WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia co myślisz o tej mojej owulce,była,czy będzie?

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może Mango po prostu się boi? Takie podejście bym zrozumiała, ale nie iść bo okres:-@

Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 26 października 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZESC,JESTEM NOWA -PRZYGARNIECIE MNIE???
    MAM 42 lata i okazalo sie ze jestem w ciazy-troche pozno ale widze ze i tu sa takie mamuski :)
    mam taki problem,kiedy bylam u gin ciąża byla za mala i nigdzie jej nie bylo,tylko w jajniku pęcherzyk/podobno to slad po zaplodnieniu/,testy wyszly pozytywnie,beta 771,mam czekac 2 tygodnie z czego jeden minal w ogromnym stresie.Caly czas plamilam a teraz juz to jest krew,obawiam sie ze lekarz mial racje i to ciąża obumarla albo sie nie zagniezdzila tym bardziej ze wogole nie wymiotuje a piersi staly sie prawie normalne i wogole nie bola, wedlug mnie to hcg spada i nic z tego......biore duphaston i no-spe wczoraj jakis mialam kryzys dzisiaj sie dobrze czuje i nawet brzuch nie boli tylko zawroty w glowie, zaraz wracam do łózka tylko szukam ciagle w tym internecie wiadomosci i juz mam tak nabita glowe ze oszaleje zaraz,ciąża nas troche zaskoczyla ale cieszymy sie bardzo i chcialabym zeby bylo dobrze, czy mialyscie podobny przypadek??? wedlug mnie to rozpoczal sie 6 tydzien od zaplodnienia okolo 14-15 wrzesnia,w poprzednich ciazach rzygalam jak przyslowiowy kot a tu nic....boje sie ze ono nie zyjeco myslicie o tym???

Andzia33, polarmiś, bliska77, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

PANI-WIOSNA
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Pani wiosno!

A czy badałaś betę dwukrotnie?
    Bo piszesz ,że ma 771.ale czy rośnie,czy spada?

Dzisiaj jest mało dziewczyn ,ale pewnie coś Ci doradzą!
    Leż i myśl pozytywnie a powinno byc dobrze!

bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boję to mało powiedziane :(
    polarmiś wrote:
    a może Mango po prostu się boi? Takie podejście bym zrozumiała, ale nie iść bo okres:-@

Andzia33, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 26 października 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    narazie nie mam isc w czwartek bo mam L-4, ale chyba nie wytrzymam i pojde w poniedzialek Te 3 dni to chyba bez roznicy a ja sie tak denerwuje,mowila mi gin ze bete powtorzymy ale narazie chyba czekac na usg,powinno juz byc widac prawda?LEZE i pije od wczoraj nagietek ponoc pomaga utrzymac ciąze

Andzia33 lubi tę wiadomość

PANI-WIOSNA
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango ,ale lepiej znac wroga,ńiż błądzic po omacku.Idż,sprawdzisz co nie tak i szybciej osiągniesz cel!

Mango, polarmiś lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PANI-WIOSNA wrote:
    narazie nie mam isc w czwartek bo mam L-4, ale chyba nie wytrzymam i pojde w poniedzialek Te 3 dni to chyba bez roznicy a ja sie tak denerwuje,mowila mi gin ze bete powtorzymy ale narazie chyba czekac na usg,powinno juz byc widac prawda?LEZE i pije od wczoraj nagietek ponoc pomaga utrzymac ciąze
    Szkoda, że nie zrobiłaś bety w odstępie jednego - dwóch dni. Byłoby widać czy przyrasta.

A w którym dniu po owu robiłaś betę i byłaś na usg?

Plamisz skrzepami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 13:40

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,a ja od niedzieli chorująca na stanie podgorączkowym i temp,więc tempka na wykresie też świrująca.Gardło boli i od wczoraja na antybiotyku jestem,bo mam ponoć angine.
    Pozatym mam jakiegoś doła też,bo nawet mi się nie chce iść sprawdzić jak tam moje jajeczka :(

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie wykres I 0heart.gifMy Husband jakie niskie tempki a jest zielono!

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Anna mnie też coś bierze,mam nadzieję,że do pon minie.Zdrowiej szybko!

malgos741 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 26 października 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe
    mysle ze w granicach niecalych 5 tygodni,moze 5 od owulacji ale w macicy nic nie bylo tylko pogrubione endometrium/chyba tak sie to nazywa/,lekarz sugerowal ze owszem doszlo do zaplodnienia ale obumarlo, to bylo 17, a 18 zrobilam bete wynik 771 wiec pasuje,ale juz 3 dni krwawie hmmm i piersi przestaly bolec wątpie ze to przypadek

PANI-WIOSNA
  • PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 26 października 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeszcze raz ja czy plamie skrzepami? to sa malutenkie skrzepiki jak czasem przy okresie i krwi malo podczas korzystania z toalety ,tak generalnie to jak leze to nic sie nie dziej tylko pobolewanie w podbrzuszu

bliska77 lubi tę wiadomość

PANI-WIOSNA
  • Mango Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OK dziewczyny - to ja Wasza maruda. Decyzja zapadła zrobię w poniedziałek (mój 3dc) podstawowe badania - LH, FSH, estradiol, prolaktynę i progesteron. Mam nadzieję,że niczego nie pomyliłam. Nie pamiętam tylko czy to się robi koniecznie na czczo???????
    No, a we wtorek gin ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 14:45

malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trudno powiedzieć, jeśli do jutra się nie wyjaśni to zrób betę koniecznie. to może być poronienie lub poronienie-zagrażające. u mnie nic się nie działo, ale ja sprawdzałam betę i ona w 7 tygodniu spadła, odstawiłam progesteron i po dwóch dniach wszystko ze mnie wyszło.

• PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 26 października 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy prostregon to duphaston?

PANI-WIOSNA
  • PANI-WIOSNA Znajoma

Wysłany: 26 października 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś a mialas usg? i czy bylo juz cos widac?

PANI-WIOSNA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    OK dziewczyny - to ja Wasza maruda. Decyzja zapadła zrobię w poniedziałek (mój 3dc) podstawowe badania - LH, FSH, estradiol, prolaktynę i progesteron. Mam nadzieję,że niczego nie pomyliłam. Nie pamiętam tylko czy to się robi koniecznie na czczo???????
    No, a we wtorek gin ;)
    Zrób jeszcze hormony tarczycy. Hormonów nie trzeba robić na czczo ale nie zaszkodzi jak będziesz.

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No, a we wtorek gin ;)
    Mango i to mi się podoba...:) Ja już nie pamiętam, czy na czczo, czy nie...najlepiej zrób na czczo na wszelki wypadek i w takim laboratorium, w którym wyniki będziesz mieć na drugi dzień rano - może nawet mailowo (ja z takiego laboratorium korzystam) - żebyś miała z czym iść do ginki..:) I głowa do góry - złap byka za rogi...:)

bliska77, pepapig, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PANI-WIOSNA wrote:
    czy prostregon to duphaston?
    tak duphaston to syntetyczny progesteron. Miałam USG, był zarodek, musiałabym wrócić do swoich zapisków ile miał w jakim dniu, ale był malutki.

bliska77 lubi tę wiadomość

‹‹ 1541 1542 1543 1544 1545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ