35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze tylko te koszty..może slash pomyśl o tym
a ja przynajmniej mam udokumentowane leczenie za chwilę będzie rok ;-)więc jak coś trzeba będzie rozważyć
wczoraj koleżanka zapytała mnie czy rozważałam adopcję jakby się nie udało
chyba nie umiałabym pokochać obcego dziecka tym bardziej kilkuletniego czy nastolatka.. trudny temat na dzień dzisiejszy nie
Bozia3 wrote:slash..bierzesz pod uwage in vitro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 11:19
caffe, Mango, bliska77, promyk, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:slash..bierzesz pod uwage in vitro?
Myslałam o tym, ale na chwilę obecna jeszcze łudzę się nadzieja że może uda się naturalnie. Minąl właśnie rok od naszych poczynań ale tak naprawdę to co drugi cykl raczej przypadało,ze względu na odległa pracę M, czyli jakieś pół roku. Więc jeszcze nadzieję mam, w przyszłym roku skończę 36 lat ale jak w przyszłym sie nie uda to pewnie o in vitro zacznę myśleć poważniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 11:24
bliska77 lubi tę wiadomość
-
a właśnie co to znaczy udokumentowane leczenie?
Bo ja np leczenia nie mam żadnego jedynie zwykłe wizyty u gin a nawet u dwóch ginów, którzy cały czas twierdzą że wszystko jest ok.
Miesiąc temu badanie nasienia M - ale leczenie na własną rękę, bo urolog konował nic nie zalecił, poza in vitro. -
polarmiś wrote:Jedna bardzo pozytywna rzecz z tych staran: rozwinelismy sie erotycznie, a to co przezylam zaraz po powrocie to czuje do dzisiaj. ........
polarmiś, caffe, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ło matko Polarmisiu..... to aż takich doznań chyba nie mam....żeby mnie kilka dni trzymało...
caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no ja już na refundację szans nie mam, jestem za stara....masakra finansowa...
z drugiej strony co to oznacza? że po 40 roku nie powinno sie starac o dziecko - skoro refundują tylko do 40?polarmiś, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No ... Po prostu ekstra, choc wczesniej zawsze pozytywnie, nie pamietam kiedy mialam tzw szybki numerek wylacznie z wlewka. A to co ostatnio to poprostu odjazd .
Mango, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no ja już na refundację szans nie mam, jestem za stara....masakra finansowa...
z drugiej strony co to oznacza? że po 40 roku nie powinno sie starac o dziecko - skoro refundują tylko do 40?bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ale coś zmieniliście w technice? Czy może po prostu dojrzała kobietą jesteś i dlatego się zmieniło?
Boziu opisywac tego nie bede bo musialybysmy zmienic forum.
bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Bozia kiedys pytalas ogolnie dziewczyn o morfologie spermy, znalazlam swoj wczesniejszy wpis i wklejAm tutaj.
N. Morfologia : normalne formy 15 %, pograniczne formy 2%, patologia akrosomów 29%, patologia nukleosomów 23%, patologia szyjki 16%, patologia witki (ogonka) 14%. -
Boszeeeeeee o czym Wy rozmawiacie?
wychodzi na to, że muszę jeszcze raz pogonić m na badanie tym razem rozszerzone.. bo może witki mu się zużyły eh..polarmiś wrote:N. Morfologia : normalne formy 15 %, pograniczne formy 2%, patologia akrosomów 29%, patologia nukleosomów 23%, patologia szyjki 16%, patologia witki (ogonka) 14%.Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość