35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Przynajmniej wiesz na czym stoisz. Ja nie chciałam wczoraj niweczyć Twoich nadziei, ale po tak długim czasie od zaznaczonej na wykresie owu niemożliwe było, żeby test wyszedł negatywny.
Andzia33, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:To teraz musimy w tym samym czasie zajść w ciążę
Oj to lepiej zajdzcie wcześniej ,bo ja czekam na długą umowę w nowej pracy,bo głupio by było tak po miesiący powiedziec jestem w ciązy.Iwone, bliska77, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Oj to lepiej zajdzcie wcześniej ,bo ja czekam na długą umowę w nowej pracy,bo głupio by było tak po miesiący powiedziec jestem w ciązy.
Andzia33, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasik wczoraj na forum o inv (szukałam co pisze
) napisała,ze ma mieć dziś transfer 4 zarodków ale czy dziś sie coś zmieniło nie wiem.
Andzia i Iwone musi sie nam udać na świeta.
Iwone a moze miałaś później owulacje i dlatego teraz dopiero taka wysoka tempka i ta beta jest jeszcze za wcześnie ??!!
Samirko jeszcze bardzo współczujeIwone, megan8, samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kasik wczoraj na forum o inv (szukałam co pisze
) napisała,ze ma mieć dziś transfer 4 zarodków ale czy dziś sie coś zmieniło nie wiem.
Iwone a moze miałaś później owulacje i dlatego teraz dopiero taka wysoka tempka i ta beta jest jeszcze za wcześnie ??!!
Samirko jeszcze bardzo współczuje
Późna owulacja nie jest dobra do zachodzenia w ciążę, wolałabym w tym cyklu żeby nie. Ale mogło by tak być jak piszesz i beta za wcześnieAndzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kasik wczoraj na forum o inv (szukałam co pisze
) napisała,ze ma mieć dziś transfer 4 zarodków ale czy dziś się coś zmieniło nie wiem.
Samirko jeszcze bardzo współczuje
oj to sporo ,jak się wszystkie utrzymają to będą czworaczkiAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
a w starej jaką masz umowę i ile czasu tam pracujesz?
Andzia33 wrote:Caffe ty się znasz na przepisach.Jak to jest z wypowiedzeniem?
A potem w nowej pracy ,z ciązą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 12:59
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość