35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
EwaT jeszcze trochę, a nie będziesz się różnić od tych wyznawców allacha
w imię złości ... Ty robisz przykrości innym
nick nieaktualny, angela, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:EwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
tez jej napisałam co myślę o niej a to mnie tak ukuło co napisała Angeli wiedząc jaka dziewczyna ma sytuację jak długo się stara i wogóle ze nie wytrzymałam...robi takie rzeczy i takie inne mówi że nie mogę być obojętna... najgorsze to ze cały czas od momentu jej wywodów ciągnie dogryzanie każdej z nas na ten temat ehhh...
nick nieaktualny, angela, Olena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:szczęśliwa wrote:EwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
tez jej napisałam co myślę o niej a to mnie tak ukuło co napisała Angeli wiedząc jaka dziewczyna ma sytuację jak długo się stara i wogóle ze nie wytrzymałam...robi takie rzeczy i takie inne mówi że nie mogę być obojętna... najgorsze to ze cały czas od momentu jej wywodów ciągnie dogryzanie każdej z nas na ten temat ehhh...
A Samira nie denerwuj się
szkoda zdrowia
a nasze forum ma być od spraw fajnych czyli "dzidziusiowych "
myślę ,że najlepiej będzie już nie zwracać uwagi na uszczypliwości ...
Samira ta tempka ładnie Ci poszła w góóórę
angela, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
samira wrote:szczęśliwa wrote:EwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
Samira - popłakałam się, leją mi się tak łzy po polikach - nie mogę uwierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 10:04
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kochane - bardzo Wam wszystkim dziękuję , wzruszyłam się bardzo, płaczę jak bóbr, ale to chyba łzy szczęścia.
Beta 1080, czekam i modlę się ,żeby tak już pozostało
jasmin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość
-
Inessa - trzymam kciuki za teścik
Aga - nie w tym miesiącu , to z pewnością w następnym z monitoringiem się uda
Marta - potwierdź II kreseczki
Samira - pięknie tempka w górę
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Kochane - bardzo Wam wszystkim dziękuję , wzruszyłam się bardzo, płaczę jak bóbr, ale to chyba łzy szczęścia.
teraz dbaj o siebie i fasolkę bądź fasolki
nick nieaktualny, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:szczęśliwa wrote:EwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
Samira - popłakałam się, leją mi się tak łzy po polikach - nie mogę uwierzyć
:* :* :* -
nick nieaktualnyangela wrote:Inessa - trzymam kciuki za teścik
Angela piękna ta Twoja beta
, dbaj o WAS, właśnie wkroczyłaś w najpiękniejszy okres, pamiętam jak z córcią byłam w ciąży, mimo zagrożenia, mdłości itp czułam się najszczęśliwszą kobietą na świecie i potem mi tego brakowało, autentycznie
,
piękny magiczny okres w życiu kobiety
Marta czekamy na Ciebie, teraz Twoja kolej żeby potwierdzić
a ja? chyba się już przyzwyczaiłam i dzięki temu, że na nic się nie nastawiałam, nie czuję rozczarowania ani mi nie jest przykro
, jakoś to było dla mnie oczywiste
Angela, tak się cieszę, naprawdęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 10:37
nick nieaktualny, nick nieaktualny, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:angela wrote:Inessa - trzymam kciuki za teścik
, dbaj o WAS, właśnie wkroczyłaś w najpiękniejszy okres, pamiętam jak z córcią byłam w ciąży, mimo zagrożenia, mdłości itp czułam się najszczęśliwszą kobietą na świecie i potem mi tego brakowało, autentycznie
,
a ja? chyba się już przyzwyczaiłam i dzięki temu, że na nic się nie nastawiałam, nie czuję rozczarowania ani mi nie jest przykro
Angela, tak się cieszę, naprawdę
a wiesz ze ja tez tak teraz reaguje ,obojętnością mimo ze troszkę o tym myślę ...
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:angela wrote:Inessa - trzymam kciuki za teścik
,
Angela, tak się cieszę, naprawdę
a wiesz ze ja tez tak teraz reaguje ,obojętnością mimo ze troszkę o tym myślę ...
widzę Samira, ze wiesz jak jest ....
-
nick nieaktualnyAngela popłakałam się normalnie, Serce MOje. Gratuluję... U mnie cisza, nie testowałam bo się boję... Okresu też nie mam. Mam nadzieję,że moja radość nie była przedwczesna...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, angela, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Kochane - bardzo Wam wszystkim dziękuję , wzruszyłam się bardzo, płaczę jak bóbr, ale to chyba łzy szczęścia.
Anglea beta suuuuuuupeeeer! Teraz bardzo dbaj o Was
angela, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dziewczyny, sprawy zaczynaja przybierac bardzo szybki obrot. Boje sie, ze za chwile sama tu zostane. Obiecajcie mi, ze nie zostawicie tego forum- magicznego w jakis sposob

No co ty kobieto !!!!!!!
Nie widzisz,że jestesmy od niego od siebie już uzależnione
Bursztyn, nick nieaktualny, angela, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamira wejdz we wszystkie przedmioty sprzedającego
tam mam wszystkie moje cuda.
Angela super beta
A Ty miałaś podane 2 bąbelki ???.
Bursztyn oj moja droga sama to Ty tu nie zostaniesz;)
Ale super
Marta sikaj sikaj sikaj i chwal sie ciemniejsza krechą
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLosiczka72 wrote:Samira wejdz we wszystkie przedmioty sprzedającego
tam mam wszystkie moje cuda.
Angela super beta
A Ty miałaś podane 2 bąbelki ???.
Bursztyn oj moja droga sama to Ty tu nie zostaniesz;)
Ale super
Marta sikaj sikaj sikaj i chwal sie ciemniejsza krechą 
Kochana ale te torebki towje to cudeńka, gdzieś Ty się kobieto uchowała,że Ciebie nie widać w Polskich sklepach?
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, angela, nick nieaktualny lubią tę wiadomość