35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak ,ale jeżeli dałam wczoraj wypowiedzenie i liczy się tylko dni pracujące to wychodzi 6,12,a szef mówił ,że do końca miesiąca,więc niewiem ,czy mi nie przedłuży do tego 6,12 jak pogada z księgową .Wolałabym od 02,12 byc już u nowego ,bo lepsze zarobki.Andzia33
-
Andzia33 wrote:Tak ,ale jeżeli dałam wczoraj wypowiedzenie i liczy się tylko dni pracujące to wychodzi 6,12,a szef mówił ,że do końca miesiąca,więc niewiem ,czy mi nie przedłuży do tego 6,12 jak pogada z księgową .Wolałabym od 02,12 byc już u nowego ,bo lepsze zarobki.
Andzia33 lubi tę wiadomość
Promyk -
Andzia33 wrote:Tak ,ale jeżeli dałam wczoraj wypowiedzenie i liczy się tylko dni pracujące to wychodzi 6,12,a szef mówił ,że do końca miesiąca,więc niewiem ,czy mi nie przedłuży do tego 6,12 jak pogada z księgową .Wolałabym od 02,12 byc już u nowego ,bo lepsze zarobki.
Jeśli złożyłaś wypowiedzenie, to powinnaś okreslić od kiedy ono rozpocząć swój bieg. Nie liczy się tu dni roboczych, tylko okres 2 tygodni. Z tego co piszesz, złożyłas za późno, żeby od 1 grudnia rozpocząć nową pracę.Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś na kolację zjem sałatkę owocową.
Sałatka będzie głównie z winogron.
No, ok, zjem same winogrona.
Sfermentowane winogrona.
No dobra, na kolację będzie wino.
caffe, samira, inessa, Andzia33, Skuterek, beates, anek42, grosza, Olena, Niuta, Bursztyn, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dziś na kolację zjem sałatkę owocową.
Sałatka będzie głównie z winogron.
No, ok, zjem same winogrona.
Sfermentowane winogrona.
No dobra, na kolację będzie wino.
Kochana to Ci potowarzysze bo ja codziennie do owulki jem to sfermentowane winogronoReni, Andzia33, Lucky, Parka, malgos741, grosza lubią tę wiadomość
-
dziewczynki juz po 2 zarodki podane
pozostale zamrozone, teraz pozostaje czekac
Reni, samira, caffe, promyk, inessa, Andzia33, Alis, Mango, Lucky, Skuterek, Iwone, gosia7122, polarmiś, Parka, malgos741, anek42, Olena, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość
-
Andzia, może chyba być jeszcze gorzej. Moja koleżanka dowiedziała się składając wypowiedzenie, jakoś w połowie miesiąca, że ma odpracować dwa pełne miesiące, czyli liczone od 1 do końca, więc razem jakieś 2,5 miesiąca. Potem się ostro pokłócili i odeszła tak, jak chciała.
Umawiam się na badanie drożności, a lekarz, który je robi przyjmuje tylko w czwartki po południu. No i w związku z tym mogę iść albo 5 dnia cyklu, co oznacza, że mi się jeszcze okres nie skończy albo 12dc. A badanie ma być zrobione w pierwszej połowie cyklu, czyli 12 dzień to tak mocno na wcisk... Żeby tylko okres się nie pospieszył. A najlepiej, żeby go wcale nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 16:36
inessa, bliska77, Mango, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe ja chyba nie bo nie mam pracy a jestem na kuroniówce, predzej mój maż prawda?
Reni, inessa, Andzia33, bliska77, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasik super to czekamy teraz
Caffe wiesz cały czas szukam ale albo trzeba angielski umieć ( acha bo nie szukam tylko w moim zawodzie)albo prawo jazdy a ja ani jednego ani drugiego
Ale nie bede smucić juz, tyle tu radosnych wiadomosćicaffe, Andzia33, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość