X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-(

• angela Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny dobrej nocy!!!!
    Ale mam stresa przed jutrzejszą wizytą a także mam schiza bo chodzę co chwile sprawdzać do łazienki czy @ już przyszła :)
    bo zwykle miałam już małe plamienie i ból brzucha a tu nic !!!!

to bardzo dobre oznaki! - kochana biegnij po teścik i się nie stresuj - trzymam kciuki, myślami jestem z Tobą - dacie radę na rozmowie w ośrodku
    Miłego dzionka dziewczynki

bliska77, samira lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi przykro MartaD :( ale nie martw się, popatrz 1 miesiąc luzu i już cośik zaiskrzyło więc będzie dobrze!

angela, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Hej KOchaniutkie! u mnie ciąża biochemiczna niestety. Beta malutka i już spada. Żyć mi się nie chce a co dopiero pisać, Jak się trochę ogarne to się odezwę. Dzięki za wsparcie. Buzia

Marta trzymaj się i pamiętaj, nie ten cykl, to następny, może w kolejnym cyklu będziemy testować razem, głowa do góry, nie wolno się załamywać

angela, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Hej KOchaniutkie! u mnie ciąża biochemiczna niestety. Beta malutka i już spada. Żyć mi się nie chce a co dopiero pisać, Jak się trochę ogarne to się odezwę. Dzięki za wsparcie. Buzia

o jak mi przykro , ale jak to biochemiczna jak Ty nie bierzesz żadnych leków? Marta brak mi słów , nie wiem co mam napisać - kochana trzymaj się - jestem z Tobą...
    I ja też tego się najbardziej boję ................................

inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Kobietki - przejrzałam fora i mogą być bliźnięta, ale nie muszą,zdarzają się również ciąże pojedyncze z taką betą - w czwartek powtórzę, zobaczymy jak przyrasta, a we wtorek 5.03. wizyta u gina ; akurat w 6 rocznicę śmierci mojego taty , mam nadzieję,że będzie nad nami czuwał

Będzie na pewno bo skoro tak się złożyło ze ta wizyta akurat wtedy :-)
    życie samo wszystko układa najlepiej...

angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:

Jesteśmy z Tobą

angela, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :) :) :)

Martus tak bardzo mi przykro :( ale prosze Cie nie poddawaj sie bo ciąży biochemicznej dziewczyny szybciej zachodzą w ciążę i jest wszystko ok .

Angela :) i jak tam maluchy w brzusiu ;)

Inessa no no no :D:D:D

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI :) :) :) :)

angela, bliska77, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    MartaDidinio wrote:

o jak mi przykro , ale jak to biochemiczna jak Ty nie bierzesz żadnych leków? Marta brak mi słów , nie wiem co mam napisać - kochana trzymaj się - jestem z Tobą...
    I ja też tego się najbardziej boję ................................

Hm a co to ta ciąża biochemiczna ???
    sorry ale ja jestem zielona zupełnie :-) )

• angela Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża biochemiczna – stwierdzeniem takim posługujemy sie w przypadku, kiedy próba ciążowa wypada dodatnio i bardzo wcześnie dochodzi do poronienia, co uniemożliwa rozpoznanie istnienia ciąży badaniem ginekologicznym lub badaniem USG.Często się zdarza po lekach hormonalnych- mam nadzieję,że pomogłam

szczęśliwa, bliska77, inessa, samira, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:
    Witam dziewczynki :) :) :)

Martus tak bardzo mi przykro :( ale prosze Cie nie poddawaj sie bo ciąży biochemicznej dziewczyny szybciej zachodzą w ciążę i jest wszystko ok .

Angela :) i jak tam maluchy w brzusiu ;)

Inessa no no no :D:D:D

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI :) :) :) :)

maluchy dostały nospę i się wyciszyły , dół pleców boli, a nigdy nie miałam problemów z kręgosłupem, poza tym ok , jutro powtórna beta - mam nadzieję,że przyrośnie odpowiednio , ale stresuje mnie troszkę początek tej ciąży - chciałabym już mieć wszystko potwierdzone!

inessa, samira, Losiczka72 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Ciąża biochemiczna – stwierdzeniem takim posługujemy sie w przypadku, kiedy próba ciążowa wypada dodatnio i bardzo wcześnie dochodzi do poronienia, co uniemożliwa rozpoznanie istnienia ciąży badaniem ginekologicznym lub badaniem USG.Często się zdarza po lekach hormonalnych- mam nadzieję,że pomogłam

Dzięki pomogłaś :-)
    matko ja to "gamoń " :-) jestem jeśli chodzi o to "zachodzenie " no oprócz serduszkowania to wiem co nieco :-))

Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny u mnie tak średnio, niestety nie pojechalismy do ośrodka mam teściową w szpitalu ma znów badania na wrzody ostatnio znów się źle czuła. Do tego ja się czuje masakrycznie tzn. strasznie mnie mdli, nie mam sił i do tego mam problemy z sercem i z astma których juz od jakegoś czasu nie miałam, no i tak jak ty Angela boli mnie dół plecó z dnia na dzień coraz bardziej.Dziś powinna być @ chodze sprawdzać a tu nic, własnie po ubiegłym roku kiedy miałam tez biochemiczna ciąże boje się dziewczyny robic test ;( do tego zaczynam mierzyć tempke tak co 2 godz. i zaczyna mi rosnąć a tak ostatnio nie miałam. :(
    Marta jestem z Tobą chciałabym jakoś pomóc a niestety nie potrafie, trzymaj się cieplutko

samira, angela, Losiczka72 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie dziewczyny u mnie tak średnio, niestety nie pojechalismy do ośrodka mam teściową w szpitalu ma znów badania na wrzody ostatnio znów się źle czuła. Do tego ja się czuje masakrycznie tzn. strasznie mnie mdli, nie mam sił i do tego mam problemy z sercem i z astma których juz od jakegoś czasu nie miałam, no i tak jak ty Angela boli mnie dół plecó z dnia na dzień coraz bardziej.Dziś powinna być @ chodze sprawdzać a tu nic, własnie po ubiegłym roku kiedy miałam tez biochemiczna ciąże boje się dziewczyny robic test ;( do tego zaczynam mierzyć tempke tak co 2 godz. i zaczyna mi rosnąć a tak ostatnio nie miałam. :(
    Marta jestem z Tobą chciałabym jakoś pomóc a niestety nie potrafie, trzymaj się cieplutko

oh , tak mi przykro ze nie pojechaliście :-( byłam ciekawa jak Wam to wyjdzie i kibicowałam żeby jak najszybciej coś zaczęło się dziać w tym temacie
    ale objawy jak na ciążę :-)
    może to jednak się udało :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inessa, oby następnym razem się udało, natomiast te Twoje objawy są bardzo ciekawe i obiecujące ;-)
    Angela, nastaw się pozytywnie i wszystko będzie dobrze ;-)

inessa, Bursztyn, samira, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie ide po test ale chyba musze poczekać do rana?

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

teoretycznie lepiej do rana ale zważywszy, że to już 15 dzień to może i ten popołudniowy by coś wykazał ale lepiej chyba jednak rano, pewniej

samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela poinformuj nas niezwłocznie o becie ;-)

samira, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    inessa wrote:

teoretycznie lepiej do rana ale zważywszy, że to już 15 dzień to może i ten popołudniowy by coś wykazał ale lepiej chyba jednak rano, pewniej

nawet nie wiedzialam, ze testy ciazowe najlepiej z rana robic..myslalam, ze to nie ma wiekszego znaczenia

ma znaczenie bo wtedy mocz jest gęstszy i jest największe stężenie hcg (oczywiście jeśli przed samym snem nie pijesz dużo wody )odwrotnie do owulacyjnych które najlepiej robić między godz. 10-20 ,nie a pierwszego moczu i nie pije wody na dwie godz przed testem owu ..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 12:40

bliska77, angela, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak piszecie niekiedy o datach @ ,zwróćcie uwagę ze luty ma 28dni dlatego do tech przewidywanych terminów @ dodajcie dwa dni bo przecież przeciętnie miesiąc ma 30dni :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ