35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyangela wrote:Losiczka72 wrote:Witam dziewczynki
Angela gratuluje kochana i nie dam Ci spokoju z tymi bliżniakami hi hi moga jeszcze sie pojawić . U mojej koleżanki dopiero 3 wizyta pokazała podwójne szczęscie.Miała poprostu jednojajowe dzieciaczki .
Inesko ja tak czasami mam. Tzn w @ śluz płodny a w dniach kiedy go potrzeba to go nie ma .
Mi owu chyba poraz pierwszy zaznaczył ciągłą linią owu :)Dziewczyny mówię Wam bociany blisko
Brzuchatki zarażać zarażać
Miłego dnia
Losiczka - gin powiedział,że widzi 1 pęcherzyk , ale wspomniał też ,że po ivf wszystko może się zdarzyć i nie będzie zdziwiony jeśli będą 2 sztuki - na razie za wcześnie na spekulacje - poczekamy zobaczymy - ja już i tak jestem przeszczęśliwa
no tak zapomniałam ze jeszcze może się uwidocznić i wtedy jednojajowebliska77, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczynki, siedze w bibliotece, musze napisac cholerny esej na zaliczenie, az mi sie niedobrze robi Jutro tez tu bede caly dzien. nie moglam sie powstrzymac, zeby nie wejsc na Ovu...
Angela, fantastycznie !!! Przed toba 9 (teraz juz 8 ) miesiecy dbania o siebie i rozpieszczania sie
Inessa, MUSISZ ISC DO GIN.
Losiczka, niech moc i bociany beda z Toba
Aga, nowy cykl nowe starania, niech tym razem bedzie trafiony
Samira, czy Ty bedziesz testowac bo juz nie pamietam?
jeśli @ nie zawita to w poniedziałek beta ,miałam w piątek ale stwierdziłam ze za wczs chyba ze zmienię zdanie :pbliska77, angela, inessa, KaRa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:Angela, jak tylko wrócisz odezwij się
Już po wizycie - jeden pęcherzyk ciążowy - na razie wszystko dobrze - potwierdzony 5tydzień 3 dzień ; za 2 tygodnie kolejna wizyta i już powinno być serduszko. Mam się oszczędzać , dużo leżeć i dbać o siebie. Gin dołożył mi jeszcze Acard - kochane dziękuję za zainteresowanie i życzę kolorowych snów
Ale super to czekamy na serduszko
i leż i dbaj o Wasbliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słoneczko chyba dziś wszędzie.
Dziewuszki - czy któraś z Was brała acard w I trymestrze? Zapomniałam zapytać gina dlaczego mam go brać - jeśli macie jakiś pomysł dajcie znać - na ulotce jest napisane ,że jest to lek na krążenie, przeciwzawałowy i przeciwzakrzepowysamira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Słoneczko chyba dziś wszędzie.
Dziewuszki - czy któraś z Was brała acard w I trymestrze? Zapomniałam zapytać gina dlaczego mam go brać - jeśli macie jakiś pomysł dajcie znać - na ulotce jest napisane ,że jest to lek na krążenie, przeciwzawałowy i przeciwzakrzepowy
Ja nie brałam w ciąży ale on jest przeciw zawałom i zakrzepom a szczególnie to drugie ,i chyba ze względu na to drugie niekiedy przepisywany w ciąży !!!angela, inessa lubią tę wiadomość
-
czyli powoduje rozrzedzenie krwi , ale dlaczego w ciąży to takie ważne?
-
nick nieaktualnyKochane witajcie nie było mnie w domu a tu tyle informacji. Angela ja miałam zapisany acard w trakcie okresu aby nie robiły się skrzepy a wydaje mi sie że w trakcie ciąży 1 trymestrze dlatego, że prawie cała krew skierowana jest do macicy tworzy sie tam połączenie z mamą i aby nie było żadnych zakłóceń jak skrzepy, zakrzepy. Aby twoje serduszko dobrze pracowało indzieciatka również oraz aby trafiało do niego jedzonko bo jak zapewne wiesz w tym trymestrze dziecko najszybciej i najwięcej w trakcie całej ciąży rośnie
Reszte niech dopowiedzą dziewczyny.
A jak się czujesz?
Co tam u Was słychac?
Samira kocham twoje poczucie humoru dodaje mi ono wele energii
Dzięki za wszystkie dzieewczyny jesteście kochane.
Acha znalazłam nowego lekarza ponoc dobry, mam taką nadziejęsamira, bliska77, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane witajcie nie było mnie w domu a tu tyle informacji. Angela ja miałam zapisany acard w trakcie okresu aby nie robiły się skrzepy a wydaje mi sie że w trakcie ciąży 1 trymestrze dlatego, że prawie cała krew skierowana jest do macicy tworzy sie tam połączenie z mamą i aby nie było żadnych zakłóceń jak skrzepy, zakrzepy. Aby twoje serduszko dobrze pracowało indzieciatka również oraz aby trafiało do niego jedzonko bo jak zapewne wiesz w tym trymestrze dziecko najszybciej i najwięcej w trakcie całej ciąży rośnie
A jak się czujesz?
Co tam u Was słychac?
Acha znalazłam nowego lekarza ponoc dobry, mam taką nadzieję
w takim razie trzymamy kciuki za nowego lekarza, oby okazał się konkretny i kompetentnyinessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane witajcie nie było mnie w domu a tu tyle informacji. Angela ja miałam zapisany acard w trakcie okresu aby nie robiły się skrzepy a wydaje mi sie że w trakcie ciąży 1 trymestrze dlatego, że prawie cała krew skierowana jest do macicy tworzy sie tam połączenie z mamą i aby nie było żadnych zakłóceń jak skrzepy, zakrzepy. Aby twoje serduszko dobrze pracowało indzieciatka również oraz aby trafiało do niego jedzonko bo jak zapewne wiesz w tym trymestrze dziecko najszybciej i najwięcej w trakcie całej ciąży rośnie
A jak się czujesz?
Co tam u Was słychac?
Acha znalazłam nowego lekarza ponoc dobry, mam taką nadzieję
a dzięki :*
a tu coś jeśli o humor chodzi haha
Po powrocie z sanatorium podczas pierwszej nocy, mąż przez sen ciągle powtarza "Basiu, Basiu, Basiu!"
Rano żona żąda wyjaśnień.
- Koło sanatorium było gospodarstwo rolne, a tam w zagrodzie stała piękna klacz o tym imieniu.
Chodziłem ją karmić chlebem.
Pewnie mi się przyśniła - tłumaczy się mąż.
Minęło kilka dni, mąż wraca z pracy i widzi, że na stole leży list w rozerwanej kopercie.
- Od kogo? - pyta się mąż żony.
- Ta klacz do ciebie napisała.inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość