X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??

EwaT jeszcze trochę, a nie będziesz się różnić od tych wyznawców allacha :-)
    w imię złości ... Ty robisz przykrości innym

samira, angela, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    EwaT wrote:
    powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??

tez jej napisałam co myślę o niej a to mnie tak ukuło co napisała Angeli wiedząc jaka dziewczyna ma sytuację jak długo się stara i wogóle ze nie wytrzymałam...robi takie rzeczy i takie inne mówi że nie mogę być obojętna... najgorsze to ze cały czas od momentu jej wywodów ciągnie dogryzanie każdej z nas na ten temat ehhh...

szczęśliwa, angela, Olena, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Marta a co kochana u Ciebie? Daj znać !!!!! :)

no właśnie, co u Marty :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak co z Martą bo to ona zaczęła te pozytywne fluidy wysyłać. Czekamy na info od Ciebie

bliska77, angela, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    szczęśliwa wrote:
    EwaT wrote:

tez jej napisałam co myślę o niej a to mnie tak ukuło co napisała Angeli wiedząc jaka dziewczyna ma sytuację jak długo się stara i wogóle ze nie wytrzymałam...robi takie rzeczy i takie inne mówi że nie mogę być obojętna... najgorsze to ze cały czas od momentu jej wywodów ciągnie dogryzanie każdej z nas na ten temat ehhh...

A Samira nie denerwuj się :-)
    szkoda zdrowia
    a nasze forum ma być od spraw fajnych czyli "dzidziusiowych "
    myślę ,że najlepiej będzie już nie zwracać uwagi na uszczypliwości ...
    Samira ta tempka ładnie Ci poszła w góóórę :-)

angela, inessa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    szczęśliwa wrote:
    EwaT wrote:

Samira - popłakałam się, leją mi się tak łzy po polikach - nie mogę uwierzyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 10:04

samira, inessa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane - bardzo Wam wszystkim dziękuję , wzruszyłam się bardzo, płaczę jak bóbr, ale to chyba łzy szczęścia.
    Beta 1080, czekam i modlę się ,żeby tak już pozostało

jasmin, bliska77, samira, inessa, Bursztyn, szczęśliwa, grosza lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - trzymam kciuki za teścik
    Aga - nie w tym miesiącu , to z pewnością w następnym z monitoringiem się uda
    Marta - potwierdź II kreseczki
    Samira - pięknie tempka w górę

samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Kochane - bardzo Wam wszystkim dziękuję , wzruszyłam się bardzo, płaczę jak bóbr, ale to chyba łzy szczęścia.

teraz dbaj o siebie i fasolkę bądź fasolki :D

inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    samira wrote:
    szczęśliwa wrote:
    EwaT wrote:

Samira - popłakałam się, leją mi się tak łzy po polikach - nie mogę uwierzyć

:* :* :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:

Angela piękna ta Twoja beta ;-) ;-) ;-), dbaj o WAS, właśnie wkroczyłaś w najpiękniejszy okres, pamiętam jak z córcią byłam w ciąży, mimo zagrożenia, mdłości itp czułam się najszczęśliwszą kobietą na świecie i potem mi tego brakowało, autentycznie :-),
    piękny magiczny okres w życiu kobiety

Marta czekamy na Ciebie, teraz Twoja kolej żeby potwierdzić
    a ja? chyba się już przyzwyczaiłam i dzięki temu, że na nic się nie nastawiałam, nie czuję rozczarowania ani mi nie jest przykro :-), jakoś to było dla mnie oczywiste
    Angela, tak się cieszę, naprawdę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 10:37

samira, inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    angela wrote:

Angela piękna ta Twoja beta ;-) ;-) ;-), dbaj o WAS, właśnie wkroczyłaś w najpiękniejszy okres, pamiętam jak z córcią byłam w ciąży, mimo zagrożenia, mdłości itp czułam się najszczęśliwszą kobietą na świecie i potem mi tego brakowało, autentycznie :-),

a ja? chyba się już przyzwyczaiłam i dzięki temu, że na nic się nie nastawiałam, nie czuję rozczarowania ani mi nie jest przykro :-), jakoś to było dla mnie oczywiste

a wiesz ze ja tez tak teraz reaguje ,obojętnością mimo ze troszkę o tym myślę ...

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    angela wrote:

a wiesz ze ja tez tak teraz reaguje ,obojętnością mimo ze troszkę o tym myślę ...

widzę Samira, ze wiesz jak jest ....;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela popłakałam się normalnie, Serce MOje. Gratuluję... U mnie cisza, nie testowałam bo się boję... Okresu też nie mam. Mam nadzieję,że moja radość nie była przedwczesna...

inessa, samira, angela, polarmiś, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:

Anglea beta suuuuuuupeeeer! Teraz bardzo dbaj o Was :)

angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczyny, sprawy zaczynaja przybierac bardzo szybki obrot. Boje sie, ze za chwile sama tu zostane. Obiecajcie mi, ze nie zostawicie tego forum- magicznego w jakis sposob :)

No co ty kobieto !!!!!!!
    Nie widzisz,że jestesmy od niego od siebie już uzależnione ;)

Bursztyn, samira, angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Marta, natychmiast sikacza prosze uskutecznic! Czekamy! :)

I to szybko żeby się upewnić ( i nas oczywiście) ;) , a jak się czujesz? :)

Bursztyn, samira, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira wejdz we wszystkie przedmioty sprzedającego =D tam mam wszystkie moje cuda.

Angela super beta :) :) :) A Ty miałaś podane 2 bąbelki ???.

Bursztyn oj moja droga sama to Ty tu nie zostaniesz;)

Ale super :) :) :) Marta sikaj sikaj sikaj i chwal sie ciemniejsza krechą ;)

inessa, Bursztyn, samira, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, az mi sie goraco zrobilo, to forum, ta grupa wsparciaktora tutaj powstala, chyba ma jakas moc. To dziala! :D

No co ty ;) hihihih

Bursztyn, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:
    Samira wejdz we wszystkie przedmioty sprzedającego =D tam mam wszystkie moje cuda.

Angela super beta :) :) :) A Ty miałaś podane 2 bąbelki ???.

Bursztyn oj moja droga sama to Ty tu nie zostaniesz;)

Ale super :) :) :) Marta sikaj sikaj sikaj i chwal sie ciemniejsza krechą ;)

Kochana ale te torebki towje to cudeńka, gdzieś Ty się kobieto uchowała,że Ciebie nie widać w Polskich sklepach? :)

Bursztyn, Losiczka72, samira, angela, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ