35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyangela wrote:Kochane - bardzo Wam wszystkim dziękuję , wzruszyłam się bardzo, płaczę jak bóbr, ale to chyba łzy szczęścia.
Beta 1080, czekam i modlę się ,żeby tak już pozostało
Będzie już tylko dobrze
dbaj o siebie i dzidzieinessa, samira, angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Bursztyn wrote:Marta, natychmiast sikacza prosze uskutecznic! Czekamy!
I to szybko żeby się upewnić ( i nas oczywiście) , a jak się czujesz?
Czuję się psychicznie nie bardzo... Bo to plamienie... Ale na razie cicho-sza. Jest co dzisiaj świętować na forum!!!inessa, samira, angela, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta a zwiększ dupka jak możesz :)i leż plackiem jak też możesz
Inesse dzieki ja dopiero od roku tworzę a w sklepach to wiesz trzeba miec swoją działalnosć żeby brali. Ja sobie tak szyję z wielką radościąBursztyn, inessa, angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:MartaDidinio wrote:inessa wrote:Bursztyn wrote:Marta, natychmiast sikacza prosze uskutecznic! Czekamy!
I to szybko żeby się upewnić ( i nas oczywiście) , a jak się czujesz?
Czuję się psychicznie nie bardzo... Bo to plamienie... Ale na razie cicho-sza. Jest co dzisiaj świętować na forum!!!
a ja mysle ze bedzie dobrze
To powiedz nam chociaz, kiedy masz zamiar siknac te dwie kreski?
Bez popędzania ,z naszej strony
ale może jakieś małe siusiu )
ale rozumiem rozczarowanie boli więc pewnie czekasz żeby było tak na 100 %
będzie dobrze zobaczyszBursztyn, samira, inessa, angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Losiczka, mam nadzieje ze sama tu nie zostane Mam nadzieje tez, ze wszystkim predzej czy pozniej sie uda, a kiedy sie uda i tak tutaj beda czesto zagladac
Bursztyn nie zostaniesz
nawet jak będziemy w ciąży ,to dalej możemy pisać co u nas i opowiadać jak nas dzidziusie kopią w brzuszku i sobie też radzić, w końcu jak się uda to też 9 miesięcy przed nami
a następnie założymy forum o wychowaniu maluchów ...
ale daleko poszłam )inessa, angela, bliska77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLosiczka72 wrote:Marta a zwiększ dupka jak możesz :)i leż plackiem jak też możesz
Inesse dzieki ja dopiero od roku tworzę a w sklepach to wiesz trzeba miec swoją działalnosć żeby brali. Ja sobie tak szyję z wielką radością
Rozumiem ale szkoda,że tego nie widzi więcej ludzi bo naprawde sa piękne. Napewno po remontach jedna sobie zamówie u CiebieLosiczka72 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Losiczka72 wrote:Samira wejdz we wszystkie przedmioty sprzedającego tam mam wszystkie moje cuda.
Angela super beta A Ty miałaś podane 2 bąbelki ???.
Bursztyn oj moja droga sama to Ty tu nie zostaniesz;)
Ale super Marta sikaj sikaj sikaj i chwal sie ciemniejsza krechą
Tak - miałam 2 bąbelki - też myślę ,że ta beta troszkę wysoka jak na początek, ale wszystkie bąble przyjmę z otwartymi ramionami
Bursztynku - ja się nigdzie stąd nie ruszam, a gdzie ja znajdę takie super towarzystwo? Może jeszcze na coś Wam się przydam.
Martuniu - siusiaj, jeśli są delikatne plamienia to może zadzwonić do gina,żeby sobie nie zaszkodzić tym czekaniem.
Losiczka - super torebeczki!inessa, samira, Bursztyn, Losiczka72, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny po prostu Was uwielbiam!
inessa, samira, Bursztyn, Losiczka72, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela zpomniałam mój mąż też gratuluje Co bardzo i On też się b.cieszy!
Twój ukochany pewnie z radości wariuje co nie?
A te bliźniaki wcale nie byłyby takie "złe" tyle lat oczekiwań a tu na raz dwójka łał !angela, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Angela zpomniałam mój mąż też gratuluje Co bardzo i On też się b.cieszy!
Twój ukochany pewnie z radości wariuje co nie?
A te bliźniaki wcale nie byłyby takie "złe" tyle lat oczekiwań a tu na raz dwójka łał !
Podziękuj mężowi.
Mój dziś od rana zaniemówił, potem wziął telefon, zrobił zdjęcie testu i puścił w obieg oczywiście wtajemniczonym, zawiózł mnie na betę i pojechał do pracy, a teraz co godzinę dostaję smsa z pytaniem jak się czuję - cudownie odpisuję - kobietki życzę z całego serca tego magicznego stanu jakim jest ciąża - wiem,że to dopiero początek i wszystko przede mną i wszystko się może zdarzyć , ale czuję się cudownie!inessa, samira, Bursztyn, bliska77, polarmiś, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWybacz że to napiszę, ale z całego mojego serca zazdroszcze Tobie tego uczucia ale nie tak źle tylko no wiesz jak
Jakie to cudne że Tobie się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 12:32
samira, Bursztyn, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tej radości stwierdziłam, że robie dziś dobry obiadek właśnie robie spagethi po bolońsku mnia mniam
Smacznego obiadku dla Wszystkich!
A zapomniałam podzielić się moją małą radością od wczoraj mam troche dorabiać pomagając mojemu mężowi w pracy w telewizji kablowej, np.przy tworzeniu reklam itp. choc troche wyrwę się z domu.
bliska77, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiedy przypłynie perłowa łódź
Jak o tym śpiewa serce
Ja Cię zawołam na cały głos
- Nie nie opuszczaj mnie już więcej
A A A cały świat
- osłaniamy w naszych dłoniach płomyk 2x
Kiedy przypłynie perłowa łódź
Jak o tym śpiewa serce
Ty mnie zawołasz na cały głos
- Nie nie opuszczaj mnie już więcej
A A A cały świat
- osłaniamy w naszych dłoniach płomyk 2x
Jesteś przy mnie - czuje spokój
Czuję radość i wytchnienie
Przeszłe dni - jedna łza
Przez nią widzę uśmiechniętą twarz
Tylko Twoją uśmiechniętą twarz
A A A wiem to wiem
że tą łodzią my płyniemy razem
A A A mówisz mi
że tą łodzią my płyniemy zawsze
A A A mówię Ci
że tą łodzią my płyniemy zawsze
A A A cały świat
- osłaniamy w naszych dłoniach płomyk...
To dla nas wszytskich z pamięcią tekst piosenki A. Krzysztońbliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Z tej radości stwierdziłam, że robie dziś dobry obiadek właśnie robie spagethi po bolońsku mnia mniam
Smacznego obiadku dla Wszystkich!
A zapomniałam podzielić się moją małą radością od wczoraj mam troche dorabiać pomagając mojemu mężowi w pracy w telewizji kablowej, np.przy tworzeniu reklam itp. choc troche wyrwę się z domu.
Oh to fajnie praca zasze pomaga bo zajmujemy się czymś innym
Tak się cieszę że się udało ... że się coś ruszyło bo tak to optymistycznie na mnie wpłynęło , Angela bliźniaki to dopiero byłoby super )angela, inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki - czy wy naprawdę uważacie,że to może być dwójka? Nie wiem jaka powinna być beta w 15dpt , poszukam w necie; jakby któraś z Was znała odpowiedź to poproszę
inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny