35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moje 2 ostatnie @ były inne od pozostałych w 2 dniu totalny potop na maxa tak jeszcze nigdy nie miałam i dużo więcej skrzepów niż wcześniej w 3 dn obfity jak zwykle i w 4 dn plamienie a zwykle w 4 dniu miałam z 10 godz posuchy i potem doba @ i koniec ciekawe jaka będzie następna @

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrosza serdecznie wspólczuje bo ja mam tak za każdym razem to jest masakra, aż wstyd mi jak mam wtedy @gdzieś mam jechać i spać tam bo wstydze się to aż może jest śmieszne ale musiałabym spać wtedy w pampersie

Mi lekaż przepisał już dawno temu cyklonamine na to aby nie krwawić aż tak mocno, to można chyba kupic i bez recepty no i większa ilość żelaza bo wzrasta anemia. A jak Twoje wyniki krwi po okresie no takiej @? -
nick nieaktualnya ja się martwię bo powinno być tam bardziej mokro chyba a prawie nic śluzu nie ma i tak jakby w pochwie rozpulchnienie,już myślę ze nici z fasolki i ze może jutro @ przyjść
i szyjka jakby miększa troszkę 
no i w cewce mocz, piecze ehhh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 19:48
-
nick nieaktualnySamira nie wiem jak powinno byc ale z tego co dziewczyny piszą to każda ma inaczej jedno mają mokro inne sucho, jedne mają zapalenie pęcherza inne nie mają żadnych objawów, nie sugeruj się niczym i nikim poczekaj do jutra. Ja wierzę,że to dzieciątko pod Twoim radosnym serduchem mocno w to wierze
nick nieaktualny, nick nieaktualny, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samira nie wiem jak powinno byc ale z tego co dziewczyny piszą to każda ma inaczej jedno mają mokro inne sucho, jedne mają zapalenie pęcherza inne nie mają żadnych objawów, nie sugeruj się niczym i nikim poczekaj do jutra. Ja wierzę,że to dzieciątko pod Twoim radosnym serduchem mocno w to wierze

o dzięki ci dobra kobieto za pocieszenie :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to na zakonczenie tej 200 -setnej strony chcialam powiedziec : FAJNIE ZE JESTESCIE i NIECH PAN BOG WAM W DZIECIACH WASZA POMOC I WZAJEMNE WSPARCIE WYNAGRODZI !!!
i zebysmy na 300-setnej tylko o naszych ciazach i porodach rozmawialy
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, nick nieaktualny, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
dziękujemy Grosza, również
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

oby każdej z nas się poszczęściło i oby każda z nas doczekała swojej upragnionej dzidzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 06:33
nick nieaktualny, Olena, nick nieaktualny, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym dniu! U nas wieje jak nie wiem gdzie....

Spełnienia kobiecych najskrytszych marzeń dla każdej kobiety z naszego OVU... a Wy już wicie jakie to marzenia............

Dorka71 ładny masz ten wykres liczmy na to,że ten niewielki spadek pójdzie jutro w góre, oj ja mam wielką nadzieję kochana, towarzysze Ci gorąco i mocno trzymam za to ksiuki, nie denerwuj się, wiem łatwo się to mówi ale...
Samira czekamy na wiadomości....
Angela jak się dziś czujesz kochana?
Jak tam wogóle wszystkie dziś żyjecie?
U mnie za dużych zmian nie ma @ nadal trzyma.zaraza jedna
angela, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:i co Wy na to?to 12 cykl starań, byłam pełna nadziei, że to już szczęśliwy finał...
Dorka jeszcze nic straconego. Może jutro podskoczy w górę tempka.
Zrobiłam test i ujemny. Może jeszcze za wcześnie go zrobiłam. Jestem zła na siebie, trzeba było poczekać.
Samira jeszcze jest nadzieja, to samo co u Dorki, może podejdzie w górę. Jak nie to działamy na nowo. Fajna dziś porada była, w końcu nasze szanse z każdym cyklem nie maleją. Uda się na pewno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 08:54
angela, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziękuję bardzo za słowa pociechy dziewczynki...to niesamowita huśtawka nastrojów...dzisiaj rano chciałam wyrzucić termometr do kosza, jak go widzę na szafce nocnej to mnie mdli
Olena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/url]