X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Andzia ja jeszcze! Przeciez bujam sie z tymi moimi jajami i musze wiedziec czy mi pekly. Ja ide w poniedzialek. Prosze mnie koniecznie dopisac do listy jajowo-technicznej.
    Andzia33 wrote:
    No to kochanieńkie mamy takie zestawienie;

Bozia we wtorek gin
    Andzia we wtorek gin
    Malgoś741 w środę gin

Kto jeszcze się wybiera na przegląd jajowo -techniczny?

bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, cholera, wierzę w Ciebie, musi się udać, no bo komu ma się udać jak nie Tobie!

Miśku, witaj w gronie, pocierpisz troszkę ale może za to np na wadze będzie troszkę mniej :-)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z dojrzewającymi jajcami - działajcie, pamiętajcie NIGDY NIC NIE WIADOMO ;-)

caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Cafe a jak ty się czujesz? <3
    Olenka trzymaj się skarbie <3
    Psychicznie to dzisiaj... wujowo :/

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Andzia dawaj dawaj bo ja chcę równo z tobą ;-)
    To zaproś Andzię na imprezę ;)

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, cholera, wierzę w Ciebie, musi się udać, no bo komu ma się udać jak nie Tobie!

Miśku, witaj w gronie, pocierpisz troszkę ale może za to np na wadze będzie troszkę mniej :-)
    Wszyscy wierzą, a ja już w sumie teraz najmniej. Mam dzisiaj jakiegoś doła. leżę i jest zamiast lepiej to gorzej. Tak naprawdę to wcale nie wiem czy jest jeszcze co ratować.

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ja też tą niepewność bardzo źle znosiłam. Dlatego - sama - zrobiłam betę. Wolałam jasną sytuację niż oczekiwanie nie wiadomo na co.
    Tylko u mnie usg było już na wstępie fatalne.

Wydaje mi się że ty za wcześnie się poddałaś. Plamienie, czy nawet krwawienie może mieć bardzo dużo przyczyn. I naprawdę nie oznacza niepowodzenia. I najczęściej jeżeli ma oznaczać poronienie, to nie trwa tygodniami, tylko to jest w miare krótka piłka - niestety. WIęc każdy dzień do przodu jest na wazą korzyść.

Pamiętam.

caffe, grosza, malgos741, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja do was zaglądam, pamiętam o was, ale zdecydowanie nie nadązam czytać wszystkiego czy odpisywać.

Jestem jeszcze bardzo słąba, a w robocie wszystko się sypie, wiec musze po mału nadganiać. Mam nadzieję, ze mi wybaczycie :)

caffe, pepapig, polarmiś, malgos741, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    Caffe ja też tą niepewność bardzo źle znosiłam. Dlatego - sama - zrobiłam betę. Wolałam jasną sytuację niż oczekiwanie nie wiadomo na co.
    Tylko u mnie usg było już na wstępie fatalne.

Wydaje mi się że ty za wcześnie się poddałaś. Plamienie, czy nawet krwawienie może mieć bardzo dużo przyczyn. I naprawdę nie oznacza niepowodzenia. I najczęściej jeżeli ma oznaczać poronienie, to nie trwa tygodniami, tylko to jest w miare krótka piłka - niestety. WIęc każdy dzień do przodu jest na wazą korzyść.

Pamiętam.
    Wiem Nati :) Ale wiesz, jak się stoi z boku to sprawy inaczej wyglądają. A skoro nie ma ostatecznego bumu, to ja nie chcę latać i robić badań, skoro jestem w kontakcie z lekarzem. Kazał mi leżeć, leżeć i się modlić, więc nie ryzykuję przemieszczania się. Jak ma być koniec to i tak będzie.

Nati74, grosza, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Caffe, ty wiesz, że ja dokładnie wiem co czujesz :( ALe wiem też, że gdy mi brakuje nadziei to jest potrzebny ktoś, kto wierzy mimo wszystko.

I ja wierzę, i mam tą nadzieję za ciebie :) I będę ją mieć do - szczęśliwego mam nadzieję - końca :) Bo nadzieja umiera ostatnia. A poza tym naprawdę wierzę, że Twoja sytuacja jak najbardziej do tej nadziei skłania :)

pepapig, caffe, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę że Nati dobrze pisze,trzeba wierzyć że będzie dobrze .Z drugiej jednak strony my po stracie zawsze jakiś strach w sobie mamy.Ja od niedzieli zaczynam clo i też nie wiem jak na mnie podziała boję się torbieli. Moja gin nic mi nie mówiła o podglądaniu i muszę do niej w poniedziałek zadzwonić bo nie daje mi to spokoju. Dziewczyny nie wiem też czy dalej mam brać castagnus bo ostatnio biorę i trochę mniejszy wku...ek przed @.

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    Wiem Caffe, ty wiesz, że ja dokładnie wiem co czujesz :( ALe wiem też, że gdy mi brakuje nadziei to jest potrzebny ktoś, kto wierzy mimo wszystko.

I ja wierzę, i mam tą nadzieję za ciebie :) I będę ją mieć do - szczęśliwego mam nadzieję - końca :) Bo nadzieja umiera ostatnia. A poza tym naprawdę wierzę, że Twoja sytuacja jak najbardziej do tej nadziei skłania :)
    Kochana jesteś, dziękuję Ci za tę wiarę <3 <3 <3

Nati74, polarmiś, Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    myślę że Nati dobrze pisze,trzeba wierzyć że będzie dobrze .Z drugiej jednak strony my po stracie zawsze jakiś strach w sobie mamy.Ja od niedzieli zaczynam clo i też nie wiem jak na mnie podziała boję się torbieli. Moja gin nic mi nie mówiła o podglądaniu i muszę do niej w poniedziałek zadzwonić bo nie daje mi to spokoju. Dziewczyny nie wiem też czy dalej mam brać castagnus bo ostatnio biorę i trochę mniejszy wku...ek przed @.
    Strata dodatkowo uwrażliwia, a nawet przewrażliwia kobietę.

Ja bym nie brała castagnusa przy clo zeby nie przedobrzyć

Nati74, malgos741, Lucky, Andzia33, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerkam tu do Was ale działam z komórki to denerwujące:-\ ostatnio coś marnie z moimi <3 dzisiaj aż drineczka se czasnęłam jakaś taka spięta jestem...Mój sie za mnie nie bierze...musze brać sprawe w swoje ręce....każdy w swoją strone hehe... Nowy cykl pora rozkręcić serduszkami.

caffe, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o przegląd podwozia - to ja miałam iść we wtorek na moją długo oczekiwaną wizytę, ale @ jest już blisko i z wizyty będzie wielka duuu... Będę próbowała przesunąć, bo kolejne dwa miesiące oczekiwania są ponad moje siły :(

caffe, malgos741, Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia00 - no cóż - każda z nas przez to przechodzi...:) może za wcześnie na test..a może w kolejnym cyklu coś wyjdzie...:)

mango.....z tego co pamiętam - miałaś omówiony dodatkowy termin na początek listopada....nie kombinuj kobieto i idź do lekarza tego, czy innego - który będzie miał wcześniejszy termin. Miałaś porobić badania na początku cyklu - to teraz będziesz mieć jakby co okazję i z badania do gina mykaj....

caffe, Lucky, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie dziewczyny przyjechala do mnie (a raczej do mojego synka)synowa (chuda zmija) z dzieckiem (dosc dobrze odrzywionym),dzieciak ryczy co najmniej 2 godz.dziennie tak bez powodu(a z tego powodu ja nie moge uzadzac sobie poobiedniej siesty)wiec mnie nerwy ponosza.No i co przychodzi do mnie ten maly lobuziak(zwany dlalej Michalkiem 2 lata i 9 miesiec)i mowi "omi oc ,juz estem aplmnialas(w przetlumaczeniu na nasze babcia chodz ,juz jestem zapomnialas))Rozbraja mnie calkowicie ,teraz spi ,a omi nachlala sie wina i tez idzie spac.To tyle z zycia z malym Michalkiem .P.s jego tata duzy Michal tez daje popalic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 23:02

Nati74, caffe, Lucky, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no on wstal i chce mleka,nie daje rady,dzieki Bogu mam jeszcze winko;-)

grosza, caffe, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety Boziu, ale ten drugi termin to początek grudnia :( Będę próbowała jeszcze przesunąć ten termin, ale jeżeli się nie uda to zastanawiam się nad sensem robienia badań w tym cyklu. Może lepiej w następnym i iść z bieżącymi wynikami, a nie tymi z poprzedniego cylku.
    Bozia3 wrote:
    mango.....z tego co pamiętam - miałaś omówiony dodatkowy termin na początek listopada....nie kombinuj kobieto i idź do lekarza tego, czy innego - który będzie miał wcześniejszy termin. Miałaś porobić badania na początku cyklu - to teraz będziesz mieć jakby co okazję i z badania do gina mykaj....

polarmiś, caffe, Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miłej soboty
    pamiętam o was, ale zdecydowanie nie nadążam pisać tyle ile bym chciała ale czytam wszystko :)

caffe, Bursztyn, Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
‹‹ 1539 1540 1541 1542 1543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ