35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Ja też kupiłam spodnie bo już nie mam w czym chodzić, a w internecie zamówiłam 3 pary getrów ciążowych i na ebay-u kozaki z futerkiem na płaskim obcasie, bo ja same szpile mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 21:21
bliska77, caffe, Lucky, pepapig, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Witam wieczornie
Laseczki jutro proszę trzymać kciuki ok.14 za wizytę u ginki i moje mam nadzieję rosnące jajca i Jeden dominujący ,no w porywach dwa
Trzymam kciukisamira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja za to dużo na płaskim ale i szpilki się znajdą, bo pracować na stojąco w szpilkach cały dzień to nogi by mi odpadły
caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
agafbh wrote:Dziewczyny, dopiero wrrocilam do domu, bylismy u tescia na urodzinach a potem na dluuugim spacerku z pieskiem
, u mnie poza zmeczeniem i bardzo bolacym biustem wszystko ok, powiem Wam szczerze, ze nie moge w to uwierzyc, wczorajszy test, beta i cala reszta wydaja mi sie snem... jakos to wszystko jest dla mnie bardzo nierealne.
Co do brzuszka to kompletnie nic nie widac, tylko teraz tak mysle, ze jesli te dwie kreseczki okaza sie prawda to na swieta bede musiala kupic sobie nowe spodnie, bo mam 3 pary takich bardziej eleganckich (npreferuje luzny styl) ale wlasnie sie do nich odchudzalam i zaczelam w nie wchodzicLucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirka, myslami jestesmy i bedziemy z Toba
Widze dziewczyny, ze jesli chodzi o ubieranie to jestem Waszym przeciwienstwem, butow na b.delikatnym obcasie mam dwie pary i w tym roku zaszalalam, bo kupilam sobie botki na obcasie 5cio centymetrowym, u mnie podstawa to jeansy, sweterek, bluzeczka i obowiazkowo buty na plaskim obcasie
Dziewczyny ide spac, bo oczy same mi sie zamykaja, z corka tez tak mialam, normalnie chodze spac okn23.30-24 a po 21 bylam. Juz nieprzytomna, wiec moze jednak to prawda
Spokojnego wieczoru, jutro z samego ranca poczytam w pracy, bo potem mam pracy od ....
Dobranocsamira, caffe, Mango, Lucky, grosza, pepapig, Andzia33, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Samirka tylko pisz jak najszybciej jak u ginka.
samira, anna maria, Lucky, bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Iza ostatnio wpadła na chwilę powiedzieć, że żyje
A Jolka pewnie dalej na lotnisku stoi i na Nas czekaanna maria, Bursztyn, caffe, Lucky, grosza, polarmiś, bliska77, Andzia33, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Samirka, myslami jestesmy i bedziemy z Toba
Widze dziewczyny, ze jesli chodzi o ubieranie to jestem Waszym przeciwienstwem, butow na b.delikatnym obcasie mam dwie pary i w tym roku zaszalalam, bo kupilam sobie botki na obcasie 5cio centymetrowym, u mnie podstawa to jeansy, sweterek, bluzeczka i obowiazkowo buty na plaskim obcasie
Dziewczyny ide spac, bo oczy same mi sie zamykaja, z corka tez tak mialam, normalnie chodze spac okn23.30-24 a po 21 bylam. Juz nieprzytomna, wiec moze jednak to prawda
Spokojnego wieczoru, jutro z samego ranca poczytam w pracy, bo potem mam pracy od ....
Dobranocgrosza, bliska77, pepapig, Andzia33, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny