X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety nie, bo nie zwróciłam na to uwagi, w sobotę powiem ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewajoanna
    super ,że wszystko ok :-)
    dbaj o siebie i dzidziusia :-)
    a teściami sie nie martw , dzieci będą happy, zobaczysz
    i pracy nie puszczaj

inessa, bliska77, ewajoanna, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

To wiesz najlepiej zapisz swoje przemyślenia uwagi spostrzeżenia bo wiem,że tak łatwiej potem u lekarza połowe albo więcej się zapomni.
    :) :) będzie dobrze kochana jestem z Tobą myślami.

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    agafbh wrote:

To wiesz najlepiej zapisz swoje przemyślenia uwagi spostrzeżenia bo wiem,że tak łatwiej potem u lekarza połowe albo więcej się zapomni.
    :) :) będzie dobrze kochana jestem z Tobą myślami.

Inessa dzięki wielkie, naprawdę, mam nadzieję, że po sobotniej wizycie będę miała choć troszkę lepsze nastawienie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, jak tylko wrócisz odezwij się

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie kto się odezwał na lutowych staraniach !?

ha nienormalna i z jakimi wieściami :D

KaRa, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Ale super! Fajnie ze jej sie udalo :) Samirka ty jestes nastepna. Szykuj sie :)

samira, angela, inessa lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    samira wrote:

Ale super! Fajnie ze jej sie udalo :) Samirka ty jestes nastepna. Szykuj sie :)

hehe jaka pewność w twych słowach ze ja następna :D

kurcze syfki mi wychodzą :O

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ,coś ku pokrzepieniu serc ,mimo treści

Bajka o Nadziei

Kiedyś żyła sobie Miłość. Była piękna, doceniania. Zawsze szła w parze z Nadzieją. Nigdy się nie rozstawały.
    Pewnego dnia płynęły razem statkiem Miłości. Towarzyszyło im Szczęście, Radość, Zaufanie i Przyjaźń. Pogoda była piękna, słoneczna. Lecz nagle nad horyzontem zaczęły zbierać się czarne chmury. Wraz z nimi na statek przypłynęły Smutek, Rozczarowanie i Rozpacz.
    - Zobaczcie na te czarne chmury – powiedział zamyślony Smutek.
    Lecz uczucia zdawały się nie słuchać Smutku.
    - Ja tam nic nie widzę – odrzekła Miłość.
    – Smutek jak zawsze martwi się na zapas – wtórowały inne uczucia.
    - Oby Miłość miała rację – powiedziała cicho Nadzieja.
    I płynęli tak dalej wszyscy razem, a chmury były coraz ciemniejsze, coraz większe i zbliżały się coraz szybciej.
    - Chmury na horyzoncie – mówiła nostalgicznie Rozpacz.
    Dopiero gdy zaczęły spadać pierwsze krople deszczu, gdy zarwał się wiatr, Miłość krzyknęła:
    - Dlaczego nikt nas nie ostrzegł?!
    - Ostrzegaliśmy – odpowiedział Smutek. – Ale ty wolałaś pozostać głucha i ślepa. A teraz już jest za późno.
    Nadzieja nie mogła tego słuchać.
    - Nie poddamy się! – krzyknęła.
    I rozpoczęła ewakuację statku. Niestety było już za późno. Piorun trafił w pokład.
    Pierwsze zginęło Zaufanie, a zaraz za nim Zycie straciło Szczęście i Radość. Przyjaźń trzymała się dzielnie, ale ogromna fala zmyła ją z pokładu. Przyjaźń utonęła.
    Na statku pozostała tylko Miłość z Nadzieją oraz Smutek, Rozczarowanie i Rozpacz.
    Miłość zaczęła się poddawać.
    - Nie zostawiaj mnie – jęknęła Nadzieja. – Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
    Niestety Nadzieja, jak to Nadzieja, rzadko ma rację. A i teraz się pomyliła. Miłość umarła.
    A na jej miejsce przybyła Nienawiść, która pozostała jednak tylko chwilę.
    - Nic tu po mnie – rzekła w końcu. – Jestem potrzebna też gdzie indziej.
    I z tymi słowami opuściła Nadzieję.
    Z nadzieją zaczęło rozmawiać Rozczarowanie.
    - To koniec. Miłość nie żyje –powiedziało.
    - Nie prawda – Nadzieja pokręciła głową. - Ona żyje. Ona tylko śpi…
    Ten sam scenariusz powtórzył się ze Smutkiem. Pałeczkę przejęła Rozpacz.
    - Wiesz, ze to koniec, czemu nie chcesz w to uwierzyć? – zapytała. – Ona już nie wróci. Odeszła na zawsze.
    Nadzieja udawała, ze nie słyszy. Trwała uparcie przy swoim. Tak więc zza horyzontu wyłoniło się słońce. Chmury zniknęły bez śladu, a przy Nadziei usiadła Samotność.
    - Dlaczego tu siedzisz? – zapytała.
    - Nie wiem - odpowiedziała szczerze Nadzieja patrząc w dal. – Już zaczynam wierzyć, ze ona nie wróci…
    I tak siedziała z Samotnością, która ustąpiła miejsca nowej Radości, nowej Przyjaźni i nowemu Szczęściu. Wtedy to właśnie umarła Nadzieja. Tak, Nadzieja umiera ostatnia.

KaRa, angela, ewajoanna, inessa, grosza, Losiczka72, Bursztyn, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

Już po wizycie - jeden pęcherzyk ciążowy - na razie wszystko dobrze - potwierdzony 5tydzień 3 dzień ; za 2 tygodnie kolejna wizyta i już powinno być serduszko. Mam się oszczędzać , dużo leżeć i dbać o siebie. Gin dołożył mi jeszcze Acard - kochane dziękuję za zainteresowanie i życzę kolorowych snów

KaRa, samira, bliska77, ewajoanna, inessa, grosza, jasmin, Bursztyn, Olena, szczęśliwa, EwaT, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:

Już po wizycie - jeden pęcherzyk ciążowy - na razie wszystko dobrze - potwierdzony 5tydzień 3 dzień ; za 2 tygodnie kolejna wizyta i już powinno być serduszko. Mam się oszczędzać , dużo leżeć i dbać o siebie. Gin dołożył mi jeszcze Acard - kochane dziękuję za zainteresowanie i życzę kolorowych snów

Super Angela. Gratulacje jeszcze raz. :)
    Niech fasoleczka teraz zdrowo rosnie :)

angela, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:

no to super a jednak jeden bobas ;) to teraz spokojnych 9 miesięcy :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 20:50

angela, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dbaj o siebie o WAS kobietko nasza, niech fasolka rośnie zdrowa :-)

inessa, angela, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość

• ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:

Gratulacje z całego serca !!!! Dbaj o siebie i leż jak kazał gin. Jestem o prawie tydzień później od ciebie i tez czekam na bicie serduszka maleństwa. Pozdrawiam i pilnuj się !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 21:26

grosza, angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super bardzo się ciesze,dbaj bardzo o Was!!!

angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wiem,że jest późno ale mam pytanie co to może być: jak to możliwe dzisiaj zaczełam lekko krwawić jest słabe ale jest ze śluzem płodnym i to pieknym nie wiem o co chodzi? Co ja mam zrobic bo boli mnie brzuch plecy a śluz płodny jest?
    Co mi jest kobiety?
    Dobrej spokojnej nocy!!! :)

• angela Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - nie mam pojęcia co się dzieje , u mnie jak zaczynała się@ to była zwykła krew - kochana idź do gina i opowiedz wszystko

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)

Angela gratuluje kochana i nie dam Ci spokoju z tymi bliżniakami hi hi ;) moga jeszcze sie pojawić :). U mojej koleżanki dopiero 3 wizyta pokazała podwójne szczęscie.Miała poprostu jednojajowe dzieciaczki :).

Inesko ja tak czasami mam. Tzn w @ śluz płodny a w dniach kiedy go potrzeba to go nie ma :(.

Mi owu chyba poraz pierwszy zaznaczył ciągłą linią owu :) :) :)Dziewczyny mówię Wam bociany blisko :) :) :)

Brzuchatki zarażać zarażać ;) ;) ;)

Miłego dnia :) :) :)

angela, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:

Angela gratuluje kochana i nie dam Ci spokoju z tymi bliżniakami hi hi ;) moga jeszcze sie pojawić :). U mojej koleżanki dopiero 3 wizyta pokazała podwójne szczęscie.Miała poprostu jednojajowe dzieciaczki :).

Inesko ja tak czasami mam. Tzn w @ śluz płodny a w dniach kiedy go potrzeba to go nie ma :(.

Mi owu chyba poraz pierwszy zaznaczył ciągłą linią owu :) :) :)Dziewczyny mówię Wam bociany blisko :) :) :)

Losiczka - gin powiedział,że widzi 1 pęcherzyk , ale wspomniał też ,że po ivf wszystko może się zdarzyć i nie będzie zdziwiony jeśli będą 2 sztuki - na razie za wcześnie na spekulacje - poczekamy zobaczymy - ja już i tak jestem przeszczęśliwa

samira, bliska77, inessa, Losiczka72, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Losiczka72 wrote:

Losiczka - gin powiedział,że widzi 1 pęcherzyk , ale wspomniał też ,że po ivf wszystko może się zdarzyć i nie będzie zdziwiony jeśli będą 2 sztuki - na razie za wcześnie na spekulacje - poczekamy zobaczymy - ja już i tak jestem przeszczęśliwa

to prawda szybujesz kochana w górę - ten cykl musi być Twój!

bliska77, inessa, Losiczka72 lubią tę wiadomość

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ