35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
DAGI wrote:Dziewczyny- nie mam jak nakłonić M na staranka...wczoraj go wykończyłam i dziś, kiedy jest potrzebny nie ma siły "( A dzis pęknie mi pewnie pęcherzyk- o 22.00 minie 36 godzin od podania zastrzyku. I co teraz? starania po 12 godz nie dają szans....a o ostatni cykl z pregnylem ...wyć mi sie chce...liczyłam na prezent od mikołaja...a będzie @
Dzieki za rady w prawie bombek. Poszukam po sklepach albo na allegro kupie, bo są po 1-3 złmoże kasa podziała
Mnie jak się kiedyś nie chciało bzykać, a jemu tak, to powiedziałam zeby mi zapłacił, no i zapłacił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 21:04
Iwone, malgos741, inessa, Niuta, Bursztyn, Parka, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Niuta dzwoniłaś do TVNu???????
Tak. Dzisiaj miałam telekonferencję na Skype.
Pani Magda z TVN nagrała naszą rozmowę żeby pokazać ją producentowi programu.
Nie wiem czy mi sie uda ponieważ startuja w okolicach grudnia a ta moja Małżowina wraca dopiero pod koniec kwietnia.
Ale jestem dobrej myśli. Przynajmniej mam czyste sumienie że robię na prawdę wszystko co w mojej mocyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 21:08
caffe, inessa, Iwone, Bursztyn, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
caffe wrote:To powiedz mu żeby Ci oddał kasę za wizytę i leki
może kasa podziała
Mnie jak się kiedyś nie chciało bzykać, a jemu tak, to powiedziałam zeby mi zapłacił, no i zapłacił
Caffe, tez tak kiedys zrobilam, i tez zaplacilczy to juz prostytucja?
eeee tam, z mezem to chyba nie
Iwone, Niuta, megan8, inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Niuta świetny ten kot jako nowy awatar
Czasami tak się czuję jak ten kot wyglądaania.g, inessa lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Cześć dziewczynki
Dagi użyj wszystkiego żeby go nakłonić
Bursztynek wielki dzień super by cool
Iwone trzymam kciuki
Bozia bądź dzielna trzymaj się
Samirka super masz podobnie do mnie.
Dziś byłam na monitoringu, wszystko ok endometrium i śluz super, jajko w lwym jajniku dominujące 20-21mm a w prawym mniejsze 16mm. Jutro z rana pregnyl więc pobudka rano i na 8.00 w szpitalu u znajomej pielęgniarki na kucie, no i teraz ćwiczonka z mężem co wieczór... zobaczymy czy owocne
Ale zawiało już świętami, ale niech śniegu na razie nie będzie bo muszę opony zmienić na zimowe a dwie muszę kupić.inessa, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Bursztyn ,a ja myślałam że to dziś było,chyba przez tą pogodę jestem rozkojarzona
wogóle dzień do dupy
a co Twojego postu o dziewczynce z "Prawa Agaty" to nie wypowiem sie czy podobna bo nie ogladammegan8, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki. Wy jeszcze smacznie spicie a ja jeszcze pracuje. Pobolewaly mine cycki ale dzis przegiely-nawet stanik mnie uciska niesamowicie . Dzis jest termin @..i ruletka bedzie czy tez nie
Lucky, malgos741, Parka, anna maria, Olena, bliska77, Niuta, inessa, samira, Andzia33, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
promyk wrote:Witajcie kobietki. Wy jeszcze smacznie spicie a ja jeszcze pracuje. Pobolewaly mine cycki ale dzis przegiely-nawet stanik mnie uciska niesamowicie . Dzis jest termin @..i ruletka bedzie czy tez nie
Lucky, bliska77, inessa, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witajcie w ten przynajmniej u mnie ponury i deszczowy dzień. Dzisiaj 4 dc u mnie i @ w zaniku. Już myślę o końcówce przyszłego tygodnia i czy owulka będzie. 27 idę do gina i co nieco podejrzę, mam nadzieję że to będą dobre wieści dla mnie.
Wczoraj padłam 2,5 godz zebrania szkolnego mnie dobiło. Mam nadzieję że dziś będzie spokojnie i że starsza nie da mi popalić. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za potrzebujące:) Miłego dnia:)Lucky, malgos741, Parka, grosza, inessa, Andzia33, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
hej dziewczyny
skończyły mi się testy, @ planowana na sobotę ale nie chcę czekać idę na betę
jajniki mnie kłują jak szalone, piersi bolą, ale te objawy mam co miesiąc
nie chcę za długo brać luteiny, beta wyjaśni wszystko
Promyku trzymam kciuki
Boziu za Ciebie trzymam super mocno, niech ta laparo przejdzie bezpiecznie i szybko
czy u Was też tak leje?
pozdrawiam WasParka, bliska77, Iwone, inessa, Andzia33, megan8, promyk, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Wiatam się kawką, Promyk może nie przyjdzie i będzie zielono. Ja za to za pół godziny muszę dostać zastrzyk pregnyl, więc jadę do swojej pielęgniarki do szpitala dziecięcego
Lucky, inessa, Andzia33, megan8, promyk lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Lucky powodzenia z betą będę trzymała kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 07:30
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn