35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Nic nie bedzie, po prostu na tym statku, patrzac w dal wziela mnie nostalgia za mlodoscia i jeszcze ten kapitan na horyzoncie:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 19:29
polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe, super wyniki, wyrabiasz normę za nas wszystkie
właśnie zdałam sobie sprawę, że mój M dużo więcej oczekiwał po IUI, niby liczył się z tym że mała skuteczność itp ale widzę, że od momentu kiedy powiedziałam mu o negatywnym teście, wyraźnie przygasł, do końca wierzył, że się uda, tym bardziej, ze pracuje z koleżanką której IUI udała sie za pierwszym podejściem i niepotrzebnie go nakręcała, że będzie na pewno ok
Przytul gobliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamietam, ze czytalam posty na naszym forum, ze okres sie opoznia lub sie wydluzyla II faza, w zwiazku z przyjmowaniem progesteron( dupek, ultragestan, luteina itp). Nie mialam wtedy mozliwosci napisac na te temat ale z moich doswiadczen (a tego progesteronu w roznych postaciach sie nabralam) , nigdy mi nie wydluzyl cyklu a po IUI wrecz skrocil. Na mnie ogolnie dziala zle choc mi jest potrzebny. W tej chwili biorac te slynne femostany gdzie 14 tabletek jest z estrogenem a potem 14 z estrogenami i progesteronem tylko pierwsze opakowanie udalo mi sie zuzyc w calosci, kolejen juz nie. Zobaczymy jak w tym cyklu, ostatnim z czymkolwiek.
Wiec Aga wyjatkowo dluga maszII faze po tym Iui.bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkuterek wrote:Cześć dziewczyny ale sie tu dzieje u was
Jak tak po cichu czytam bo mi tak cieszko sie w łączyć do wasSkuterek, caffe, bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pamietam, ze czytalam posty na naszym forum, ze okres sie opoznia lub sie wydluzyla II faza, w zwiazku z przyjmowaniem progesteron( dupek, ultragestan, luteina itp). Nie mialam wtedy mozliwosci napisac na te temat ale z moich doswiadczen (a tego progesteronu w roznych postaciach sie nabralam) , nigdy mi nie wydluzyl cyklu a po IUI wrecz skrocil. Na mnie ogolnie dziala zle choc mi jest potrzebny. W tej chwili biorac te slynne femostany gdzie 14 tabletek jest z estrogenem a potem 14 z estrogenami i progesteronem tylko pierwsze opakowanie udalo mi sie zuzyc w calosci, kolejen juz nie. Zobaczymy jak w tym cyklu, ostatnim z czymkolwiek.
Wiec Aga wyjatkowo dluga maszII faze po tym Iui.caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Miśku, długa, bo sztucznie podtrzymywana na progesteronie, zgodnie z zaleceniem, 14 dni tes, jeśli ujemny to jeszcze dwa dni i kolejny test, jeśli ujemny, odstawiam i czekam na @, zatem jutro ostatnia luteina
tylko kup własciwy
bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Miśku, długa, bo sztucznie podtrzymywana na progesteronie, zgodnie z zaleceniem, 14 dni tes, jeśli ujemny to jeszcze dwa dni i kolejny test, jeśli ujemny, odstawiam i czekam na @, zatem jutro ostatnia luteina
bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny