35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Promyk, to czekamy na dobre wieści.
Lucky, u Ciebie objawy szaleją, a u mnie teoretycznie 7 dpo i cisza w organizmie, jak makiem zasiał ... Mam na myśli, że w ogóle nie czuję się jak w fazie lutealnej, gdy zwykle czuję mocno piersi i jestem cała obrzmiała. Spróbuję dzisiaj w jakimś labie zrobić progesteron, bo może ta owulka była tylko w programie ovu? No ładnie, wirtualna owulacja!!!
Jedyne co, to dzisiaj rano jest mi niedobrze zaraz po kawie, ale przecież nawet gdyby była ciąża, to na taki objaw zdecydowanie za wcześnie. Może to rezultat porannej krzątaniny przy dzieciach żeby je wyprawić do szkoły
Miłego dnia wszystkim!Lucky, ania.g, bliska77, Olena, inessa, Andzia33, megan8, promyk, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny,Bursztyn ,o przepraszam Miss Bursztyn dzis Twoj wielki dzien,Bozia dajesz rade,Iwone _beta-pozytywna? mam nadzieje.Milego dnia ,niech moc bedzie z wami badzcie wszystkie w ciazy!!!
Parka, Lucky, Olena, Niuta, Iwone, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
ja dziś i jutro w domku z córcią ma wirusowe zapalenie gardła
Samirka super pęcherzyki, działajcie, trzymam kciuki za jajca
Promyk, Iwone - &&& coby @ nie przyszłą
Bursztynku, dziś Twój dzień
Ciekawe jak Bozia
Wszystkim życzę miłego dniaParka, Lucky, inessa, Andzia33, megan8, promyk, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parko progesteron lub usg, trzymam kciuki by jednak była realna
Bursztynie kciuczę, daj tam czadu, jakoś mi umknęło że masz dziś tak ważny dzień
Aga, zdrówka dla córki, pogoda paskudna i te dzieci nam cały czas chorują, w przedszkolu panuje jakiś wirus zapalenia gardła, no i ospa
Małgoś miłego przytulania się do M
Grosza co u Ciebie?
Iwone, gdzie ta Twoja beta? Ja muszę czekać do 15-tej
bliska77, Iwone, inessa, Andzia33, grosza, Parka, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Parko progesteron lub usg, trzymam kciuki by jednak była realna
Bursztynie kciuczę, daj tam czadu, jakoś mi umknęło że masz dziś tak ważny dzień
Aga, zdrówka dla córki, pogoda paskudna i te dzieci nam cały czas chorują, w przedszkolu panuje jakiś wirus zapalenia gardła, no i ospa
Małgoś miłego przytulania się do M
Grosza co u Ciebie?
Iwone, gdzie ta Twoja beta? Ja muszę czekać do 15-tejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 10:03
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:@ nadal brak, ale beta wyszła negatywna. Dopiero we wtorek mam wizytę u gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 11:04
inessa, Andzia33, Iwone, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane!!!
Iwone przytulam
Bursztynku jeszcze raz gratulacje
Dziewczyny testujace zieloności
Andzia fajnie a ja myślałam,że w tym terminie mało ślubów sie odbywa
U nas pochmurno ale nie padaa ja mam chyba jelitówke od paru dni bolą mnie jelita a wczoraj biegunka i mdłosci ddziś na razie troche lepiej ale do wieczora dużo czasu
Dobrego dniasamira, Andzia33, Iwone, megan8, bliska77, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry kobietki!
Bozia trzymam kciuki!
Bursztyn jestem myślami z Toba!
Lucky-musi byc duża beta.
A pozostałym miłego działania bzykosercowego.
Ja czekam na szefa[starego],żeby dac mu to wypowiedzenie,bo wczoraj chciałam ,ale miał wyjazd,więc poinformowałam go tel i nie wiem do kiedy muszę tu pracowac.A muszę zadzwonic do nowego szefa,kiedy przychodzę.
No i chciałabym miec chociarz dzień wolny pomiędzy tymi zmianami,okna już umyłam ,ale zawsze coś sie znajdzie do zrobienia.
Pozdrawiam!bliska77, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnywitam
megan nie spotkałam się z Kasik bo we wtorek po ginie wymiotowałam przez cały dzień i noc ,jeszcze wczoraj się źle czułam ,dziś już lepiej ale czuje się jak bym przez Tydzień na dole w kopalni przerobiło ,słaba bardzo...a kasia ma dziś transfer zarodków ,może jest już nawet po ,mam nadzieje ze sporo się zapłodniło i rozwinęło ...
kurcze a mi owu wyznaczyło na 11dc a wtedy jeszcze był pęcherzyk a przez to ze wczoraj tempke zignorowałam bo była zachwiana i nie wiem czy dzisiejszej nie zignoruję ,test owu dodatni wyszedł wczoraj !!??
ciekawe jak Bozia
trzymam kciuki za czekające na wynik bety &&&
o kórde jak mi słabo jeszcze dzisiaj ...
Andzia33, megan8, bliska77, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość