35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!
Bursztyn, bliska77, angela, Olena, inessa, ewajoanna, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj dzień kobiet więc piersi w górę!
Odrzucamy z twarzy gradową chmurę.
Niech żyje cellulit i kurze łapki
i tak jesteśmy zajebiste babki!
Udanego Dnia Kobiet - mam nadzieję,że mężczyźni też będą o nas pamiętać!
Dorka - jak nie ma @ jest nadzieja - nie smutaj!
Samirka - czekam z niecierpliwością na wieści!
Bursztynku - dużo siły !
Miłego dnia kochane!samira, grosza, inessa, ewajoanna, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Dzisiaj dzień kobiet więc piersi w górę!
Odrzucamy z twarzy gradową chmurę.
Niech żyje cellulit i kurze łapki
i tak jesteśmy zajebiste babki!
Udanego Dnia Kobiet - mam nadzieję,że mężczyźni też będą o nas pamiętać!
Dorka - jak nie ma @ jest nadzieja - nie smutaj!
Samirka - czekam z niecierpliwością na wieści!
Bursztynku - dużo siły !
Miłego dnia kochane!
angela super wierszykbliska77, Olena, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj kochana przytulam Cie bardzo, bardzo, bardzo mocno do serca. Tylko moge powiedzieć,że jestem z Tobą myślami. Wiesz,nadzieja na następny cykl wiem,że to trudne ale....z Twoją radoscią, optymizmem wierze,że dasz rade. Bądź z nami i krzysz, gadaj co chcesz.... pamietam. A filmik super.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samirko - trzeba uzbroić się w cierpliwość i iść dalej do przodu - w końcu musi być nagroda! Jestem z Tobą
samira, inessa, polarmiś, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:i już po nadziejach...czekam na męża, musimy pogadać, chyba już mam dosyć...zaczyna mi działać na psyche...skąd bierzecie tyle siły żeby pisać nowy cykl nowe nadzieje?
Myślę,że tych sił trochę brak ( mam tu na myśli siebie jak się nie udawało), ale jeżeli się totalnie poddamy to jeszcze gorzej.Łatwiej żyć i rozpoczynać cykl z myślą,że może to właśnie TEN! A życie potrafi nas nieźle zaskoczyć zarówno w pozytywny jak i negatywny sposób. Dlatego do przodu z nadzieją - będzie prościej...inessa, polarmiś, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:dziękuję bardzo za słowa pociechy dziewczynki...to niesamowita huśtawka nastrojów...dzisiaj rano chciałam wyrzucić termometr do kosza, jak go widzę na szafce nocnej to mnie mdli
to może przez mc nie mierz tempki? ja mam 10 mc staranek i nie zamierzam ich przerywać choć chwilami żyjąc na pełnych obrotach się nie chce to się jednak nie zniechęcam.inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj odwiedziła nas w pracy znajoma i opowiadała jak założyła sobie że jak nie zajdzie z 3 dzieckiem w ciąże do 35 lat to zrezygnuje ze staranek w momencie jak to powiedziała to parsknęłam śmiechem i uświadomiłam ją że tą granicę to powinna se przełożyć na 45 lat i niech mnie tu nie rozśmiesza reszta przyznała mi rację uff musiałam to z siebie wyrzucić
megan8, samira, inessa, ewajoanna, bliska77, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
Zero mycia,zero prania,
zero szycia,gotowania.
Dziś DZIEŃ KOBIET
drogie panie!
1000 kwiatów na śniadanie.
A od jutra do ...roboty
-resztę dni świętują chłopy!inessa, grosza, samira, angela, szczęśliwa, ewajoanna, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo witam, my dzis troszke winka jakaś świeczka późnym wieczorekiem.
Dziewczyny wiem, że ławo to mówić ale nie poddawajmy się bo tak jak mówiłyście,czas leci i bedzie coraz mniej szans na starania później. Ja sama po sobie wiem,że jest strasznie trudno ale bedziemy na tyle ile możemy dalej się starać dopóki możemy.
Trzymam za wszytskie mocno paluchy....................................megan8, samira, angela, grosza, ewajoanna, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość