35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
SZKOŁA JEST JAK FILM I TELEWIZJA!
Geografia - Discovery Channel
WF - Szkoła przetrwania
Religia - Dotyk anioła
Chemia - Szklana pułapka
Fizyka - E=mc2
Historia - Sensacje XX-wieku
J.Polski - Magia liter
Muzyka - Jaka to melodia?
Lekcja wychowawcza - Na każdy temat
Poprawka - Stawka większa niż życie
Nowy w klasie - Kosmita E.T
Ostatnia ławka - Róbta co chceta
Pan konserwator - McGyver
Wyrwanie do odpowiedzi - Losowanie Lotto
Wywiadówka - Z archiwum X
Wakacje z rodzicami - Familiada
Woźny - Strażnik Teksasu
Korytarz szkolny - Ulica Sezamkowa
Powrót taty z wywiadówki - Wejście smoka
Szkoła - Świat według Kiepskich
grosza, inessa, megan8, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróbelek był głodny, nagle patrzy, idzie koń i ciągnie wóz.
Nagle koń zaczyna stawiać kasztana.
Koński kasztan jak wiadomo jest pożywny i wróbelki chętnie go zjadają.
Zatem wróbelek podskakuje, podskakuje, wpatrzony w koński
zadek, podskakuje coraz bliżej i... wóz go przejechał.
Jaki z tego morał?
Nie oglądąj się za d*pami bo głowę stracisz.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻona wróciła do domu z kliniki chirurgi plastycznej.
- Jak ci się podobam?
Mąż przygląda się jej uważnie i mówi:
- Zrobili co mogli.
hahahah sikam hahaahWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2013, 18:14
grosza, inessa, bliska77, KaRa, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Kilka dni się nie odzywałam ale śledziłam nasze forum,miałam nadzieję że będę mogła obwieścić coś radosnego a tymczasem dziś pojawiła się znów @...
jakoś tym razem dla mojego zdrowia psychicznego by nie przeżywać znów gigantycznego doła nie pokładałam tyle nadziei że tym razem się uda bo jednak się nie udało...cholera.Powoli tracę nadzieję że kiedykolwiek mi się uda mieć dziecko bo okres przychodzi zawsze jak w zegarku.
No nic...pozostaje rozpocząć kolejny miesiąc starań.Dzień pierwszy cyklu właśnie się zaczął..
Pozdrawiam Was ciepło dziewczyny!
Mam jeszcze pytanko - jaka jest prawidłowa grubość endometrium w 21dc?inessa, bliska77, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na przejściu granicznym w Hrebennem zajeżdża czarny Mercedes 600.
Wysiada młody facet w czarnym garniturze i otwiera bagażnik. Podchodzi do niego celnik i zaczyna klasyczne pytania:
- Narkotyki?, broń?, dewizy?
- Oczywiście - odpowiada kierowca i otwiera walizki.
Celnik z niedowierzaniem patrzy na zawartość waliz.
Pierwsza wypełniona po wierzch foliowymi torebeczkami z białym proszkiem, druga pełna kałachów, w trzeciej równo poukładane paczki 100 dolarowych banknotów.
- To wszystko pana?
- Nie - odpowiada młody człowiek - to jest Pana, moje jest w tamtym tirze.
inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
jasmin wrote:Acard to dosyć częsta kuracja przy problemach trombofilicznych lub immunologicznych.
Bez nich nie dałoby się utrzymać wielu ciąż.
Kwas acetylosalicylowy poprawia przepływy łożyskowe.
Dzięki za info -
inessa wrote:Kochane witajcie nie było mnie w domu a tu tyle informacji. Angela ja miałam zapisany acard w trakcie okresu aby nie robiły się skrzepy a wydaje mi sie że w trakcie ciąży 1 trymestrze dlatego, że prawie cała krew skierowana jest do macicy tworzy sie tam połączenie z mamą i aby nie było żadnych zakłóceń jak skrzepy, zakrzepy. Aby twoje serduszko dobrze pracowało indzieciatka również oraz aby trafiało do niego jedzonko bo jak zapewne wiesz w tym trymestrze dziecko najszybciej i najwięcej w trakcie całej ciąży rośnie
Reszte niech dopowiedzą dziewczyny.
A jak się czujesz?
Co tam u Was słychac?
Samira kocham twoje poczucie humoru dodaje mi ono wele energii
Dzięki za wszystkie dzieewczyny jesteście kochane.
Acha znalazłam nowego lekarza ponoc dobry, mam taką nadzieję
wielkie dzięki, u mnie wszystko ok - cieszę się ,że w końcu znalazł się dobry gin , bo to skarb jak kiedyś napisał Bursztynekinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
B.Crow wrote:Witajcie dziewczyny
Kilka dni się nie odzywałam ale śledziłam nasze forum,miałam nadzieję że będę mogła obwieścić coś radosnego a tymczasem dziś pojawiła się znów @...
jakoś tym razem dla mojego zdrowia psychicznego by nie przeżywać znów gigantycznego doła nie pokładałam tyle nadziei że tym razem się uda bo jednak się nie udało...cholera.Powoli tracę nadzieję że kiedykolwiek mi się uda mieć dziecko bo okres przychodzi zawsze jak w zegarku.
No nic...pozostaje rozpocząć kolejny miesiąc starań.Dzień pierwszy cyklu właśnie się zaczął..
Pozdrawiam Was ciepło dziewczyny!
Mam jeszcze pytanko - jaka jest prawidłowa grubość endometrium w 21dc?
W trakcie owulacji najlepsze max do 15mm (sorry za wcześniejszą pomyłkę) pęcherzyki około 21-23mm , ale w 21dc nie mam pojęcia, nigdy nie badano mi endometrium w tym dniu - wiary w kolejny cykl i nadziei,że się uda - trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 06:07
B.Crow, inessa, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość