35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:pewnie wszystko jest ok, ale rozumiem ze nieustannie jestes w stresie sprawdzania kazdego symptomu. Jesli napisze, zebys wyluzowala to i tak pewnie nic nie da
Mam nadzieje, ze srodowa wizyta Cie uspokoi
I tak pewnie będzie od wizyty do wizyty
Tak jak kiedyś pisałam, lepiej być młodym, głupim i nieświadomym, wtedy łatwiej sie żyje i porażki nie mają takiego znaczenia bo żyje się dalej.polarmiś, Bursztyn, inessa, gosia7122, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:nie wiem bo nie badanie ale ja myślę że problem leż po mojej stronie bo kilka razy miałam torbiele.
Moze faktycznie meza tez wartoby bylo przebadac.caffe, inessa, gosia7122, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Wiem Cafe. Wiecej strachu i niepewnosci niz blogiej radosci. Najgorszy okres moim zdaniem masz za soba. Musi byc dobrze!!!!!
inessa, grosza, samira, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Gosiu, nie pociesze bo sama mam dosyc choc staram sie juz tak nie napinac, ze musi sie udac. Ale moim zdaniem dasz rade tym bardziej, ze jestes plodna i zachodzisz w ciaze. Jest jakas przeszkoda ktora trzeba pokonac.
Moze faktycznie meza tez wartoby bylo przebadac.
Kiedyś oglądałam program, w którym poddawano badaniom nasienia młodych chłopaków. Wyniki były zatrważające, tylko jeden miała książkowe parametry, reszta wg lekarza miałabym problemy z zapłodnieniem.
I może Ty masz faktycznie różne babskie dolegliwości, ale w efekcie problemem może być słaba jakość nasienia, a tego na "oko" stwierdzić się nie da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 14:45
Bursztyn, inessa, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Pewnie, że nie uspokoi, bo póki ktoś Ci czegoś nie potwierdzi, to niepewność zawsze jest
I tak pewnie będzie od wizyty do wizyty
Tak jak kiedyś pisałam, lepiej być młodym, głupim i nieświadomym, wtedy łatwiej sie żyje i porażki nie mają takiego znaczenia bo żyje się dalej.caffe, inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:trudno tutaj cokolwiek powiedziec..rozumiem Twoj strach, pewnie reagowalabym podobnie, mozliwe ze do momentu w ktorym poczulabym sie zmeczona wlasnym strachem i postanowila zaufac Naturze, Bogu... Zycze Ci bardzo mocno uwolnienia sie od strachu, leku, i tego zebys mogla naprawde cieszyc sie ciaza.
Doświadczenia życiowe wzbogacają, ale też czasami przyćmiewają radość, szczególnie te trudne i bolesne doświadczenia.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Caffe ja tez tak mam ciagle myslę
piszą że ciąza to błogostanha ha ja raczej mam myślostan
ale zobaczysz bedzie donrze chociaz to az 9 miesięcy i zawsze coś mozna wymyślić
cycki i brzuch to norma że sa różne daj spokój
Ja po prostu nie mogę mieć wolnego czasu na myśleniePowinnam chodzić do pracy 7 dni w tygodniu
inessa, szczęśliwa 2, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Takie życie
Doświadczenia życiowe wzbogacają, ale też czasami przyćmiewają radość, szczególnie te trudne i bolesne doświadczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 15:27
inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:mam dla przyjaciółek
tylko chyba nie dalas aktualnego,ten ktory widzialam konczy sie na 10 lutego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 15:39
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a rzeczywiscie, teraz zobaczylam
tylko chyba nie dalas aktualnego,ten ktory widzialam konczy sie na 10 lutego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 16:15
samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie w ten mglisty wieczór.
Jako że już dawno po 13 postanowiłam uraczyć się winem
Mmmmmm... jakie dobreinessa, polarmiś, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny