X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje 2 ostatnie @ były inne od pozostałych w 2 dniu totalny potop na maxa tak jeszcze nigdy nie miałam i dużo więcej skrzepów niż wcześniej w 3 dn obfity jak zwykle i w 4 dn plamienie a zwykle w 4 dniu miałam z 10 godz posuchy i potem doba @ i koniec ciekawe jaka będzie następna @ :)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza serdecznie wspólczuje bo ja mam tak za każdym razem to jest masakra, aż wstyd mi jak mam wtedy @gdzieś mam jechać i spać tam bo wstydze się to aż może jest śmieszne ale musiałabym spać wtedy w pampersie ;)
    Mi lekaż przepisał już dawno temu cyklonamine na to aby nie krwawić aż tak mocno, to można chyba kupic i bez recepty no i większa ilość żelaza bo wzrasta anemia. A jak Twoje wyniki krwi po okresie no takiej @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się martwię bo powinno być tam bardziej mokro chyba a prawie nic śluzu nie ma i tak jakby w pochwie rozpulchnienie,już myślę ze nici z fasolki i ze może jutro @ przyjść :( i szyjka jakby miększa troszkę :O

no i w cewce mocz, piecze ehhh...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 19:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira nie wiem jak powinno byc ale z tego co dziewczyny piszą to każda ma inaczej jedno mają mokro inne sucho, jedne mają zapalenie pęcherza inne nie mają żadnych objawów, nie sugeruj się niczym i nikim poczekaj do jutra. Ja wierzę,że to dzieciątko pod Twoim radosnym serduchem mocno w to wierze :) :)

samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy tu już śpią? Jutro dzień kobiet....... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samira nie wiem jak powinno byc ale z tego co dziewczyny piszą to każda ma inaczej jedno mają mokro inne sucho, jedne mają zapalenie pęcherza inne nie mają żadnych objawów, nie sugeruj się niczym i nikim poczekaj do jutra. Ja wierzę,że to dzieciątko pod Twoim radosnym serduchem mocno w to wierze :) :)

o dzięki ci dobra kobieto za pocieszenie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Samirko, narobiłaś nam nadziei, no nic, póki co, nic się nie martw i czekamy do jutra, na wiadomości oczywiście ;-)
    tymczasem idę działać, pa :-)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrej nocy Wam życzę no i dnia również :)

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to na zakonczenie tej 200 -setnej strony chcialam powiedziec : FAJNIE ZE JESTESCIE i NIECH PAN BOG WAM W DZIECIACH WASZA POMOC I WZAJEMNE WSPARCIE WYNAGRODZI !!!
    i zebysmy na 300-setnej tylko o naszych ciazach i porodach rozmawialy :)

inessa, bliska77, samira, Olena, Losiczka72, angela, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane - życzę wam wyśmienitego i owocnego ;) Dnia Kobiet !!!

bliska77, samira, inessa, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    dziękujemy Grosza, również
    WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET :-) ;-)
    oby każdej z nas się poszczęściło i oby każda z nas doczekała swojej upragnionej dzidzi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 06:33

samira, Olena, inessa, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wam życzę fajnego dnia kobiet :)

Lecę na betę ale chyba nic z tego bo tempka lekko spadła ehhhh...życie :(

inessa, angela, KaRa, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko, trzymaj się, jeszcze nic straconego a jesli nawet przyjdzie ta wredna @, damy radę w następnym cyklu ;-)

inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/49c6b020e4cdb922ff91b423239d91c8

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co Wy na to?to 12 cykl starań, byłam pełna nadziei, że to już szczęśliwy finał...

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym dniu! U nas wieje jak nie wiem gdzie.... ;)
    Spełnienia kobiecych najskrytszych marzeń dla każdej kobiety z naszego OVU... a Wy już wicie jakie to marzenia............ :) :) :)
    Dorka71 ładny masz ten wykres liczmy na to,że ten niewielki spadek pójdzie jutro w góre, oj ja mam wielką nadzieję kochana, towarzysze Ci gorąco i mocno trzymam za to ksiuki, nie denerwuj się, wiem łatwo się to mówi ale...
    Samira czekamy na wiadomości....
    Angela jak się dziś czujesz kochana?
    Jak tam wogóle wszystkie dziś żyjecie?
    U mnie za dużych zmian nie ma @ nadal trzyma.zaraza jedna ;)

angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    i co Wy na to?to 12 cykl starań, byłam pełna nadziei, że to już szczęśliwy finał...

Dorka jeszcze nic straconego. Może jutro podskoczy w górę tempka.
    Zrobiłam test i ujemny. Może jeszcze za wcześnie go zrobiłam. Jestem zła na siebie, trzeba było poczekać.
    Samira jeszcze jest nadzieja, to samo co u Dorki, może podejdzie w górę. Jak nie to działamy na nowo. Fajna dziś porada była, w końcu nasze szanse z każdym cyklem nie maleją. Uda się na pewno :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 08:54

angela, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję bardzo za słowa pociechy dziewczynki...to niesamowita huśtawka nastrojów...dzisiaj rano chciałam wyrzucić termometr do kosza, jak go widzę na szafce nocnej to mnie mdli

Olena, bliska77, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    dziękuję bardzo za słowa pociechy dziewczynki...to niesamowita huśtawka nastrojów...dzisiaj rano chciałam wyrzucić termometr do kosza, jak go widzę na szafce nocnej to mnie mdli

Głowa do góry, jeszcze nic straconego ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam na becie, wyniki po południu może nawet na necie je sprawdzę bo wzięłam kartę stałego klienta i jest możliwość tak sprawdzić(nie wszystkie ale większość) i teraz czekam na wyrok ;)

angela, Olena, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ