35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Nie, nie miałam. W tym miesiącu za bardzo się nie starałam, bo chciałam odpuścić.
Nadal nie mam @ i nie wiem co się dzieje dlatego zrobiłam betęinessa lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Pytam, bo masz owu przerywaną linią, a potem brak temperatur na wykresie i dlatego trudno teoretycznie stwierdzić czy owu była, a do tego test masz negatywny. Stąd moje pytanie
Temperatur nie mierzyłam, bo mi się nie chciało i teraz żałujęinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:U mnie to dopiero byłby cud jeśli byłabym w ciąży
Temperatur nie mierzyłam, bo mi się nie chciało i teraz żałujęIwone, inessa, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewuszki
Samira, Inessa- wreszcie macie sensownych lekarzy i plan dzialania
Polarmis, podoba mi sie Twoje podejscie do wysiadywania jaj!
Dzis smsowalam z Bozia, jutro ma zabieg, mowila ze obsluga w "Spa" bardzo mila- co jest zadziwiajace , bylo ok.13-14 ale juz nie mogla nic jesc - do jutra- dluuugo. Pozdrawia Was
U mnie jutro wazny dzien, ceremonia rozdania dyplomowinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:chyba tak
chociaz tutaj nazwaliby mnie Miss Bursztyn
łał. Co za celebryckie forum nam się robi.
Bursztyn Miss, ja gwiazda TVN-u.
Normalnie szok
Iwone - kciuki za betę
inessa, Iwone, Bursztyn, samira, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta
Iwone zauwazyłam ale przepraszam zapomniałam nawiazać do tego a w tym roku co Ty ślub miałas dużo zmian w moim życiu sie dokonało
A moj znajomy lekarz okres nazywa ::: łzy utraconego macierzyństwaNiuta, Iwone, Bursztyn, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny- nie mam jak nakłonić M na staranka...wczoraj go wykończyłam i dziś, kiedy jest potrzebny nie ma siły "( A dzis pęknie mi pewnie pęcherzyk- o 22.00 minie 36 godzin od podania zastrzyku. I co teraz? starania po 12 godz nie dają szans....a o ostatni cykl z pregnylem ...wyć mi sie chce...liczyłam na prezent od mikołaja...a będzie @
Dzieki za rady w prawie bombek. Poszukam po sklepach albo na allegro kupie, bo są po 1-3 złWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 20:48
malgos741, inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
DAGI wrote:Dziewczyny- nie mam jak nakłonić M na staranka...wczoraj go wykończyłam i dziś, kiedy jest potrzebny nie ma siły "( A dzis pęknie mi pewnie pęcherzyk- o 22.00 minie 36 godzin od podania zastrzyku. I co teraz? starania po 12 godz nie dają szans....a o ostatni cykl z pregnylem ...wyć mi sie chce...liczyłam na prezent od mikołaja...a będzie @
Dzieki za rady w prawie bombek. Poszukam po sklepach albo na allegro kupie, bo są po 1-3 złIwone, Niuta, inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale zadnym sposobem nieda sie skusic? nawet oralnym
No właśnie! Na facetów to zawsze działa.
Iwone, inessa, Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyDagi domyślam sie z Twoich słów,ze jest bardzo trudno go namówić to moze Ty zacznij działać
ubierz sie jakoś seksownie...
A jak sie nie uda to nie spisuj cyklu na straty liczmy,ze plemniczki są w miare mocne i do dziś piękny jeden lub dwa wcisna sie do jajeczka. Bo i tak zwykle potrzebuja kilku godzin na przygotowanie sie do atakucaffe, Niuta, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Dagi użyj wszystkiego żeby go nakłonić
Bursztynek wielki dzień super by cool
Iwone trzymam kciuki
Bozia bądź dzielna trzymaj się
Samirka super masz podobnie do mnie.
Dziś byłam na monitoringu, wszystko ok endometrium i śluz super, jajko w lwym jajniku dominujące 20-21mm a w prawym mniejsze 16mm. Jutro z rana pregnyl więc pobudka rano i na 8.00 w szpitalu u znajomej pielęgniarki na kucie, no i teraz ćwiczonka z mężem co wieczór... zobaczymy czy owocne
Ale zawiało już świętami, ale niech śniegu na razie nie będzie bo muszę opony zmienić na zimowe a dwie muszę kupić.inessa, caffe, Niuta, Bursztyn, ania.g, samira, megan8, bliska77, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny