35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny zawsze jest przykro jak przychodzji niechciana malpa. Aga ja po dwoch nieudanych iui w kolejnym zaszlam, moze sie i tak zdarzyc. Tule.
Tez mialm sny. W jednym moja przyjaciolka brala slub a drugi, choc przejscie z jednego do drugiego bylo plynne, przyszlam do mieszkania mojego pierwszego chlopaka ( z czasow 6 klasy, z ktorym mialam pierwsze doswiadczenie erotyczne - szlam z nim za reke!!!!!) , bylam ubrana w koronkawa biala spodnice ( wracalam ze slubu) a on lezal nagi w poscieli. Usiadlam na skraju lozka, on sie usmiechnal i nagle slyszea , wstawaj jestesmy spoznieni! To byl maz ktory nie nastawil sobie budzika.Reni, bliska77, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Czesc!
Przyjmiecie mnie?
Jestem juz grubo po 35.
A nawet tuz przed 40.
Mieszkam we Wloszech wiec wybaczcie ze pisze bez polskich znakow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 10:31
bliska77, sjoanka, sjoanka, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem tak - jak znajdziesz to chetnie przygotuje - ale ja jeszcze takich nie robilam.
Na szczescie moj maz lubi kuchnie polska i miedzynarodowa i nie musze ciagle mu pasty gotowac.
Dzisiaj bedzie kalafior na parze z jajkami sadzonymi.
Kalafiora i brokuly nauczylam go jesc w zeszlym roku bo cale zycie nie sprobowal.
Jak cytujecie?polarmiś, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pewnie ze wszystko moze sie zdarzycnatura ludzka jest bardziej madrzejsza niz ci wszyscy lekarze
agafbh wrote:dzięki dziewczynki, z Wami zawsze jest raźniej, wiem, że jeszcze wszystko moze sie zdarzy, pożyjemy, zobaczymybliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nie martw się większość z Nas nigdy nie nauczyła się obserwować szyjki
sjoanka wrote:Do tego nie umiem jeszcze obserwowac sluzu a co dopiero szyjki.Skuterek, bliska77, sjoanka, pepapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik3033 wrote:a ja dziewczynki leze w lozku i mam malego kaca
wczoraj wracajac z jednoniowej wizyty w PL w samolocie sie napilam, zbyt duzo emocji i informacji zeby na trzewo to wziasc
-
jakich informacji z wiązanych z jajkami itp?
byłaś w klinice?
Kasik3033 wrote:a ja dziewczynki leze w lozku i mam malego kacawczoraj wracajac z jednoniowej wizyty w PL w samolocie sie napilam, zbyt duzo emocji i informacji zeby na trzewo to wziasc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 10:49
bliska77 lubi tę wiadomość
-
tak Reni,jestem po wizycie w Provicie, no i juz bedzie sie wszystko zaczynac, tzn ja zdecyduje czy od tego cyklu ktory sie zacznie czy nastepnego....mam juz wykupione zastrzyki, ale nie wiem czy zaczniemy w tym cyklu, mam metlik w glowie..
Reni wrote:jakich informacji z wiązanych z jajkami itp?
byłaś w klinice?bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość