35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dziewczyny dobrej nocy!!!!
Ale mam stresa przed jutrzejszą wizytą a także mam schiza bo chodzę co chwile sprawdzać do łazienki czy @ już przyszła
bo zwykle miałam już małe plamienie i ból brzucha a tu nic !!!!
to bardzo dobre oznaki! - kochana biegnij po teścik i się nie stresuj - trzymam kciuki, myślami jestem z Tobą - dacie radę na rozmowie w ośrodku
Miłego dzionka dziewczynkibliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Hej KOchaniutkie! u mnie ciąża biochemiczna niestety. Beta malutka i już spada. Żyć mi się nie chce a co dopiero pisać, Jak się trochę ogarne to się odezwę. Dzięki za wsparcie. Buzia
Marta trzymaj się i pamiętaj, nie ten cykl, to następny, może w kolejnym cyklu będziemy testować razem, głowa do góry, nie wolno się załamywaćangela, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Hej KOchaniutkie! u mnie ciąża biochemiczna niestety. Beta malutka i już spada. Żyć mi się nie chce a co dopiero pisać, Jak się trochę ogarne to się odezwę. Dzięki za wsparcie. Buzia
o jak mi przykro , ale jak to biochemiczna jak Ty nie bierzesz żadnych leków? Marta brak mi słów , nie wiem co mam napisać - kochana trzymaj się - jestem z Tobą...
I ja też tego się najbardziej boję ................................inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Kobietki - przejrzałam fora i mogą być bliźnięta, ale nie muszą,zdarzają się również ciąże pojedyncze z taką betą - w czwartek powtórzę, zobaczymy jak przyrasta, a we wtorek 5.03. wizyta u gina ; akurat w 6 rocznicę śmierci mojego taty , mam nadzieję,że będzie nad nami czuwał
Będzie na pewno bo skoro tak się złożyło ze ta wizyta akurat wtedy
życie samo wszystko układa najlepiej...
angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Hej KOchaniutkie! u mnie ciąża biochemiczna niestety. Beta malutka i już spada. Żyć mi się nie chce a co dopiero pisać, Jak się trochę ogarne to się odezwę. Dzięki za wsparcie. Buzia
Jesteśmy z Tobąangela, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki
Martus tak bardzo mi przykro ale prosze Cie nie poddawaj sie bo ciąży biochemicznej dziewczyny szybciej zachodzą w ciążę i jest wszystko ok .
Angela i jak tam maluchy w brzusiu
Inessa no no no :D:D
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKIangela, bliska77, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:MartaDidinio wrote:Hej KOchaniutkie! u mnie ciąża biochemiczna niestety. Beta malutka i już spada. Żyć mi się nie chce a co dopiero pisać, Jak się trochę ogarne to się odezwę. Dzięki za wsparcie. Buzia
o jak mi przykro , ale jak to biochemiczna jak Ty nie bierzesz żadnych leków? Marta brak mi słów , nie wiem co mam napisać - kochana trzymaj się - jestem z Tobą...
I ja też tego się najbardziej boję ................................
Hm a co to ta ciąża biochemiczna ???
sorry ale ja jestem zielona zupełnie ) -
Ciąża biochemiczna – stwierdzeniem takim posługujemy sie w przypadku, kiedy próba ciążowa wypada dodatnio i bardzo wcześnie dochodzi do poronienia, co uniemożliwa rozpoznanie istnienia ciąży badaniem ginekologicznym lub badaniem USG.Często się zdarza po lekach hormonalnych- mam nadzieję,że pomogłam
szczęśliwa, bliska77, inessa, samira, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
Losiczka72 wrote:Witam dziewczynki
Martus tak bardzo mi przykro ale prosze Cie nie poddawaj sie bo ciąży biochemicznej dziewczyny szybciej zachodzą w ciążę i jest wszystko ok .
Angela i jak tam maluchy w brzusiu
Inessa no no no :D:D
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI
maluchy dostały nospę i się wyciszyły , dół pleców boli, a nigdy nie miałam problemów z kręgosłupem, poza tym ok , jutro powtórna beta - mam nadzieję,że przyrośnie odpowiednio , ale stresuje mnie troszkę początek tej ciąży - chciałabym już mieć wszystko potwierdzone!inessa, samira, Losiczka72 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Ciąża biochemiczna – stwierdzeniem takim posługujemy sie w przypadku, kiedy próba ciążowa wypada dodatnio i bardzo wcześnie dochodzi do poronienia, co uniemożliwa rozpoznanie istnienia ciąży badaniem ginekologicznym lub badaniem USG.Często się zdarza po lekach hormonalnych- mam nadzieję,że pomogłam
Dzięki pomogłaś
matko ja to "gamoń " jestem jeśli chodzi o to "zachodzenie " no oprócz serduszkowania to wiem co nieco )Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny u mnie tak średnio, niestety nie pojechalismy do ośrodka mam teściową w szpitalu ma znów badania na wrzody ostatnio znów się źle czuła. Do tego ja się czuje masakrycznie tzn. strasznie mnie mdli, nie mam sił i do tego mam problemy z sercem i z astma których juz od jakegoś czasu nie miałam, no i tak jak ty Angela boli mnie dół plecó z dnia na dzień coraz bardziej.Dziś powinna być @ chodze sprawdzać a tu nic, własnie po ubiegłym roku kiedy miałam tez biochemiczna ciąże boje się dziewczyny robic test ;( do tego zaczynam mierzyć tempke tak co 2 godz. i zaczyna mi rosnąć a tak ostatnio nie miałam.
Marta jestem z Tobą chciałabym jakoś pomóc a niestety nie potrafie, trzymaj się cieplutkosamira, angela, Losiczka72 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie dziewczyny u mnie tak średnio, niestety nie pojechalismy do ośrodka mam teściową w szpitalu ma znów badania na wrzody ostatnio znów się źle czuła. Do tego ja się czuje masakrycznie tzn. strasznie mnie mdli, nie mam sił i do tego mam problemy z sercem i z astma których juz od jakegoś czasu nie miałam, no i tak jak ty Angela boli mnie dół plecó z dnia na dzień coraz bardziej.Dziś powinna być @ chodze sprawdzać a tu nic, własnie po ubiegłym roku kiedy miałam tez biochemiczna ciąże boje się dziewczyny robic test ;( do tego zaczynam mierzyć tempke tak co 2 godz. i zaczyna mi rosnąć a tak ostatnio nie miałam.
Marta jestem z Tobą chciałabym jakoś pomóc a niestety nie potrafie, trzymaj się cieplutko
oh , tak mi przykro ze nie pojechaliście byłam ciekawa jak Wam to wyjdzie i kibicowałam żeby jak najszybciej coś zaczęło się dziać w tym temacie
ale objawy jak na ciążę
może to jednak się udało -
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie dziewczyny u mnie tak średnio, niestety nie pojechalismy do ośrodka mam teściową w szpitalu ma znów badania na wrzody ostatnio znów się źle czuła. Do tego ja się czuje masakrycznie tzn. strasznie mnie mdli, nie mam sił i do tego mam problemy z sercem i z astma których juz od jakegoś czasu nie miałam, no i tak jak ty Angela boli mnie dół plecó z dnia na dzień coraz bardziej.Dziś powinna być @ chodze sprawdzać a tu nic, własnie po ubiegłym roku kiedy miałam tez biochemiczna ciąże boje się dziewczyny robic test ;( do tego zaczynam mierzyć tempke tak co 2 godz. i zaczyna mi rosnąć a tak ostatnio nie miałam.
Marta jestem z Tobą chciałabym jakoś pomóc a niestety nie potrafie, trzymaj się cieplutko
Inessa, oby następnym razem się udało, natomiast te Twoje objawy są bardzo ciekawe i obiecujące
Angela, nastaw się pozytywnie i wszystko będzie dobrzeinessa, Bursztyn, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:inessa wrote:właśnie ide po test ale chyba musze poczekać do rana?
teoretycznie lepiej do rana ale zważywszy, że to już 15 dzień to może i ten popołudniowy by coś wykazał ale lepiej chyba jednak rano, pewniej
nawet nie wiedzialam, ze testy ciazowe najlepiej z rana robic..myslalam, ze to nie ma wiekszego znaczenia
ma znaczenie bo wtedy mocz jest gęstszy i jest największe stężenie hcg (oczywiście jeśli przed samym snem nie pijesz dużo wody )odwrotnie do owulacyjnych które najlepiej robić między godz. 10-20 ,nie a pierwszego moczu i nie pije wody na dwie godz przed testem owu ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 12:40
bliska77, angela, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny