jakoś tak.
Więc gdyby nie zrobił rozszerzonego dalej tkwilibysmy w przekonaniu ze wszystko jest dobrze.
Dlatego ja będę powtarać do znudzenia że podstawowe badanie nie zawsze prawdę powie.
Mój M jest tego przykłądem.polarmiś, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa chwile sie polozylam a tu juz po drugiej a ja nic nie zrobilam, jak ten czas leci. Obiadu nie bedzie, rodzina dostanie danie z mrozonek. Chyba tradycyjnie jakom mis, mam faze zimowego snu, a snil mi sie znowu seks, o matko co ze mna jest.... Bursztyn co na to profesjonalista?
Reni, Andzia33, Mango, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
No to akurat bzyknij się przed zimą i na wiosnę gotowe
Niedźwiedzie polarne w październiku i listopadzie wygrzebują legowiska najczęściej od strony południowej, w usypanych przez północne wiatry ogromnych zaspach śnieżnych.
Wszystkie niedźwiedzie potrafią wygrzebać swe legowiska, ale zazwyczaj tylko ciężarne samice zapadają w nich w sen na dłuższe okresy.
Ciąża, która trwa 195-265 dni, zazwyczaj kończy się wydaniem na świat dwójki potomstwa, które rodzi się w grudniu lub styczniu. Po urodzeniu młode ważą od 450-900 g. i są wielkości szczura. Rodzą się bez sierści, ślepe i głuche. Kiedy po raz pierwszy wychodzą z legowiska na przełomie maja i kwietnia, są już wielkości kota. Legowisko jest miejscem zaskakująco ciepłym (ok. 15 °C).polarmiś, Andzia33, Mango, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jej. Nie wiedzialam ale chyba jest cos na rzeczy, przynajmniej z tym snem bo w ciazy blizniaczej to jestem kiedy zakladam swoj polarowy szlafroczek a w nim temp. Dochodzi do 37 stopni. Dziekuje Reni za info. Ale co ze sniacym sie seksem - co na to nauka?
Reni, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny