35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
EwaT jeszcze trochę, a nie będziesz się różnić od tych wyznawców allacha
w imię złości ... Ty robisz przykrości innym
samira, angela, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:EwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
tez jej napisałam co myślę o niej a to mnie tak ukuło co napisała Angeli wiedząc jaka dziewczyna ma sytuację jak długo się stara i wogóle ze nie wytrzymałam...robi takie rzeczy i takie inne mówi że nie mogę być obojętna... najgorsze to ze cały czas od momentu jej wywodów ciągnie dogryzanie każdej z nas na ten temat ehhh...szczęśliwa, angela, Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:szczęśliwa wrote:EwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
tez jej napisałam co myślę o niej a to mnie tak ukuło co napisała Angeli wiedząc jaka dziewczyna ma sytuację jak długo się stara i wogóle ze nie wytrzymałam...robi takie rzeczy i takie inne mówi że nie mogę być obojętna... najgorsze to ze cały czas od momentu jej wywodów ciągnie dogryzanie każdej z nas na ten temat ehhh...
A Samira nie denerwuj się
szkoda zdrowia
a nasze forum ma być od spraw fajnych czyli "dzidziusiowych "
myślę ,że najlepiej będzie już nie zwracać uwagi na uszczypliwości ...
Samira ta tempka ładnie Ci poszła w góóóręangela, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:szczęśliwa wrote:EwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
tez jej napisałam co myślę o niej a to mnie tak ukuło co napisała Angeli wiedząc jaka dziewczyna ma sytuację jak długo się stara i wogóle ze nie wytrzymałam...robi takie rzeczy i takie inne mówi że nie mogę być obojętna... najgorsze to ze cały czas od momentu jej wywodów ciągnie dogryzanie każdej z nas na ten temat ehhh...
Samira - popłakałam się, leją mi się tak łzy po polikach - nie mogę uwierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 10:04
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Kochane - bardzo Wam wszystkim dziękuję , wzruszyłam się bardzo, płaczę jak bóbr, ale to chyba łzy szczęścia.
Beta 1080, czekam i modlę się ,żeby tak już pozostałojasmin, bliska77, samira, inessa, Bursztyn, szczęśliwa, grosza lubią tę wiadomość
-
Inessa - trzymam kciuki za teścik
Aga - nie w tym miesiącu , to z pewnością w następnym z monitoringiem się uda
Marta - potwierdź II kreseczki
Samira - pięknie tempka w góręsamira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Kochane - bardzo Wam wszystkim dziękuję , wzruszyłam się bardzo, płaczę jak bóbr, ale to chyba łzy szczęścia.
Beta 1080, czekam i modlę się ,żeby tak już pozostało
teraz dbaj o siebie i fasolkę bądź fasolkiinessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:szczęśliwa wrote:EwaT wrote:powinnas mieć dużo dzieci Angela skoro tak wierzysz....przecież chyba ciocia bozia sie na Ciebie nie wypnie??
Samira - popłakałam się, leją mi się tak łzy po polikach - nie mogę uwierzyć
:* :* :* -
nick nieaktualnyangela wrote:Inessa - trzymam kciuki za teścik
Samira - pięknie tempka w górę
Angela piękna ta Twoja beta , dbaj o WAS, właśnie wkroczyłaś w najpiękniejszy okres, pamiętam jak z córcią byłam w ciąży, mimo zagrożenia, mdłości itp czułam się najszczęśliwszą kobietą na świecie i potem mi tego brakowało, autentycznie ,
piękny magiczny okres w życiu kobiety
Marta czekamy na Ciebie, teraz Twoja kolej żeby potwierdzić
a ja? chyba się już przyzwyczaiłam i dzięki temu, że na nic się nie nastawiałam, nie czuję rozczarowania ani mi nie jest przykro , jakoś to było dla mnie oczywiste
Angela, tak się cieszę, naprawdęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 10:37
samira, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:angela wrote:Inessa - trzymam kciuki za teścik
Angela piękna ta Twoja beta , dbaj o WAS, właśnie wkroczyłaś w najpiękniejszy okres, pamiętam jak z córcią byłam w ciąży, mimo zagrożenia, mdłości itp czułam się najszczęśliwszą kobietą na świecie i potem mi tego brakowało, autentycznie ,
a ja? chyba się już przyzwyczaiłam i dzięki temu, że na nic się nie nastawiałam, nie czuję rozczarowania ani mi nie jest przykro , jakoś to było dla mnie oczywiste
Angela, tak się cieszę, naprawdę
a wiesz ze ja tez tak teraz reaguje ,obojętnością mimo ze troszkę o tym myślę ...bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:angela wrote:Inessa - trzymam kciuki za teścik
Angela, tak się cieszę, naprawdę
a wiesz ze ja tez tak teraz reaguje ,obojętnością mimo ze troszkę o tym myślę ...
widzę Samira, ze wiesz jak jest .... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Kochane - bardzo Wam wszystkim dziękuję , wzruszyłam się bardzo, płaczę jak bóbr, ale to chyba łzy szczęścia.
Beta 1080, czekam i modlę się ,żeby tak już pozostało
Anglea beta suuuuuuupeeeer! Teraz bardzo dbaj o Wasangela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dziewczyny, sprawy zaczynaja przybierac bardzo szybki obrot. Boje sie, ze za chwile sama tu zostane. Obiecajcie mi, ze nie zostawicie tego forum- magicznego w jakis sposob
No co ty kobieto !!!!!!!
Nie widzisz,że jestesmy od niego od siebie już uzależnioneBursztyn, samira, angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamira wejdz we wszystkie przedmioty sprzedającego tam mam wszystkie moje cuda.
Angela super beta A Ty miałaś podane 2 bąbelki ???.
Bursztyn oj moja droga sama to Ty tu nie zostaniesz;)
Ale super Marta sikaj sikaj sikaj i chwal sie ciemniejsza krechąinessa, Bursztyn, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLosiczka72 wrote:Samira wejdz we wszystkie przedmioty sprzedającego tam mam wszystkie moje cuda.
Angela super beta A Ty miałaś podane 2 bąbelki ???.
Bursztyn oj moja droga sama to Ty tu nie zostaniesz;)
Ale super Marta sikaj sikaj sikaj i chwal sie ciemniejsza krechą
Kochana ale te torebki towje to cudeńka, gdzieś Ty się kobieto uchowała,że Ciebie nie widać w Polskich sklepach?Bursztyn, Losiczka72, samira, angela, bliska77 lubią tę wiadomość