35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam o poranku choć za oknem jeszcze ciemno. Za chwilę zacznie się u mnie codzienna gonitwa. Nadeszła @ i to konkretna więc odpuściłam sobie powtarzanie testu. Mdli mnie z bólu a tu trzeba rzucić się w wir życia codziennego.Odpuszczam sobie również mierzenie temperatury bo zbytnio mnie to stresuje. Mój organizm i tak mi daje wyraźne sygnały kiedy nadchodzi owulacja i nie da się tego przegapić. Chciałabym lepiej radzić sobie ze stresem bo ostatnio jest kiepsko i mam wrażenie że niszczy moje/nasze starania. Tylko jak wrzucić na luz i zaakceptować pewne fakty. Może znacie jakieś skuteczne metody relaksacji.
Miłego dnia dziewczyny
polarmiś, bliska77, samira, Parka, Olena, Andzia33, Lucky, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
polarmiś wrote:Iza 37, wpadla na nasze forumm, tam gdzie jest lista starajacych.
ja też dżinsy i płaskie buty preferuje.....szpilki ze 3 razy w roku....
miłego dnia Dziewuszki...bliska77, Andzia33, Lucky, inessa, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aga, a powiedzialas rodzinie- tesciowie itd.?
Bursztynku, wie mój mąż i moi rodzice, nikt poza tym, z teściami nie mamy najlepszych stosunków a poza tym cała rodzina wiedziałaby już po 20 minutach od naszego wyjściaMango, Andzia33, Lucky, Bursztyn, inessa, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:witajcie
Bursztynku, wie mój mąż i moi rodzice, nikt poza tym, z teściami nie mamy najlepszych stosunków a poza tym cała rodzina wiedziałaby już po 20 minutach od naszego wyjścia
Pozdrowienia dla mamusiek.
Ania.g - w nowym cyklu sie uda!!!!Lucky, Bursztyn, inessa, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:A tak Bozia Iwka a nie Iza.
Oj tworzy sie grupa plaskich stop!!!!!Andzia33, Lucky, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
ja też płaszczak jestempo połamaniu stopy
i kontuzji kolana nie mogę zbyt długo na obcasie chodzić
mam nawet buty 12cm, których nigdy nie miałam na nogach i nigdy ich nie założę dostałam je w gratisie jak kupowałam inne.. płaskie
miłego dniasamira, polarmiś, bliska77, Andzia33, Lucky, Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Została mi 1 tubka tylko
muszę uzupełnić zapasy
jakos mi nie zadziałało...hehale mam jeszcze na 2-3 razy więc zostawie na najbardziej płodne dni tego cyklu
może wam pomoga te zeliki wiele dziewczyn pisało że zaciążyły ale czy to żel czy szczęscie i akurat sie wstrzeliły? Każdej oczywiście życze ale by było jakbysmy tu hurtowo powpadały? haha!! i wszystkie z takimi prezentami na świeta... mmm.. sie rozmarzyłam...
samira, Reni, Parka, malgos741, polarmiś, bliska77, Mango, Andzia33, Lucky, Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
Trzymajcie trzymajcie,kciuki mi się bardzo przydadzą
pepapigg ja mam ten i właśnie dzisiaj użyliśmyhttp://www.conceive.pl/ ale nie aplikatory a tuba 75ml ,chociaż ja mam taki aplikator który był dołączony do żelu na podrażnienia multi-gyn( tez jest super ale na infekcje i naturalny) no i staram się nabrać do niego ok.3-5ml. i wstrzyknąć do środka a troszkę ze tak powiem prawie do środka
malgos741, pepapig, bliska77, Skuterek, Andzia33, Lucky, Bursztyn, inessa, megan8, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Witam się kawką.
Grosza u mnie też jedna tubka żelu Conceive została ale kupię w następnym cyklu, a mój m mówi że go szczypie po, jest alergikiem więc mam mieszane uczucia.
Czytałam że trzeba wypić 8 szklanek napojów żeby mieć lepszy śluz płodny, ja do tej pory jak wypiłam 5 to za mało, od wczoraj piję osiemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 09:37
pepapig, bliska77, Parka, Andzia33, Lucky, Bursztyn, inessa, grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Samirka a na którą masz ginka?
samira, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyno ja też mało piję...wody
teraz postaram sie więcej i ten wiesiołek i tran z witD mam też. Musze sie dyscyplinować rano łykać, z dzieciakami jem kromeczke herbatkę przed szkołą a w pracy kawka.
Miłego dnia dziewczynyLucky, Andzia33, Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny