35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:dzięki dziewczyny za zainteresowanie ale ja po prostu czasem tak mam przez hormony, rzecz jasna, po prostu strasznie zatrzymuje mi sie woda w organizmie i czasem prawą nogę mam tak spuchniętą... w ogóle czuję sie dziś jak wielka spuchnięta gruba kobyła o i tyle w temacie
Aga-ciężko po hormonach, te wszystkie dolegliwości - byleby tylko była nagroda w postaci dzidzi to wszystko zniesiemy!inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:angela jak ja czekam na ta twoją zielona kropę jutrzejszą
a jak ja tę zieloną kropeczkę bym chciała.. zobaczymysamira, jasmin, inessa, polarmiś, bliska77, Olena, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angela wrote:B.Crow wrote:Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Was dziewczyny
Od kilku dni czuję się dziwnie,mam podwyższoną temperaturę a raczej czuję że płonę - gorąca jestem cała,ja ciepłolubna muszę mieć teraz pootwierane wszystkie okna w domu,jest mi duszno,czasem mam zawroty głowy.Rano budzę się trochę podpuchnięta,głównie powieki i dłonie.Zastanawiam się dziewczyny czy mogę mieć to samopoczucie po duphastonie który biorę od czwartku?
Jutro idę do gin na kontrolne usg(jak potoczyła się moja owulacja) więc wspomnę mu o moim samopoczuciu ale jestem ciekawa czy Wy miałyście podobne odczucia po duphastonie?
Ja po duphastonie mam lekkie zawroty głowy z rana - też czuję się taka napuchnięta i u mnie nie blokuje plamień, mimo,że biorę 3*1 to i tak w cyklach monitorowanych dostawałam plamień przed @; nie podwyższa mi wystarczająco progesteronu, muszę być suplementowana jeszcze dodatkowymi lekami
Dziękuję bardzo za odpowiedz Angela, dziś czuję się lepiej ale wczoraj okropnie,
gorejące policzki i uszy,zawsze duszno i ciepło- jak nie ja
Pozdrawiam Cię ciepło i trzymam kciuki!!!!
angela lubi tę wiadomość
-
samira wrote:ja mam swoją opinie co do EWY-T ale się powstrzymam ....z drugiej strony
"" jestem spokojna do momentu aż się zdenerwuję"" także wybuchnąć mogę
Samira - szkoda nerwów , lepiej skupić się na sympatyczniejszych rzeczachsamira, inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:ja mam swoją opinie co do EWY-T ale się powstrzymam ....z drugiej strony
Samira - szkoda nerwów , lepiej skupić się na sympatyczniejszych rzeczach
staram się skupiać ale jak czytam takie rzeczy to mnie trzepie
zgadzam się jedynie w kwestii głupich obrzędów typu obrzezanie czy zbijanie w imię allacha ,o tym pierwszym czytałam sporo książek ,na faktach i to jest przerażające...angela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyB.Crow wrote:Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Was dziewczyny
Od kilku dni czuję się dziwnie,mam podwyższoną temperaturę a raczej czuję że płonę - gorąca jestem cała,ja ciepłolubna muszę mieć teraz pootwierane wszystkie okna w domu,jest mi duszno,czasem mam zawroty głowy.Rano budzę się trochę podpuchnięta,głównie powieki i dłonie.Zastanawiam się dziewczyny czy mogę mieć to samopoczucie po duphastonie który biorę od czwartku?
Jutro idę do gin na kontrolne usg(jak potoczyła się moja owulacja) więc wspomnę mu o moim samopoczuciu ale jestem ciekawa czy Wy miałyście podobne odczucia po duphastonie?
ja przy duphastonie miałam uderzenia gorąca i też byłam popuchnięta.
Lecz wyregulował mi choc troche cyklbliska77, B.Crow, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angela wrote:samira wrote:ja mam swoją opinie co do EWY-T ale się powstrzymam ....z drugiej strony
Samira - szkoda nerwów , lepiej skupić się na sympatyczniejszych rzeczach
tak, np na modlitwach do nieistniejącego boga
bardzo sympatyczne zajęcie
no i pomaga na poczęcie podobno -
nick nieaktualnyEwaT - ale o co tyle hałasu i nieprzyjemnych słów? Jesteśmy na tym formu bo mamy jeden cel - dziecko. I każda z dziewczyn wierząca czy niewierząca nie ogranicza się wyłącznie do wiary i modliwy ale wspomaga jak może metodami naukowymi. Jesteśmy tu aby się wspierać i dzielić wiedzą i własnymi doświadczeniam w walce o dziecko. To nas łączy i o to tu chodzi.
Natomiast każda ma prawo mieć poglądy religijne, wierzyć, nie wierzyć choć uważam, że to nie miejsce na ich wymianę.angela, Olena, samira, inessa, szczęśliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela już wiem nie pytam, hura!!!!!!!!!
jejku ale się cieszę, nie śmiejecie się ale prawie się popłakałam ze szczęściajakbym to była ja, Angela cudownie
GRATULUJĘ !!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 06:30
angela, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Angela i jak???????? czekamy!!!!!!!!!
Marta co u Ciebie ????
u mnie sprawa jasna, nawet testu nie muszę robić
kobietki - są II kreski , jestem w ciąży, zaraz idę na betę - odezwę się później , jak widać moje modlitwy zostały wysłuchanebliska77, grosza, Olena, samira, Bursztyn, inessa, jasmin, szczęśliwa, megan8, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angela wrote:agafbh wrote:Angela i jak???????? czekamy!!!!!!!!!
Marta co u Ciebie ????
u mnie sprawa jasna, nawet testu nie muszę robić
kobietki - są II kreski , jestem w ciąży, zaraz idę na betę - odezwę się później , jak widać moje modlitwy zostały wysłuchane
Aż mnie ciarki przeszły, gratuluję i bardzo się cieszębliska77, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
Trochę mnie tu nie było przez parę dni. Było trochę latania do ginekologa, sprawdzał czy pęcherzyk pęknie. Otóż pękł, owulacja była , endometrium w porządku. No i zalecił zajść w ciążę
Jakoś tak mnie pozytywnie nastawił. Teraz jeszcze tylko za dwa tygodnie zrobię badania hormonów. A może już nie trzeba będzie.
Nie było mnie tu parę dni, gratulacje dla dziewczyn którym się udało. Cieszę się że coś się ruszyło.samira, inessa, angela lubią tę wiadomość