35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moje 2 ostatnie @ były inne od pozostałych w 2 dniu totalny potop na maxa tak jeszcze nigdy nie miałam i dużo więcej skrzepów niż wcześniej w 3 dn obfity jak zwykle i w 4 dn plamienie a zwykle w 4 dniu miałam z 10 godz posuchy i potem doba @ i koniec ciekawe jaka będzie następna @
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrosza serdecznie wspólczuje bo ja mam tak za każdym razem to jest masakra, aż wstyd mi jak mam wtedy @gdzieś mam jechać i spać tam bo wstydze się to aż może jest śmieszne ale musiałabym spać wtedy w pampersie
Mi lekaż przepisał już dawno temu cyklonamine na to aby nie krwawić aż tak mocno, to można chyba kupic i bez recepty no i większa ilość żelaza bo wzrasta anemia. A jak Twoje wyniki krwi po okresie no takiej @? -
nick nieaktualnya ja się martwię bo powinno być tam bardziej mokro chyba a prawie nic śluzu nie ma i tak jakby w pochwie rozpulchnienie,już myślę ze nici z fasolki i ze może jutro @ przyjść i szyjka jakby miększa troszkę
no i w cewce mocz, piecze ehhh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 19:48
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamira nie wiem jak powinno byc ale z tego co dziewczyny piszą to każda ma inaczej jedno mają mokro inne sucho, jedne mają zapalenie pęcherza inne nie mają żadnych objawów, nie sugeruj się niczym i nikim poczekaj do jutra. Ja wierzę,że to dzieciątko pod Twoim radosnym serduchem mocno w to wierze
samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samira nie wiem jak powinno byc ale z tego co dziewczyny piszą to każda ma inaczej jedno mają mokro inne sucho, jedne mają zapalenie pęcherza inne nie mają żadnych objawów, nie sugeruj się niczym i nikim poczekaj do jutra. Ja wierzę,że to dzieciątko pod Twoim radosnym serduchem mocno w to wierze
o dzięki ci dobra kobieto za pocieszenie :*inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to na zakonczenie tej 200 -setnej strony chcialam powiedziec : FAJNIE ZE JESTESCIE i NIECH PAN BOG WAM W DZIECIACH WASZA POMOC I WZAJEMNE WSPARCIE WYNAGRODZI !!!
i zebysmy na 300-setnej tylko o naszych ciazach i porodach rozmawialyinessa, bliska77, samira, Olena, Losiczka72, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
dziękujemy Grosza, również
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET
oby każdej z nas się poszczęściło i oby każda z nas doczekała swojej upragnionej dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 06:33
samira, Olena, inessa, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym dniu! U nas wieje jak nie wiem gdzie....
Spełnienia kobiecych najskrytszych marzeń dla każdej kobiety z naszego OVU... a Wy już wicie jakie to marzenia............
Dorka71 ładny masz ten wykres liczmy na to,że ten niewielki spadek pójdzie jutro w góre, oj ja mam wielką nadzieję kochana, towarzysze Ci gorąco i mocno trzymam za to ksiuki, nie denerwuj się, wiem łatwo się to mówi ale...
Samira czekamy na wiadomości....
Angela jak się dziś czujesz kochana?
Jak tam wogóle wszystkie dziś żyjecie?
U mnie za dużych zmian nie ma @ nadal trzyma.zaraza jednaangela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:i co Wy na to?to 12 cykl starań, byłam pełna nadziei, że to już szczęśliwy finał...
Dorka jeszcze nic straconego. Może jutro podskoczy w górę tempka.
Zrobiłam test i ujemny. Może jeszcze za wcześnie go zrobiłam. Jestem zła na siebie, trzeba było poczekać.
Samira jeszcze jest nadzieja, to samo co u Dorki, może podejdzie w górę. Jak nie to działamy na nowo. Fajna dziś porada była, w końcu nasze szanse z każdym cyklem nie maleją. Uda się na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 08:54
angela, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny