35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Nie odzywam się bo już mam wszystkiego dosyć.
Wczoraj był spokój z plamieniem, a dzisiaj od nowa i jest to bardziej intensywny kolor. Niech już będzie w tę albo w tę, bo mnie szlag trafi.
Lekarz mi powiedział, że jak będą skrzepy to dzień czy noc, mam przyjechać do szpitala.szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny kochane odebrałam wyniki krwi morfologie, żelazo i porgesteron. Niestety są słabe wszystkie, porgesteron wskazuje na okres okołoowulacyjny i tu jestem wystraszona bo był skok, był piekny sluz płodny i zanik a teraz jest sluz juz kremowy a tu progesteron i taki jego wynik, boje sie,ze ten cykl jest zupełnie stracony bo wziełam Dupka i zahamowął on owulke
Caffe przytulam mocno
Misia czekam na testcaffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Inesska dlaczego sądzisz, że to dupek zablokował Ci owulację, skoro zaczęłaś zażywac go po owulce? Miałaś niski progesteron również poprzednio po owulacji - więc może po prostu masz niedomogę ciałka?
caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoziu mi chodzi o to,zę może jednak owulka była póżniej niż wszystkie znaki wskazują na to a ja wziełąm Dupka i mogłam własnie te owulke niechcący sobie zachamować a progesteron jest bardzo niski.
Caffe a ja widząć już rożne tu ciaze na ovu mam wielka nadzieję,ze to plamienie jednak nie przeszkodzi w utrzymaniu ciąży, wierze w to z calego sercacaffe, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość