35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic. Zanizylysmy srednia wieku w hotelu ii z moich obliczen wychodzi, ze byla ok 70 lat. Fakt raz spojrzalam na mlodego slicznego kapitana statku i westchnelam, ze nawet na romans jestem juz za stara. I wiecej juz nie patrzylam.Reni wrote:nie przeskrobałaś czegoś na wyjeździe?

Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
jak za stara na romans? to dzieci chcesz rodzić a na romans zastara?! WEŹ SIE!polarmiś wrote:Nic. Zanizylysmy srednia wieku w hotelu ii z moich obliczen wychodzi, ze byla ok 70 lat. Fakt raz spojrzalam na mlodego slicznego kapitana statku i westchnelam, ze nawet na romans jestem juz za stara. I wiecej juz nie patrzylam.
Mango, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no u mnie też mąż raczej gotuje ale pierogi to muszę sobie sama zrobić.. on bardziej wymyśla
eh
czyli jednak to dzisiaj mnie czeka, bo szkoda wyrzucać
caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki!
Pozdrawiam wszystkie!
Dogoniłam Was; a właśnie wkleiłam 400 zdjęc i na dzisiaj mam dosc.Kiedy będzie listopad i te ch...e śluby się zkończą[w pracy]
Bursztyn,Polarmiś witajcie po przerwie.
Ja testuję w pon.
Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
A ja miałam wczoraj piękny sen.Wróciłam ze szpitala z świeżo urodzonym dzieckiem i wszyscy ,,go,, oglądali.nie wiem jaka płec bo był ubrany,nie pamiętam koloru,ale był trochę podobny do córki[ona była ładniejsza]ale miał tak strasznie długie i gęste włosy.I tak wyglądał pieknie i już go kofam.Tylko niech wreszcie przyjdzie!
pepapig, polarmiś, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

postoje poczekam