X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Olenko, przyznam sie ze pomyslalam to samo co Bozia patrzac na Twoja temp.
    Moze warto sprawdzic. Sama zdeccydyjesz. Ciesze sie ze czujesz sie lepiej. Przesylam buziaka pocieszyciela <3

Inessa,mam nadzieje ze Twoj tesc z tego wyjdzie. A Ty dbaj o siebie, regeneruj sie i nabieraj sil, bo beda Ci potrzebne, serduszkowanie wymaga troche energii ;)

Panda, daj znac jak wrocisz z wloczegi ;)

Malgos, udanej imprezy.

W sobote zaczynam kurs psychoterapii, do stycznia bede miala wyjete wszystkie weekendy. No trudno.
    Zycze Wam slonecznego dnia, bo u mnie na taki nie ma co liczyc.

inessa, Olena, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Zaczelam to czytac dokladniej na temat sluzu i wiesz Bursztynku co mi przyszlo do glowy? moja bliska kolezanka ma blizniaki: chlopca i dziewczynke. I jak to u niej bylo ze sluzem, date wspolzycia itd? Mnie sie wydaje ze tak naprawde to wszystko zalezy od szczescia. Miliony plemniczkow gonia do jaja przeciez....
    no rzeczywiscie, nie pomyslalam o parce blizniakow :) Tajemnicza sprawa...a cala reszta to tylko hipotezy, tak tez byc moze... :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, pozostaje tylko zastosowac sie do Kalendarza Ksiezycowego Bozi :)
    co mam zamiar uczynic w nastepnym cyklu, jesli bedzie owulacyjny.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 11:46

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie cale to planowanie płci jest hipoteza....kalendarz ksiezycowy musze polecic mojemu M bo on uwielbia takie rzeczy,a ja sie zdam na regularne: milosc.gif

Andzia33, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko, strasznie ci wspolczuje, bo widze za na jedna osobe spadlo tak wiele....obserwuje ten swiat od zeszlego roku pod katem nieszczesc przypadajacych na 1 osobe i widze ze karty nie sa rozdawane po rowno....

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wystarczy jak mam dola ze was poczytam i juz mi przechodzi!

A jeszcze te pomoce graficzne takie wymowne. ;)

Poczytalam troche na innym forum jak sie dziewczyny chwalily brzuszkami ciazowymi i sie zaczelo - fontanna polaczona z syrena.
    I dol taki ze moglabym w Australii wyladowac.

No ale od czego wy i czekolada. ;)

polarmiś, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Inesko, strasznie ci wspolczuje, bo widze za na jedna osobe spadlo tak wiele....obserwuje ten swiat od zeszlego roku pod katem nieszczesc przypadajacych na 1 osobe i widze ze karty nie sa rozdawane po rowno....
    ale tez udowodnione jest matematycznie, ze nie moze tak trwac wiecznie, wiec mysle ze teraz zacznie sie dobra passa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 12:14

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sjoanka, jesli dobrze pamietam to pisalas ze mieszkasz w Italii, gdzie konkretnie? Jesli to nie tajemnica oczywiscie. Pytam, poniewaz mieszkalam w Mediolanie ponad 11 lat, moj maz tez jest Mediolanczykiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 12:14

Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam niedaleko Rzymu w Latinie.
    Moj maz jest miejscowy. ;)

Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko prawa strona jest wiekszym obciazeniem dla organizmu - ma tylko dwa platy plucne. Chyba ze zrobilam oszczednosciowy zabieg- ale to i tak kiepsko. Moj tesc mial zabieg na lewym plucu,wycieli srodkowy plat. Ale nie przestal kopcic i zmarl 4 lata pozniej..

inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - a wy gdzie teraz jestescie?

Rak to straszna choroba.
    W zeszlym roku, co pojechalam do Polski to bylam na jakims pogrzebie.

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola -ja oczywiście reaguję i czytam wszystko...ale praca mnie wstrzymuje od odpowiedzi natychmiast -no bo czasami popracować muszę...;)

Ja na zewnątrz nie zawsze widzę śluz - pcham te paluchy po kąpieli i nauczyłam się już rozpoznawać co jest w środku....to nawet zaczyna być fascynujące....;) hahahaha

Inessko - dasz radę - jak ze wszystkim - i zawsze trzeba szukać jakiejś jasnej strony....widzisz...ja się staram nawet znaleść coś dobrego w grzebaniu we własnych majtkach...;)

Bursztyn, inessa, polarmiś, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to liczę właśnie na te plemniczki babskie - chce mi się córeczki...:)

Andzia33, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Bursztyn - a wy gdzie teraz jestescie?

Rak to straszna choroba.
    W zeszlym roku, co pojechalam do Polski to bylam na jakims pogrzebie.
    Bylam w Rzymie pare razy a w Latinie przejazdem.
    5 lat temu przeprowadzislismy sie do UK.

sjoanka, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wiola -ja oczywiście reaguję i czytam wszystko...ale praca mnie wstrzymuje od odpowiedzi natychmiast -no bo czasami popracować muszę...;)

Ja na zewnątrz nie zawsze widzę śluz - pcham te paluchy po kąpieli i nauczyłam się już rozpoznawać co jest w środku....to nawet zaczyna być fascynujące....;) hahahaha

Inessko - dasz radę - jak ze wszystkim - i zawsze trzeba szukać jakiejś jasnej strony....widzisz...ja się staram nawet znaleść coś dobrego w grzebaniu we własnych majtkach...;)
    hahahaha! fajnie jest znalezc pasje zyciowa, czymkolwiek ona by nie byla ;)

polarmiś, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bylam w Rzymie pare razy a w Latinie przejazdem.
    5 lat temu przeprowadzislismy sie do UK.

Przejazdem?
    Nie ma co tu ogladac.
    Ja uwielbiam stare miasta, zabytkowe waskie uliczki, moglabym mieszkac w takim otoczonym murami obronnymi a wyladowalam w calkiem nowym miescie bez zabytkow.

Co was sklonilo do wyjazdu? Kryzys?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka - to powinnaś mieszkać w Sozopolu w Bułgarii....cały otoczony murami nad morzem - bomba

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki

Viola ja myślę tak jak Bozia ,że owulkę będziesz miała dzisiaj,bo wczoraj pęcherzyk miał 20,5mm,a u mnie rośnie 2-3 mm na dzień ,więc dzisiaj powinny pęknąc te Twoje trojaczki.Działaj ostro i tak jak mówisz w pon do ginki.Trzymam kciuki za zielone w tym miesiącu!

Olena jestem z Tobą myślami i wspieram!

Caffe co u Ciebie?
    Mam nadzieję ,ze leżenie pomaga,wczoraj poczytałam,na wątku ciążowym i jest naprawdę dużo dziewczyn ,które plamiły a nawet krwawiły i już są po 20 tyg ciąży ,albo urodziły zdrowe dzieci.Będzie dobrze!
    Pozdrawiam wszystkie.

Olena, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    sjoanka - to powinnaś mieszkać w Sozopolu w Bułgarii....cały otoczony murami nad morzem - bomba

Albo we Wloszech - tutaj wiekszosc miast ma starowke a do tego calkiem blisko morza. ;)
    No ale nie mam co marudzic - mam dobrego meza ktory spiewa dla mnie ulozone na poczekaniu pioseneczki i pociesza jak umie.

Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, wiem Bozia, ja tez czasami musze popracowac;-)
    a jesli chodzi o grzebanie w majtach to chwilowo rowniez uwazam ze jest fascynujace, aczkolwiek ja nie grzebie a jedynia biegam do kibelka obserwowac co jest w tych majtach;-)

Bozia3 wrote:

Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 1534 1535 1536 1537 1538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ