35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:agafbh wrote:a ja nic nie wiem, mam jakieś skoki temperatur i w ogóle jakoś ten cykl zapowiada się do dupy albo w ogóle się nie zapowiada i o a ja chcę być już w ciąży!!!!!!!!!!
oj przytulam :* ale nie łamać mi się tu bo tyłek zleje będzie dobrze !!!
Dokladniebliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:a ja nic nie wiem, mam jakieś skoki temperatur i w ogóle jakoś ten cykl zapowiada się do dupy albo w ogóle się nie zapowiada i o a ja chcę być już w ciąży!!!!!!!!!!
Moja droga a kto by nie chciał. Musimy się sprężyć bo wiosna idzie:-)inessa, KaRa, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:laseczki ile u was beta kosztuje bo u mnie tylko 17zł
U mnie na cito 39zł - wynik po godziniesamira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:laseczki ile u was beta kosztuje bo u mnie tylko 17zł
U mnie na cito 39zł - wynik po godzinie
jak pojadę zrobić jutro rano to wieczorkiem mogę odebrać ale jakbym poszła do przychodni to na drugi dzień dopiero a jak jest piątek to dopiero na poniedziałek bo oni materiały w południe zabierają i tam zawożą a tak to jest bezpośrednio...a na cito to na pewno byłoby drożej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KaRa wrote:angela wrote:Bursztyn wrote:Aga, nasze cykle wlasciwie takie same, moj tylko dzien pozniej sie zaczal
Angela,mam nadzieje ze sie rozpieszczasz ?
Ja dzis rano z tego calego zamieszania, zmeczenia , zapomnialam i nie zmierzylam temp.
Nie wiem czy leżenie to rozpieszczanie, ale tego u mnie ostatnio dużo, mamusia spełnia zachcianki - wczoraj pierożki ruskie i z serkiem, dzisiaj kapustka kiszona tylko kwaśna , zawsze byłam słodką dziewczyną - uwielbiałam słodycze a teraz ciągnie zupełnie w inną stronę!Teściowa znosi sterty owoców , a mój mąż stwierdził ostatnio do mojej mamy, że jedyne co mogę robić to obrać sobie jabłko hi..hi.. - mamusia sprztąta i mam zakaz na wszystko - więc chyba jestem rozpieszczana , czego i Wam szybciutko życzę!
Jest taki przesad ze jak kobieta w cizy ma ochote na slone i kwasne to chlopiec sie urodzi.
Wiec moze beda 2 male urwiski
Angela -Pięknie cię rozpieszczają przed nimi jeszcze 8 mcy
Czasami można powierzyć we wszystkie te przesądy ale tylko te dobre oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 15:46
samira, inessa, angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mamy mały jubileusz 200 stron rozmów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam wizyte za tydzień w środe u nowego ginekologa na godz.18.45 jak się umawiałam to mówił łamaną polszczyzną i okazało się,że jest ordynatorem oddz.ginekologiczno-położniczego u nas, ale gabinet ma w innej miejscowości.
Wiecie co zawsze mam problem ze skrzepami w czasie okresu ale teraz jest ich bardzo mało za to niedawno wyleciała ze mnie dziwna dosyć duża kulka jakby krwi ale to było jasne, pierwszy raz tak miałam.Przepraszam,że o tym pisze ale to może była ciąża, ja już nie wiem.........................
Mam już nową fryzure z której jestem bardzo zadowolona, mój miły również.
To jak "oblewamy" rocznice ???grosza, bliska77, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość