35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CZESC,JESTEM NOWA -PRZYGARNIECIE MNIE???
MAM 42 lata i okazalo sie ze jestem w ciazy-troche pozno ale widze ze i tu sa takie mamuski
mam taki problem,kiedy bylam u gin ciąża byla za mala i nigdzie jej nie bylo,tylko w jajniku pęcherzyk/podobno to slad po zaplodnieniu/,testy wyszly pozytywnie,beta 771,mam czekac 2 tygodnie z czego jeden minal w ogromnym stresie.Caly czas plamilam a teraz juz to jest krew,obawiam sie ze lekarz mial racje i to ciąża obumarla albo sie nie zagniezdzila tym bardziej ze wogole nie wymiotuje a piersi staly sie prawie normalne i wogole nie bola, wedlug mnie to hcg spada i nic z tego......biore duphaston i no-spe wczoraj jakis mialam kryzys dzisiaj sie dobrze czuje i nawet brzuch nie boli tylko zawroty w glowie, zaraz wracam do łózka tylko szukam ciagle w tym internecie wiadomosci i juz mam tak nabita glowe ze oszaleje zaraz,ciąża nas troche zaskoczyla ale cieszymy sie bardzo i chcialabym zeby bylo dobrze, czy mialyscie podobny przypadek??? wedlug mnie to rozpoczal sie 6 tydzien od zaplodnienia okolo 14-15 wrzesnia,w poprzednich ciazach rzygalam jak przyslowiowy kot a tu nic....boje sie ze ono nie zyjeco myslicie o tym???Andzia33, polarmiś, bliska77, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
PANI-WIOSNA -
Witaj Pani wiosno!
A czy badałaś betę dwukrotnie?
Bo piszesz ,że ma 771.ale czy rośnie,czy spada?
Dzisiaj jest mało dziewczyn ,ale pewnie coś Ci doradzą!
Leż i myśl pozytywnie a powinno byc dobrze!bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
narazie nie mam isc w czwartek bo mam L-4, ale chyba nie wytrzymam i pojde w poniedzialek Te 3 dni to chyba bez roznicy a ja sie tak denerwuje,mowila mi gin ze bete powtorzymy ale narazie chyba czekac na usg,powinno juz byc widac prawda?LEZE i pije od wczoraj nagietek ponoc pomaga utrzymac ciąze
Andzia33 lubi tę wiadomość
PANI-WIOSNA -
PANI-WIOSNA wrote:narazie nie mam isc w czwartek bo mam L-4, ale chyba nie wytrzymam i pojde w poniedzialek Te 3 dni to chyba bez roznicy a ja sie tak denerwuje,mowila mi gin ze bete powtorzymy ale narazie chyba czekac na usg,powinno juz byc widac prawda?LEZE i pije od wczoraj nagietek ponoc pomaga utrzymac ciąze
A w którym dniu po owu robiłaś betę i byłaś na usg?
Plamisz skrzepami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 13:40
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie,a ja od niedzieli chorująca na stanie podgorączkowym i temp,więc tempka na wykresie też świrująca.Gardło boli i od wczoraja na antybiotyku jestem,bo mam ponoć angine.
Pozatym mam jakiegoś doła też,bo nawet mi się nie chce iść sprawdzić jak tam moje jajeczkaAndzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe
mysle ze w granicach niecalych 5 tygodni,moze 5 od owulacji ale w macicy nic nie bylo tylko pogrubione endometrium/chyba tak sie to nazywa/,lekarz sugerowal ze owszem doszlo do zaplodnienia ale obumarlo, to bylo 17, a 18 zrobilam bete wynik 771 wiec pasuje,ale juz 3 dni krwawie hmmm i piersi przestaly bolec wątpie ze to przypadekPANI-WIOSNA -
o jeszcze raz ja czy plamie skrzepami? to sa malutenkie skrzepiki jak czasem przy okresie i krwi malo podczas korzystania z toalety ,tak generalnie to jak leze to nic sie nie dziej tylko pobolewanie w podbrzuszu
bliska77 lubi tę wiadomość
PANI-WIOSNA -
OK dziewczyny - to ja Wasza maruda. Decyzja zapadła zrobię w poniedziałek (mój 3dc) podstawowe badania - LH, FSH, estradiol, prolaktynę i progesteron. Mam nadzieję,że niczego nie pomyliłam. Nie pamiętam tylko czy to się robi koniecznie na czczo???????
No, a we wtorek ginWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 14:45
malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnytrudno powiedzieć, jeśli do jutra się nie wyjaśni to zrób betę koniecznie. to może być poronienie lub poronienie-zagrażające. u mnie nic się nie działo, ale ja sprawdzałam betę i ona w 7 tygodniu spadła, odstawiłam progesteron i po dwóch dniach wszystko ze mnie wyszło.
-
nick nieaktualnyMango wrote:OK dziewczyny - to ja Wasza maruda. Decyzja zapadła zrobię w poniedziałek (mój 3dc) podstawowe badania - LH, FSH, estradiol, prolaktynę i progesteron. Mam nadzieję,że niczego nie pomyliłam. Nie pamiętam tylko czy to się robi koniecznie na czczo???????
No, a we wtorek ginbliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:OK dziewczyny - to ja Wasza maruda. Decyzja zapadła zrobię w poniedziałek (mój 3dc) podstawowe badania - LH, FSH, estradiol, prolaktynę i progesteron. Mam nadzieję,że niczego nie pomyliłam. Nie pamiętam tylko czy to się robi koniecznie na czczo???????
No, a we wtorek ginJa już nie pamiętam, czy na czczo, czy nie...najlepiej zrób na czczo na wszelki wypadek i w takim laboratorium, w którym wyniki będziesz mieć na drugi dzień rano - może nawet mailowo (ja z takiego laboratorium korzystam) - żebyś miała z czym iść do ginki..
I głowa do góry - złap byka za rogi...
bliska77, pepapig, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny