35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Inessa - to fajnie, że udało ci się znaleźć trzeba teraz wypróbować go jak najszybciej - prywatnie czy z nfz?
No niestety prywatnie w innej miejscowości a w mojej pracuje w szpitalu, do tego nie jest Polakiem śmieje się do męża,że mam nadzieje,że przystojny. To żart oczywiście ponoć kobiety są b.zadowolone, Te koleżankę najpierw o wszystko wypytał potem porządnie badał i prowadził całą jej ciąże poprzedni lekraz powiedział, ze ma PCOS i że to cud iż zaszła wciąze, ten nowy zdziwił się że tak łatwo postawił aż taką diagnoze, i po badaniach powiedział,że nie ma żadnego PCOS.
samira, grosza, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angela wrote:B.Crow wrote:Witajcie dziewczyny
Kilka dni się nie odzywałam ale śledziłam nasze forum,miałam nadzieję że będę mogła obwieścić coś radosnego a tymczasem dziś pojawiła się znów @...
jakoś tym razem dla mojego zdrowia psychicznego by nie przeżywać znów gigantycznego doła nie pokładałam tyle nadziei że tym razem się uda bo jednak się nie udało...cholera.Powoli tracę nadzieję że kiedykolwiek mi się uda mieć dziecko bo okres przychodzi zawsze jak w zegarku.
No nic...pozostaje rozpocząć kolejny miesiąc starań.Dzień pierwszy cyklu właśnie się zaczął..
Pozdrawiam Was ciepło dziewczyny!
Mam jeszcze pytanko - jaka jest prawidłowa grubość endometrium w 21dc?
W trakcie owulacji najlepsze 21-23mm , ale w 21dc nie mam pojęcia, nigdy nie badano mi endometrium w tym dniu - wiary w kolejny cykl i nadziei,że się uda - trzymam kciuki
Dziękuję bardzo Angela!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2013, 19:09
angela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyB.Crow wrote:Witajcie dziewczyny
Kilka dni się nie odzywałam ale śledziłam nasze forum,miałam nadzieję że będę mogła obwieścić coś radosnego a tymczasem dziś pojawiła się znów @...
jakoś tym razem dla mojego zdrowia psychicznego by nie przeżywać znów gigantycznego doła nie pokładałam tyle nadziei że tym razem się uda bo jednak się nie udało...cholera.Powoli tracę nadzieję że kiedykolwiek mi się uda mieć dziecko bo okres przychodzi zawsze jak w zegarku.
No nic...pozostaje rozpocząć kolejny miesiąc starań.Dzień pierwszy cyklu właśnie się zaczął..
KOchana tylko jedno moge Ci powiedzieć:rozumiem i jestem z Tobą, powodzenia w nowym cyklu, ja zaczełam wczoraj.bliska77, B.Crow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Widzę dziewczyny, że tu bardzo wesoło się zrobiło
humor mam od razu lepszy, dzięki, jeszcze raz
Grosza, może jednak znajdziesz "chwilkę" żeby odebrać wyniki przed sobotą
przez te kawały mam lepszy humorbliska77, inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegan byle nie za ostro żebyś nie przemęczyła organizmu. A zpracą w Poznaniu masakra ja pochodze z okolic Poznania choć dawno już tam nie mieszkam ale cała rodzinka i mają duże problemy z pracą,a zresztą gdzie ich nie ma. Lecz trzymam mocno kciuki za prace i za dzieciątko
megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja też jestem z Poznania Tzn blisko Was:)
Super kawały
Angela oj chyba coś Ci sie pomyliło. Endo nie może być 21-23 mm chyba 11-13 powyżej 16 to juz rakowe sprawy. Kiedys o tym czytałam. Do zagnierzdzenia potrzebne jest powyzej 7 mm a dziewczyny i tak zachodza powyżej 5 mm.
Ja po łyżeczkowaniu na odbudowę endo brałam omegę 3 po 3 miesiącach miałam już ładne 11 mm.
Miłego wieczoru a mnie cosik dzisiaj w brzuszku kłujeinessa, megan8, samira, angela, bliska77, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś pierwszy dzień w pracy minął super ale to dopiero przedbiegi i mam nadzieje że nie będzie problemów.
Dziś na wieczór pobolewa mnie w krzyżu promieniując na lewą nogę, i czuje się jak napompowana powietrzem. Takie bóle nawet mocniejsze już miałam 2 lata temu po przeprowadzce mam nadzieje że to tylko zwykly ból pleców.
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocyinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:B.Crow wrote:Witajcie dziewczyny
W trakcie owulacji najlepsze 21-23mm , ale w 21dc nie mam pojęcia, nigdy nie badano mi endometrium w tym dniu - wiary w kolejny cykl i nadziei,że się uda - trzymam kciuki
Moim zdaniem endometrium max do 15 mm.angela, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:angela wrote:B.Crow wrote:Witajcie dziewczyny
Moim zdaniem endometrium max do 15 mm.
i masz świętą rację - obudziłam się dziś w nocy i zaczęłam się zastanawiać co ja tam napisłam - myślałam o endometrium, a napisałam rozmiary pęcherzyków - zgadzam się z polarmisiem max do 15mm, grubsze już też nie jest dobre - sorry za pomyłkę pozdrawiam i życzę miłego dniabliska77, Losiczka72, inessa lubią tę wiadomość