35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Miłego dnia.
A co to z rana za smuty?
Spadła tempka? Trudno. Pomyślcie inaczej. Jeden miesiąc więcej spokojnie przespanych nocy.
Bursztyn, bliska77, Iwone, Olena, pepapig, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
kiepsko będzie wpasować się w temat.. tu przynajmniej poczytamy dwie strony wstecz i można dołączyć się do dyskusji
ale fakt szkoda, że nie widać kto obecnie jestIwone wrote:Dziewczyny wpadłam na pewien pomysł. Każda z nas założy sobie konto na gg i wtedy możemy rozmawiać w czasie rzeczywistym. Można utworzyć konferencję i rozmawiać tak jak tu, ale będziemy widziały kto obecnie jest.
Co Wy na to?bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki
Noc nieprzespana u mnie bez powodu, a w momentach kiedy w ten sen zapadalam snily mi sie koszmary, jacys faceci chcieli mnie uprowadzic, hmm....chociaz to moglo pozniej niekoniecznie byc koszmarne
Bozia, moim zdaniem i tak zaliczysz wpadke jeszcze w tym rokupolarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya do mnie przyszła właśnie pani @@@@@@@ że też ta QRWA musi tak mnie kochać!!!!
tempka w górę a ona przylazła dlatego moje charakterystyczne przedmałpowe objawy są niezawodne
dobrze, że sie nie nakręcałamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 08:59
Reni, Iwone, caffe, polarmiś, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
a ja miałam dziwny sen
śniło mi się, że jestem na wczasach z rodzicami ale okolica jest mi znana coś koło domu..dziwny
i siedzimy gdzieś przy jakimś stole patrzę przez okno a za szybą są dwie moje kumpele, z którymi kiedyś byłyśmy blisko ale rozjechałyśmy się w rózne strony i kontakt jest sporadyczny. Machają do mnie wołają
wychodzę przed budynek i pytam co tam?
a one mamy coś dla ciebie i mi wręczają dwie torby prezentowe a w nich świeżo wypieczone ogromne litery ODKC ..dodam, że one były z ciasta jak rogale czy chałka przepięknie pachniały i oczywiście nadgryzłam jedną
kazały mi ułożyć słowo.. nie mogłam skojarzyć DCKO
mówią przeczytaj szybko (ludzkie oko nie musi mieć wszystkich liter, żeby ułożyć wyraz tym bardziej przy technikach szybkiego czytania czyta się co któreś tam litery..
mówię, że nie wiem
no to kazały mi iść za sobą
podeszłyśmy do trzech kolesi (rasta w marlejowskich czapkach haha) i pytamy o interpretację tych liter a oni się uśmiechneli oczywiście w ustach mieli skręty i mówią "na prawdę nie wiesz?" i się obudziłam
nieźle
jakaś interpretacja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 08:56
marynka, caffe, bliska77, polarmiś, Andzia33, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a ja miałam dziwny sen
śniło mi się, że jestem na wczasach z rodzicami ale okolica jest mi znana coś koło domu..dziwny
i siedzimy gdzieś przy jakimś stole patrzę przez okno a za szybą są dwie moje kumpele, z którymi kiedyś byłyśmy blisko ale rozjechałyśmy się w rózne strony i kontakt jest sporadyczny. Machają do mnie wołają
a one mamy coś dla ciebie i mi wręczają dwie torby prezentowe a w nich świeżo wypieczone ogromne litery ODKC ..dodam, że one były z ciasta jak rogale czy chałka przepięknie pachniały i oczywiście nadgryzłam jedną
mówią przeczytaj szybko (ludzkie oko nie musi mieć wszystkich liter, żeby ułożyć wyraz tym bardziej przy technikach szybkiego czytania czyta się co któreś tam litery..
mówię, że nie wiem
podeszłyśmy do trzech kolesi (rasta w marlejowskich czapkach haha) i pytamy o interpretację tych liter a oni się uśmiechneli oczywiście w ustach mieli skręty i mówią "na prawdę nie wiesz?" i się obudziłam
nieźle
jakaś interpretacja?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja miałam dziwny sen
mówię, że nie wiem
nieźle
jakaś interpretacja? -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a ja miałam dziwny sen
mówię, że nie wiem
nieźle
jakaś interpretacja?
-
nick nieaktualny
-
A moj maz mowi o robieniu dzieci i porodzie: "sfornare" czyli wyciagac z pieca jakies wypieki
wiec.....trzeba bedzie zaczac ciasto zarabiac na te rogale
Reni, sen fantastyczny. Acha, i pamietaj, DWIE torby ci daly wiec moze jeszcze jakies imie oprocz Natanka?bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a do mnie przyszła właśnie pani @@@@@@@ że też ta QRWA musi tak mnie kochać!!!!
tempka w górę a ona przylazła dlatego moje charakterystyczne przedmałpowe objawy są niezawodne
dobrze, że sie nie nakręcałambliska77 lubi tę wiadomość