X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety nie, bo nie zwróciłam na to uwagi, w sobotę powiem ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewajoanna
    super ,że wszystko ok :-)
    dbaj o siebie i dzidziusia :-)
    a teściami sie nie martw , dzieci będą happy, zobaczysz
    i pracy nie puszczaj

inessa, bliska77, ewajoanna, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

To wiesz najlepiej zapisz swoje przemyślenia uwagi spostrzeżenia bo wiem,że tak łatwiej potem u lekarza połowe albo więcej się zapomni.
    :) :) będzie dobrze kochana jestem z Tobą myślami.

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    agafbh wrote:

To wiesz najlepiej zapisz swoje przemyślenia uwagi spostrzeżenia bo wiem,że tak łatwiej potem u lekarza połowe albo więcej się zapomni.
    :) :) będzie dobrze kochana jestem z Tobą myślami.

Inessa dzięki wielkie, naprawdę, mam nadzieję, że po sobotniej wizycie będę miała choć troszkę lepsze nastawienie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, jak tylko wrócisz odezwij się

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie kto się odezwał na lutowych staraniach !?

ha nienormalna i z jakimi wieściami :D

KaRa, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Ale super! Fajnie ze jej sie udalo :) Samirka ty jestes nastepna. Szykuj sie :)

samira, angela, inessa lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    samira wrote:

Ale super! Fajnie ze jej sie udalo :) Samirka ty jestes nastepna. Szykuj sie :)

hehe jaka pewność w twych słowach ze ja następna :D

kurcze syfki mi wychodzą :O

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ,coś ku pokrzepieniu serc ,mimo treści

Bajka o Nadziei

Kiedyś żyła sobie Miłość. Była piękna, doceniania. Zawsze szła w parze z Nadzieją. Nigdy się nie rozstawały.
    Pewnego dnia płynęły razem statkiem Miłości. Towarzyszyło im Szczęście, Radość, Zaufanie i Przyjaźń. Pogoda była piękna, słoneczna. Lecz nagle nad horyzontem zaczęły zbierać się czarne chmury. Wraz z nimi na statek przypłynęły Smutek, Rozczarowanie i Rozpacz.
    - Zobaczcie na te czarne chmury – powiedział zamyślony Smutek.
    Lecz uczucia zdawały się nie słuchać Smutku.
    - Ja tam nic nie widzę – odrzekła Miłość.
    – Smutek jak zawsze martwi się na zapas – wtórowały inne uczucia.
    - Oby Miłość miała rację – powiedziała cicho Nadzieja.
    I płynęli tak dalej wszyscy razem, a chmury były coraz ciemniejsze, coraz większe i zbliżały się coraz szybciej.
    - Chmury na horyzoncie – mówiła nostalgicznie Rozpacz.
    Dopiero gdy zaczęły spadać pierwsze krople deszczu, gdy zarwał się wiatr, Miłość krzyknęła:
    - Dlaczego nikt nas nie ostrzegł?!
    - Ostrzegaliśmy – odpowiedział Smutek. – Ale ty wolałaś pozostać głucha i ślepa. A teraz już jest za późno.
    Nadzieja nie mogła tego słuchać.
    - Nie poddamy się! – krzyknęła.
    I rozpoczęła ewakuację statku. Niestety było już za późno. Piorun trafił w pokład.
    Pierwsze zginęło Zaufanie, a zaraz za nim Zycie straciło Szczęście i Radość. Przyjaźń trzymała się dzielnie, ale ogromna fala zmyła ją z pokładu. Przyjaźń utonęła.
    Na statku pozostała tylko Miłość z Nadzieją oraz Smutek, Rozczarowanie i Rozpacz.
    Miłość zaczęła się poddawać.
    - Nie zostawiaj mnie – jęknęła Nadzieja. – Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
    Niestety Nadzieja, jak to Nadzieja, rzadko ma rację. A i teraz się pomyliła. Miłość umarła.
    A na jej miejsce przybyła Nienawiść, która pozostała jednak tylko chwilę.
    - Nic tu po mnie – rzekła w końcu. – Jestem potrzebna też gdzie indziej.
    I z tymi słowami opuściła Nadzieję.
    Z nadzieją zaczęło rozmawiać Rozczarowanie.
    - To koniec. Miłość nie żyje –powiedziało.
    - Nie prawda – Nadzieja pokręciła głową. - Ona żyje. Ona tylko śpi…
    Ten sam scenariusz powtórzył się ze Smutkiem. Pałeczkę przejęła Rozpacz.
    - Wiesz, ze to koniec, czemu nie chcesz w to uwierzyć? – zapytała. – Ona już nie wróci. Odeszła na zawsze.
    Nadzieja udawała, ze nie słyszy. Trwała uparcie przy swoim. Tak więc zza horyzontu wyłoniło się słońce. Chmury zniknęły bez śladu, a przy Nadziei usiadła Samotność.
    - Dlaczego tu siedzisz? – zapytała.
    - Nie wiem - odpowiedziała szczerze Nadzieja patrząc w dal. – Już zaczynam wierzyć, ze ona nie wróci…
    I tak siedziała z Samotnością, która ustąpiła miejsca nowej Radości, nowej Przyjaźni i nowemu Szczęściu. Wtedy to właśnie umarła Nadzieja. Tak, Nadzieja umiera ostatnia.

KaRa, angela, ewajoanna, inessa, grosza, Losiczka72, Bursztyn, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:

Już po wizycie - jeden pęcherzyk ciążowy - na razie wszystko dobrze - potwierdzony 5tydzień 3 dzień ; za 2 tygodnie kolejna wizyta i już powinno być serduszko. Mam się oszczędzać , dużo leżeć i dbać o siebie. Gin dołożył mi jeszcze Acard - kochane dziękuję za zainteresowanie i życzę kolorowych snów

KaRa, samira, bliska77, ewajoanna, inessa, grosza, jasmin, Bursztyn, Olena, szczęśliwa, EwaT, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:

Już po wizycie - jeden pęcherzyk ciążowy - na razie wszystko dobrze - potwierdzony 5tydzień 3 dzień ; za 2 tygodnie kolejna wizyta i już powinno być serduszko. Mam się oszczędzać , dużo leżeć i dbać o siebie. Gin dołożył mi jeszcze Acard - kochane dziękuję za zainteresowanie i życzę kolorowych snów

Super Angela. Gratulacje jeszcze raz. :)
    Niech fasoleczka teraz zdrowo rosnie :)

angela, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:

no to super a jednak jeden bobas ;) to teraz spokojnych 9 miesięcy :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 20:50

angela, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dbaj o siebie o WAS kobietko nasza, niech fasolka rośnie zdrowa :-)

inessa, angela, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość

• ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:

Gratulacje z całego serca !!!! Dbaj o siebie i leż jak kazał gin. Jestem o prawie tydzień później od ciebie i tez czekam na bicie serduszka maleństwa. Pozdrawiam i pilnuj się !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 21:26

grosza, angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super bardzo się ciesze,dbaj bardzo o Was!!!

angela, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wiem,że jest późno ale mam pytanie co to może być: jak to możliwe dzisiaj zaczełam lekko krwawić jest słabe ale jest ze śluzem płodnym i to pieknym nie wiem o co chodzi? Co ja mam zrobic bo boli mnie brzuch plecy a śluz płodny jest?
    Co mi jest kobiety?
    Dobrej spokojnej nocy!!! :)

• angela Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - nie mam pojęcia co się dzieje , u mnie jak zaczynała się@ to była zwykła krew - kochana idź do gina i opowiedz wszystko

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)

Angela gratuluje kochana i nie dam Ci spokoju z tymi bliżniakami hi hi ;) moga jeszcze sie pojawić :). U mojej koleżanki dopiero 3 wizyta pokazała podwójne szczęscie.Miała poprostu jednojajowe dzieciaczki :).

Inesko ja tak czasami mam. Tzn w @ śluz płodny a w dniach kiedy go potrzeba to go nie ma :(.

Mi owu chyba poraz pierwszy zaznaczył ciągłą linią owu :) :) :)Dziewczyny mówię Wam bociany blisko :) :) :)

Brzuchatki zarażać zarażać ;) ;) ;)

Miłego dnia :) :) :)

angela, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:

Angela gratuluje kochana i nie dam Ci spokoju z tymi bliżniakami hi hi ;) moga jeszcze sie pojawić :). U mojej koleżanki dopiero 3 wizyta pokazała podwójne szczęscie.Miała poprostu jednojajowe dzieciaczki :).

Inesko ja tak czasami mam. Tzn w @ śluz płodny a w dniach kiedy go potrzeba to go nie ma :(.

Mi owu chyba poraz pierwszy zaznaczył ciągłą linią owu :) :) :)Dziewczyny mówię Wam bociany blisko :) :) :)

Losiczka - gin powiedział,że widzi 1 pęcherzyk , ale wspomniał też ,że po ivf wszystko może się zdarzyć i nie będzie zdziwiony jeśli będą 2 sztuki - na razie za wcześnie na spekulacje - poczekamy zobaczymy - ja już i tak jestem przeszczęśliwa

samira, bliska77, inessa, Losiczka72, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Losiczka72 wrote:

Losiczka - gin powiedział,że widzi 1 pęcherzyk , ale wspomniał też ,że po ivf wszystko może się zdarzyć i nie będzie zdziwiony jeśli będą 2 sztuki - na razie za wcześnie na spekulacje - poczekamy zobaczymy - ja już i tak jestem przeszczęśliwa

to prawda szybujesz kochana w górę - ten cykl musi być Twój!

bliska77, inessa, Losiczka72 lubią tę wiadomość

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ