35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:a do mnie przyszła właśnie pani @@@@@@@ że też ta QRWA musi tak mnie kochać!!!!
tempka w górę a ona przylazła dlatego moje charakterystyczne przedmałpowe objawy są niezawodne
dobrze, że sie nie nakręcałam
Aga, uda się tej całej chemii, zobaczyszbliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:a do mnie przyszła właśnie pani @@@@@@@ że też ta QRWA musi tak mnie kochać!!!!
tempka w górę a ona przylazła dlatego moje charakterystyczne przedmałpowe objawy są niezawodne
dobrze, że sie nie nakręcałam
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Agus, mysle ze to bardzo dobry pomysl odpoczac sobie do marca- tak jak mowilas, i psychicznie i fizycznie. A wiosna wszystko sie budzi do zycia.
Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
oo nie pomyślałam
Wkurwek i Wkurwisława jest dobrze?Bursztyn wrote:A moj maz mowi o robieniu dzieci i porodzie: "sfornare" czyli wyciagac z pieca jakies wypiekiwiec.....trzeba bedzie zaczac ciasto zarabiac na te rogale
Reni, sen fantastyczny. Acha, i pamietaj, DWIE torby ci daly wiec moze jeszcze jakies imie oprocz Natanka?bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
AGa będzie będzie
spokojnie
agafbh wrote:no niby tak ale już nie mam takiej wiary w powodzenie, nie załamuję sie tylko czuję się zmęczona właśnie psychicznie i fizycznie tak po prostu i na dzień dzisiejszy nie wiem czy będzie mi sie jeszcze chciałobliska77 lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:no niby tak ale już nie mam takiej wiary w powodzenie, nie załamuję sie tylko czuję się zmęczona właśnie psychicznie i fizycznie tak po prostu i na dzień dzisiejszy nie wiem czy będzie mi sie jeszcze chciało
bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny