35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Boziu mi chodzi o to,zę może jednak owulka była póżniej niż wszystkie znaki wskazują na to a ja wziełąm Dupka i mogłam własnie te owulke niechcący sobie zachamować a progesteron jest bardzo niski.
Caffe a ja widząć już rożne tu ciaze na ovu mam wielka nadzieję,ze to plamienie jednak nie przeszkodzi w utrzymaniu ciąży, wierze w to z calego serca
Ja to już nawet nic nie czytam, nigdzie nie zaglądam, bo wiem, że nie ma reguł. Ale ja już wiarę prawie straciłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 16:15
szczęśliwa 2, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:może i lepiej ,że nie czytasz ja jak cos poczytam to mam wszelkie możliwe komplikacje
chyba wypada tylko czekać
gdzieś czytałam że każda ciąza już na poczatku ma wszystko zapisane co bedzie
może cos w tym jest
tak czy siak wspieram Cięszczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa jak po takim skoku możesz być przed owulką? A nawet gdyby - to ostatecznie ten cykl będzie w plecy.....Bardziej jednak wydaje mi się, że masz po prostu słaby progesteron w 2 fazie - bo tak też było poprzednio. Po owulce też miałaś słaby wynik, a skok tempki był. Więc ja bym zwiększyła dawkę - tak jak zalecił lekarz - żeby wspomóc ciałko żółte, a nie spekulowała, że dupek Ci zablokował owulkę....
Jaki masz wynik tego progesteronu?Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:inessa jak po takim skoku możesz być przed owulką? A nawet gdyby - to ostatecznie ten cykl będzie w plecy.....Bardziej jednak wydaje mi się, że masz po prostu słaby progesteron w 2 fazie - bo tak też było poprzednio. Po owulce też miałaś słaby wynik, a skok tempki był. Więc ja bym zwiększyła dawkę - tak jak zalecił lekarz - żeby wspomóc ciałko żółte, a nie spekulowała, że dupek Ci zablokował owulkę....
Jaki masz wynik tego progesteronu?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ja mam tego progesteronu 0,74 ng/ml a to ewidentnie wskazuje,ze owulka teraz jest albo co dopiero była wg tego co mam napisane na wyniku.
Andzia ja nie mam gdzie skoczyć na USG tym bardziej,ze jest piątek popołudnie.Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
a jak Ty to Andziu mi obliczyłaś?
Bo ja zwykle mam 16-17 dc...
no chyba, że po wielkości jajca - w 11dc miało 1,75, więc wypada, że dziś około 22,5 - no ale widzisz franca nie chce pęknąć
może jutro
. We wtorek pójdę do ginki, to mi powie - co tam w tym moim brzuchu się dzieje...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
o kurcze 0,74 - to bezowulacyjny chyba Inneska...jesteś po skoku - nie wydaje mi się, że jeszcze będziesz mieć kolejny skok.....Ja tak miałam kiedys - tempka mi skoczyła, ale pękło puste jajo i progesteron też miałam bardzo niski....
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:a jak Ty to Andziu mi obliczyłaś?
Bo ja zwykle mam 16-17 dc...
no chyba, że po wielkości jajca - w 11dc miało 1,75, więc wypada, że dziś około 22,5 - no ale widzisz franca nie chce pęknąć
może jutro
. We wtorek pójdę do ginki, to mi powie - co tam w tym moim brzuchu się dzieje...
No właśnie po wielkości ,bo mi rosną 2 mm na dzień,czyli jak ma 22,5 to powinno pękac.Ale mi zawsze w dzień owulki tempka spada do 36,2-36,3 też tak masz ?Bo jak nie to może akurat masz tą owulkę ale tak cichaczem.
Ja po wielkości mojego brzucha to powiedziałabym ,że będę ją miała w nocy,ale może to przez te dwa pęcherzyki.Też idę we wtorek do ginki hahaha.Może będziemy razem w ciaży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!caffe, malgos741, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:No właśnie po wielkości ,bo mi rosną 2 mm na dzień,czyli jak ma 22,5 to powinno pękac.Ale mi zawsze w dzień owulki tempka spada do 36,2-36,3 też tak masz ?Bo jak nie to może akurat masz tą owulkę ale tak cichaczem.
Ja po wielkości mojego brzucha to powiedziałabym ,że będę ją miała w nocy,ale może to przez te dwa pęcherzyki.Też idę we wtorek do ginki hahaha.Może będziemy razem w ciaży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo jeśli matematycznie coś Ci nie wyjdzie, to zastosujesz księgowość kreatywną (przewidywania po oględzinach brzucha)