X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze tylko te koszty..może slash pomyśl o tym
    a ja przynajmniej mam udokumentowane leczenie za chwilę będzie rok ;-)więc jak coś trzeba będzie rozważyć

wczoraj koleżanka zapytała mnie czy rozważałam adopcję jakby się nie udało
    chyba nie umiałabym pokochać obcego dziecka tym bardziej kilkuletniego czy nastolatka.. trudny temat na dzień dzisiejszy nie
    Bozia3 wrote:
    slash..bierzesz pod uwage in vitro?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 11:19

caffe, Mango, bliska77, promyk, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta
    mi zawsze pomaga ;-)
    polarmiś wrote:
    Mowisz by w gardlo wkladac paluchy?

bliska77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna bardzo pozytywna rzecz z tych staran: rozwinelismy sie erotycznie, a to co przezylam zaraz po powrocie to czuje do dzisiaj. ........

caffe, Mango, bliska77, promyk, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    slash..bierzesz pod uwage in vitro?

Myslałam o tym, ale na chwilę obecna jeszcze łudzę się nadzieja że może uda się naturalnie. Minąl właśnie rok od naszych poczynań ale tak naprawdę to co drugi cykl raczej przypadało,ze względu na odległa pracę M, czyli jakieś pół roku. Więc jeszcze nadzieję mam, w przyszłym roku skończę 36 lat ale jak w przyszłym sie nie uda to pewnie o in vitro zacznę myśleć poważniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 11:24

bliska77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a właśnie co to znaczy udokumentowane leczenie?
    Bo ja np leczenia nie mam żadnego jedynie zwykłe wizyty u gin a nawet u dwóch ginów, którzy cały czas twierdzą że wszystko jest ok.

Miesiąc temu badanie nasienia M - ale leczenie na własną rękę, bo urolog konował nic nie zalecił, poza in vitro.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O adopcji nie myślałam jeszcze w ogóle :(

Caffe zarażaj nas zielonością, zielenina, zielonką - nie wiem jak to jeszcze nazwac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 11:26

caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jedna bardzo pozytywna rzecz z tych staran: rozwinelismy sie erotycznie, a to co przezylam zaraz po powrocie to czuje do dzisiaj. ........
    Ło matko Polarmisiu..... to aż takich doznań chyba nie mam....żeby mnie kilka dni trzymało...;)

polarmiś, caffe, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.rp.pl/artykul/947202.html?print=tak&p=0

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ło matko Polarmisiu..... to aż takich doznań chyba nie mam....żeby mnie kilka dni trzymało...;)
    No ... Po prostu ekstra, choc wczesniej zawsze pozytywnie, nie pamietam kiedy mialam tzw szybki numerek wylacznie z wlewka. A to co ostatnio to poprostu odjazd .

caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja już na refundację szans nie mam, jestem za stara....masakra finansowa...
    z drugiej strony co to oznacza? że po 40 roku nie powinno sie starac o dziecko - skoro refundują tylko do 40?

polarmiś, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No ... Po prostu ekstra, choc wczesniej zawsze pozytywnie, nie pamietam kiedy mialam tzw szybki numerek wylacznie z wlewka. A to co ostatnio to poprostu odjazd .
    Ale coś zmieniliście w technice? Czy może po prostu dojrzała kobietą jesteś i dlatego się zmieniło?

Mango, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ja już na refundację szans nie mam, jestem za stara....masakra finansowa...
    z drugiej strony co to oznacza? że po 40 roku nie powinno sie starac o dziecko - skoro refundują tylko do 40?
    To poprostu jest czysty rachunek ekonomiczny . Ktos wymyslil gorna granice a granice sa sztuczne. W tymprzypadku opierali sie na statystyce. Biorac pod uwage ile z nas w ciagu roku zaszlo w ciaze i ile ja utrzymalo . Ale i tak Boziu dasz rade. Przeczyszcza Ci rury, maz po vitaminkach jak mlody Bog i brzuszek bjak ta lala,

bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się działo u Polarmisia - oj działo ;)

polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, wzieli pod uwagę że duzo kobiet chce mieć dzieci po 40tce - więc niech płaca.

Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale coś zmieniliście w technice? Czy może po prostu dojrzała kobietą jesteś i dlatego się zmieniło?
    Trzeba bylo urozmaicic ten babyseks czyms i zaczelismy odkrywac rozne inne mozliwosci, choc zawsze bylismy otwarci . Moze to ten wyjazd bez meza tak na mnie podziala? Sama nie wiem.

Boziu opisywac tego nie bede bo musialybysmy zmienic forum.
    :-)

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tu koncentrowac sie na domowych zajeciach, ktorych mam po dziurki w nosie. Chodze z tymi szmatami a i tak jest balagan,

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja myślę, że nie ma co o szczegółach.....;)

jeszcze by się okazało, że zrezygnujemy ze starań o dzieci na rzecz rozwoju naszych żyć seksualnych...;)

bliska77, polarmiś, Reni, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No ja myślę, że nie ma co o szczegółach.....;)

jeszcze by się okazało, że zrezygnujemy ze starań o dzieci na rzecz rozwoju naszych żyć seksualnych...;)
    no tak, w końcu nie można zapomnieć o przyjemnościach :-)

Mango lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bozia kiedys pytalas ogolnie dziewczyn o morfologie spermy, znalazlam swoj wczesniejszy wpis i wklejAm tutaj.

N. Morfologia : normalne formy 15 %, pograniczne formy 2%, patologia akrosomów 29%, patologia nukleosomów 23%, patologia szyjki 16%, patologia witki (ogonka) 14%.

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszeeeeeee o czym Wy rozmawiacie?
    wychodzi na to, że muszę jeszcze raz pogonić m na badanie tym razem rozszerzone.. bo może witki mu się zużyły eh..
    polarmiś wrote:
    N. Morfologia : normalne formy 15 %, pograniczne formy 2%, patologia akrosomów 29%, patologia nukleosomów 23%, patologia szyjki 16%, patologia witki (ogonka) 14%.

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1405 1406 1407 1408 1409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ