35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyangela wrote:Dziewczynki - czy wy naprawdę uważacie,że to może być dwójka? Nie wiem jaka powinna być beta w 15dpt , poszukam w necie; jakby któraś z Was znała odpowiedź to poproszę
na M jak mama laseczka która ma bliźniaki (2facetów) tez miała tak wysoka betę i wczesne i bardziej nasilone objawy ciąży ur. w styczniu 8 równy miesiąc przed terminemangela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to dla nas wszystkich Laseczki
Wyczekiwany z wielkim utęsknieniem,
wśród tylu dni i tylu godzin,
a jednak krzykiem, nie milczeniem,
ogłasza światu cud narodzin.
Miłość jedyna i największa,
zrodzona w bólu z matki łona,
lecz jest to miłość prosto z serca,
cudna, wspaniała, nieskończona.
Przychodzi na świat, aby poznać,
jego sekrety , tajemnice,
wśród tylu przeżyć, tylu doznań,
rozpocząć swoje nowe życie.angela, inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Kobietki - przejrzałam fora i mogą być bliźnięta, ale nie muszą,zdarzają się również ciąże pojedyncze z taką betą - w czwartek powtórzę, zobaczymy jak przyrasta, a we wtorek 5.03. wizyta u gina ; akurat w 6 rocznicę śmierci mojego taty , mam nadzieję,że będzie nad nami czuwał
Bursztyn, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Ja się boje testować jutro termin @ to jak nie przyjdzie to chyba w czwartek bo jutro mam od rana wyjazd do ośrodka adopcyjnego.
Ale Samira jaki u Ciebie skok łał
to może faktycznie się wstrzymaj z testowaniem do czwartku,trzymaj się na tym spotkaniu, będzie ok!inessa lubi tę wiadomość
-
angela wrote:Kobietki - przejrzałam fora i mogą być bliźnięta, ale nie muszą,zdarzają się również ciąże pojedyncze z taką betą - w czwartek powtórzę, zobaczymy jak przyrasta, a we wtorek 5.03. wizyta u gina ; akurat w 6 rocznicę śmierci mojego taty , mam nadzieję,że będzie nad nami czuwał
z całego serca życzę najlepszego no i przy okazji bliżniaków tyżangela, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:inessa wrote:Bursztyn wrote:Dziewczyny, sprawy zaczynaja przybierac bardzo szybki obrot. Boje sie, ze za chwile sama tu zostane. Obiecajcie mi, ze nie zostawicie tego forum- magicznego w jakis sposob
No co ty kobieto !!!!!!!
Nie widzisz,że jestesmy od niego od siebie już uzależnione
no to cale szczescie
tak tak jesteśmy uzależnione hi hi ja tu jeszcze jestem teżangela, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nawet test boję się kupić, tak tak ja go jeszcze nie mam w domu mam taką małą wiarę,że się nam udało.
Jutro jeszcze stres przed rozmową w ośrodku adopcyjnym, żebysmy dobrze wypadli. Wiem,że do dziwnie brzmi ale tak jest z osrodkami.
Grosza dobrej dłuuuugiej nocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobrej nocy!!!!
Ale mam stresa przed jutrzejszą wizytą a także mam schiza bo chodzę co chwile sprawdzać do łazienki czy @ już przyszła
bo zwykle miałam już małe plamienie i ból brzucha a tu nic !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 21:31
grosza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
kurcze nie wiem czemu ale wczoraj wieczorem nie mogłam dodać żadnego komentarza na forum
Inessa, powiem Ci, że u Ciebie coraz ciekawiej
Marta odezwij się do nas, martwimy się!!!!!
a u mnie powtórka z poprzedniego cyklu, muszę do piątku dostać @, żebym mogła w sobotę badania zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 06:28
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny