35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia, u mnie to nie jest szybko, bo ja mam dzisiaj 16 dc a zazwyczaj skok mialam w 11 dc. Przez to CLO mi sie przesunelo, o ile w ogole ta owulka byla, a nie tylko taka zmyła;-)
tez rozwazam pojscie dzisiaj do ginki, tylko juz mi glupio chodzic tak czesto.
Andzia33 wrote:To super ! szybko Ci skacze,a może dzisiaj idż do tej ginki?Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Misia, co to znaczy ze "owulacja". Zamiast wyniku napisali Ci "owulacja"? Czy Twoj wynik pasuje do okresu okoloowulacyjnego?
misia00 wrote:Witam kolezanki,milego dzionka zycze
Bylam dzis w przychodni odebrac wynik z progesteronu a tu niespodzianka,na wyniku napisane -owulacja,zalamalam sie i szczerze mowiac zglupialam.Robilam testy owulacyjne i jak byk byl dodatni w 13 dc,sluz rowniez wrecz idealny byl w dniach plodnych,test na progesteron robilam w 21dc czyli tydzien po owulce,a wtedy sluz mialam jak woda z kranu i tak mam do teraz.Przytulalismy sie caly tydzien przed owulacja wiec niestety ten cykl stracony bo biedne plemniki nie maja szans przezyc tygodnia.Szkoda,ale coz takie zycie,dzis powinien byc pierwszy dzien nowego cyklu,@ jeszcze nie przyszla ale z pewnoscia sie pojawi
Macie jakies teorie dziewczyny na ta sytuacje ?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Misia moim zdaniem miałaś owulkę w 10 dniu i wtedy też były serca więc trzeba czekac na efekty zielone.Nie rozumiem jak Ci napisali ,że owulka,a jaki miałaś ten progesteron?
Może tam było ,że owulacja potwierdzona?misia00 lubi tę wiadomość
Andzia33 -
sjoanka wrote:Przejazdem?
Nie ma co tu ogladac.
Ja uwielbiam stare miasta, zabytkowe waskie uliczki, moglabym mieszkac w takim otoczonym murami obronnymi a wyladowalam w calkiem nowym miescie bez zabytkow.
Co was sklonilo do wyjazdu? Kryzys?
Nie kryzys, moj maz mial bardzo dobra prace, ja- roznie, ale chcielismy sprobowac czegos nowego. UK daje ogromne mozliwosci, pracy, rozwoju, system maja rowniez sprzyjajacy- nie to samo co w Italii, jedynym mankamentem jest tylko pogoda. Nie wykluczamy powrotu do Wloch, ale mysle ze ciezko byloby sie na nowo przyzwyczaic do koszmarnej biurokracji, korupcji i wszechpanujacego nepotyzmu. Kocham Wlochy, ale nie da sie nie zauwazyc jak ten kraj sie pograza. Natomiast wakacje prawie zawsze spedzamy we Wloszech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 13:10
Andzia33, sjoanka, megan8 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Andzia, u mnie to nie jest szybko, bo ja mam dzisiaj 16 dc a zazwyczaj skok mialam w 11 dc. Przez to CLO mi sie przesunelo, o ile w ogole ta owulka byla, a nie tylko taka zmyła;-)
tez rozwazam pojscie dzisiaj do ginki, tylko juz mi glupio chodzic tak czesto.
Nie chodziło mi o dzień cyklu,tylko o to ,że jeżeli miałaś ją w nocy ,to już tempka wzrosła,mi czasami rośnie dopiero po 2-3 dniach.Moim zdaniem warto iśc dzisiaj,bo jeżeli by nie pękły a tempka rośnie,czyli rośnie poziom progesteronu to zachamuje pęknięcie samoistne i wtedy może da Ci pregnyl.Andzia33 -
misia00 wrote:Witam kolezanki,milego dzionka zycze
Bylam dzis w przychodni odebrac wynik z progesteronu a tu niespodzianka,na wyniku napisane -owulacja,zalamalam sie i szczerze mowiac zglupialam.Robilam testy owulacyjne i jak byk byl dodatni w 13 dc,sluz rowniez wrecz idealny byl w dniach plodnych,test na progesteron robilam w 21dc czyli tydzien po owulce,a wtedy sluz mialam jak woda z kranu i tak mam do teraz.Przytulalismy sie caly tydzien przed owulacja wiec niestety ten cykl stracony bo biedne plemniki nie maja szans przezyc tygodnia.Szkoda,ale coz takie zycie,dzis powinien byc pierwszy dzien nowego cyklu,@ jeszcze nie przyszla ale z pewnoscia sie pojawi
Macie jakies teorie dziewczyny na ta sytuacje ?
Jaki masz wynik progesteronu?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Powiem szczerze Misia, ze cos kombinuja w tej Irlandii. Jak na podstawie poziomu progesteronu mozna powiedziec kiedy dokladnie, w jakim dniu byla owulka?! Owszem odpowiedni poziom progesteronu moze jedynie potwierdzic ze owulka kiedys tam byla ale nie powie nigdy w ktorym dniu, dziwne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 13:51
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
misia00 wrote:No i o to chodzi dziewczyny,troche czytalam na ten temat i dlatego zbaranialam jak ona mi zaserwowala taka odpowiedz,tym bardziej ze sluz mialam plodny w czasie plodnym tak jak powinien byc,a w momencie robienia badania czyli tydz temu dokladnie byl jak wodnisty jak woda z kranu,zalamia czlowieka i tyle,cale szczescie ze wy tu jestescie dziewczynki,bardzo dziekuje za slowa otuchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 14:02
-
misia00 wrote:No niby tak,masz racje,sama nie wiem co o tym sadzic bo ten wodnisty sluz utrzymuje mi sie caly czas az do teraz,a dzis powinnam dostac @ i jak tu cos przewidziec,jedyne to czekac czy przyjdzie czy nie
misia00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny