X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dziś spadła tempka :-(
    Miłego dnia dla wszystkich dziewczyn.

Bursztyn, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Miłego dnia.
    A co to z rana za smuty?
    Spadła tempka? Trudno. Pomyślcie inaczej. Jeden miesiąc więcej spokojnie przespanych nocy.

Bursztyn, bliska77, Iwone, Olena, pepapig, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiepsko będzie wpasować się w temat.. tu przynajmniej poczytamy dwie strony wstecz i można dołączyć się do dyskusji
    ale fakt szkoda, że nie widać kto obecnie jest
    Iwone wrote:
    Dziewczyny wpadłam na pewien pomysł. Każda z nas założy sobie konto na gg i wtedy możemy rozmawiać w czasie rzeczywistym. Można utworzyć konferencję i rozmawiać tak jak tu, ale będziemy widziały kto obecnie jest.

Co Wy na to?

bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia.

Jak ja się dzisiaj nie mogę rozruszać. No normalnie bym poszła spać. A tu tyle pracy, że .... i do tego @ wredna.

bliska77, Iwone, pepapig lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo jednak przyszła? niefajnie
    Alcooliques21.gif to za następny

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki
    Noc nieprzespana u mnie bez powodu, a w momentach kiedy w ten sen zapadalam snily mi sie koszmary, jacys faceci chcieli mnie uprowadzic, hmm....chociaz to moglo pozniej niekoniecznie byc koszmarne ;)

Bozia, moim zdaniem i tak zaliczysz wpadke jeszcze w tym roku :)

polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Dziewczyny nie smucić się, głowa do góry i do przodu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:33

bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do mnie przyszła właśnie pani @@@@@@@ że też ta QRWA musi tak mnie kochać!!!!
    tempka w górę a ona przylazła dlatego moje charakterystyczne przedmałpowe objawy są niezawodne
    dobrze, że sie nie nakręcałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 08:59

Reni, Iwone, caffe, polarmiś, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam dziwny sen
    śniło mi się, że jestem na wczasach z rodzicami ale okolica jest mi znana coś koło domu..dziwny
    i siedzimy gdzieś przy jakimś stole patrzę przez okno a za szybą są dwie moje kumpele, z którymi kiedyś byłyśmy blisko ale rozjechałyśmy się w rózne strony i kontakt jest sporadyczny. Machają do mnie wołają
    wychodzę przed budynek i pytam co tam?
    a one mamy coś dla ciebie i mi wręczają dwie torby prezentowe a w nich świeżo wypieczone ogromne litery ODKC ..dodam, że one były z ciasta jak rogale czy chałka przepięknie pachniały i oczywiście nadgryzłam jedną ;-)
    kazały mi ułożyć słowo.. nie mogłam skojarzyć DCKO
    mówią przeczytaj szybko (ludzkie oko nie musi mieć wszystkich liter, żeby ułożyć wyraz tym bardziej przy technikach szybkiego czytania czyta się co któreś tam litery..
    mówię, że nie wiem
    no to kazały mi iść za sobą
    podeszłyśmy do trzech kolesi (rasta w marlejowskich czapkach haha) i pytamy o interpretację tych liter a oni się uśmiechneli oczywiście w ustach mieli skręty i mówią "na prawdę nie wiesz?" i się obudziłam
    nieźle
    jakaś interpretacja?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 08:56

marynka, caffe, bliska77, polarmiś, Andzia33, megan8, Mega lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj uważaj, bo z takiego przytulania to mogą być dzieci ;)
    caffe wrote:
    Faceci też przeżywają, może mniej okazują na zewnątrz, ale wewnątrz im siedzi <3

Przytul go :)

caffe lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja miałam dziwny sen
    śniło mi się, że jestem na wczasach z rodzicami ale okolica jest mi znana coś koło domu..dziwny
    i siedzimy gdzieś przy jakimś stole patrzę przez okno a za szybą są dwie moje kumpele, z którymi kiedyś byłyśmy blisko ale rozjechałyśmy się w rózne strony i kontakt jest sporadyczny. Machają do mnie wołają
    a one mamy coś dla ciebie i mi wręczają dwie torby prezentowe a w nich świeżo wypieczone ogromne litery ODKC ..dodam, że one były z ciasta jak rogale czy chałka przepięknie pachniały i oczywiście nadgryzłam jedną ;-)
    mówią przeczytaj szybko (ludzkie oko nie musi mieć wszystkich liter, żeby ułożyć wyraz tym bardziej przy technikach szybkiego czytania czyta się co któreś tam litery..
    mówię, że nie wiem
    podeszłyśmy do trzech kolesi (rasta w marlejowskich czapkach haha) i pytamy o interpretację tych liter a oni się uśmiechneli oczywiście w ustach mieli skręty i mówią "na prawdę nie wiesz?" i się obudziłam
    nieźle
    jakaś interpretacja?
    kurcze Reni, powiem Ci, że sen Twój jest bardzo wymowny ;-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja miałam dziwny sen
    mówię, że nie wiem
    nieźle
    jakaś interpretacja?
    no DCKO to dziecko, ale rogale ZIE zjadły po drodze do Ciebie ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezły co hahaa2.gif

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    niezły co hahaa2.gif
    chyba przebiłaś wszystkie dotychczasowe sny ;-)

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja miałam dziwny sen
    mówię, że nie wiem
    nieźle
    jakaś interpretacja?
    oj no, proste: DzieCKO

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, do roboty!!!! :)

bliska77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Reni, do roboty!!!! :)
    :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj maz mowi o robieniu dzieci i porodzie: "sfornare" czyli wyciagac z pieca jakies wypieki :) wiec.....trzeba bedzie zaczac ciasto zarabiac na te rogale :)
    Reni, sen fantastyczny. Acha, i pamietaj, DWIE torby ci daly wiec moze jeszcze jakies imie oprocz Natanka? ;)

bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a do mnie przyszła właśnie pani @@@@@@@ że też ta QRWA musi tak mnie kochać!!!!
    tempka w górę a ona przylazła dlatego moje charakterystyczne przedmałpowe objawy są niezawodne
    dobrze, że sie nie nakręcałam
    A to zołza no !!!!

bliska77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 11 października 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni sen niezły :)
    Ja jakiś czas temu to miałam tak że prawie codziennie śniło mi się dziecko albo coś związanego z dziećmi. Chyba wtedy przechodziłam czas intensywnego myślenia i nakręcania się.

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 1414 1415 1416 1417 1418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ