35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMango wrote:No niestety Boziu, ale ten drugi termin to początek grudnia
Będę próbowała jeszcze przesunąć ten termin, ale jeżeli się nie uda to zastanawiam się nad sensem robienia badań w tym cyklu. Może lepiej w następnym i iść z bieżącymi wynikami, a nie tymi z poprzedniego cylku.
caffe, malgos741, Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja też od 7.00 już spać nie mogę, ale zdecydowanie kot zakomunikował, że pora już wstawaćLeżę więc (nic nowego) i oglądam tv.
Miłego dnia Wam życzęBursztyn, malgos741, Lucky, Andzia33, gosia7122, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
czesc Dziewczynki
ja tez musialam sie zwlec, chociaz ciemno jeszcze...musze pod prysznic sie udac i sniadanie jeszcze zjesc, ale wczesniej do Was oczywiscie zajrzec. A potem na kurs do samego wieczora, i jak wroce do domu znow bedzie ciemno
Caffe jak sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 08:27
malgos741, Lucky, caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
No wŁaśnie o ten okres
Jakoś mi to nie pasuje
polarmiś wrote:Mongo ale nie rozumiem co stoi na przeszkodzie bys poszla go gin w czesie okresu? W czasie okresu robia normalne badania i usg rowniez - nie ma przeciwskazan , wiec o co chodzi?Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Ja też się witam, po 3,5 godz snu i muszę jeszcze lecieć do pracy ale dziś króciutko do 15.50 a później mała drzemka by nadgonić sen. Impreza udana, no i zastrzyk zrobiony. Lecę kochaniutkie do wieczorka
Bursztyn, Lucky, caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
witam
też nie nadążam
Cafe jak się czujesz?
Mango trzymam kciuki żeby te wizyty były niepotrzebne, tzn żebyś już poszła kartę ciążową zakładać a nie te przeglądy robić
Misiu - może za wcześnie?
mnie na koniec infekcji wywaliło opryszczkę na pół paszczyteraz M dycha na maxa, a już był zdrowszy, co za jesień
pozdrawiam wszystkie dziewczyny
Pando dzięki za wyjaśnienia, ja też czekam na moje bliźniaki! mogą być listopadowe
zaczęłam nowy cykl z Clo i luteiną
castagnus nie przeszkadza w braniu Clo, nie ma mowy o przestymulowaniu, bo castagnus to taki naturalny bromergon, więc tylko kontroluje prolaktynęcaffe, Andzia33, gosia7122, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem, ze masz rację Miśku
Postaram się to przetrawić i pójść, bo mam dość tego oczekiwania i rozczarowań
polarmiś wrote:Mango lekarzowi to nie preszkadza i to naturalna rzecz a szkoda stracic ta wizyte.caffe, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Andzia33 wrote:Bozia ja zawsze mam duży spadek przed owulką i potem hop do góry i od zrobienia hsg w tym czasie mam plamienia takie mini w śluzie,więc jestem w stanie dokładnie powiedziec kiedy mam.
Witajcie kobietki u mnie piękny słoneczny dzień
No i przechwaliłam swoją wiedzę na temat swojego cyklu.
Dzisiaj już całkowicie zgłupiałam i nic nie wiem
Owulka powinna byc w pon
w czwartek pęcherzyki miały 15,2 i 12,7 i normalnie rosną 2 mm na dzień ,ale jestem troche przeziębiona i od tego cyklu ,biorę zestaw witamin ,no i są dwa wyjścia ,albo je tak podrasowałam ,że pękły w czw -pt[wieczorem plamienie],albo od przeziębienia mi tylko tempka wzrosła a one jeszcze nie pękły.Tylko kiedy mam wziąc luteinę?
Do ginki idę we wtorek,nie ma jej dzisiaj ,ani jutro w szpitalu i nie mogę iśc na usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 11:26
caffe, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Mango wrote:No wŁaśnie o ten okres
Jakoś mi to nie pasuje
Powinnaś już mieć zrobione wszystkie badania - a wiesz, jakie trzebab zrobić i nawet z @ pójść na konsultacje. Samo badanie ginekologiczne i tak nic nie wskaże zanadto - a gdybyś poszła na wizytę z wykresami, badaniami i wynikami Twojego M,- lekarz by już dużo wiedział....
Tak to wygląda od mojej strony - może się mylę...
Andzia33, Mango, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:witam
mnie na koniec infekcji wywaliło opryszczkę na pół paszczyteraz M dycha na maxa, a już był zdrowszy, co za jesień
przeczytałam : "teraz M dyma na maxa" - chyba powinnam już zacząć jakieś leczenie...Andzia33, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość